Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η MAN TopUsed θα προσφέρει πιστοποίηση ενός έως τριών αστέρων σε μεταχειρισμένα λεωφορεία που προσφέρει στους πελάτες μέσω του δικτύου της.

Πιστοποίηση μεταχειρισμένων λεωφορείων

1.962 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2018)

  Η MAN Truck & Bus ανακοίνωσε μια νέα πιστοποίηση ποιότητας (με διαβαθμίσεις) και για τα μεταχειρισμένα λεωφορεία που η εταιρεία διαθέτει στους πελάτες της μέσω του MAN TopUsed.

Προκειμένου να συμβάλλει στην βέλτιστη κάλυψη των αναγκών των πελατών της με τα καλύτερα δυνατά… εργαλεία, η MAN TopUsed ανακοίνωσε την επέκταση του προγράμματος πιστοποίησης της και στον κλάδο των μεταχειρισμένων λεωφορείων που προσφέρει.
Πιο συγκεκριμένα, η καταχώρηση των μεταχειρισμένων οχημάτων και η πιστοποίηση τους γίνεται μέσα από ιδιαίτερα αυστηρές διαδικασίες αξιολόγησης και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατηγοριοποίηση των οχημάτων ανά ηλικία, διανυθέντα χιλιόμετρα, γενικότερη κατάσταση κ.ο.κ.
Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως αναλόγως του οχήματος θα προσφέρεται και εγγύηση για τη γραμμή μετάδοσης της κίνησης.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί επίσημα, η εταιρεία θα κατατάσσει τα οχήματα με «σφραγίδες» ενός, δύο ή τριών αστέρων.
Η πιστοποίηση με τρία αστέρια θα δίνεται μόνο σε μεταχειρισμένα λεωφορεία των MAN και Neoplan ηλικίας έως 4 ετών με λιγότερα από 400.000 διανυθέντα χιλιόμετρα και ελαστικά με χάραξη βάθους τουλάχιστον έξι χιλιοστών.
Η πιστοποίηση με δύο αστέρια θα δίνεται σε οχήματα των MAN και Neoplan με ηλικία όχι μεγαλύτερη των έξι ετών και λιγότερα από 600.000 διανυθέντα χιλιόμετρα, με βάθος χάραξης των ελαστικών τουλάχιστον 4 χιλιοστών.
Τέλος, πιστοποίηση ενός αστεριού θα μπορούν να λάβουν τα μεταχειρισμένα λεωφορεία όλων των εταιρειών που βρίσκονται στο δίκτυο της MAN TopUsed, με την προϋπόθεση πως τηρούν τις ελάχιστες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενώ πληρούν και μια σειρά από –βασικά- κριτήρια της εταιρείας.