Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πόσα χωρούν οι «μεγάλοι»;

26.112 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2017)

Η υποκατηγορία των μεγάλων Vans περιλαμβάνει τα κορυφαία σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες ελαφρά επαγγελματικά με κλειστό χώρο φόρτωσης. Ποια είναι τα μοντέλα που ξεχωρίζουν στην ελληνική αγορά;

Ο ι τάσεις που καταγράφονται σε ότι αφορά στα σύγχρονα αλλά και τα μελλοντικά μεγέθη του μεταφορικού έργου εντός του αστικού ιστού των μεγαλουπόλεων, αποτυπώνουν μια έκδηλη αύξηση σε όλους τους τομείς.
Προκειμένου να καλυφθούν οι ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις του εν λόγω κλάδου, οι μεταφορικές επιχειρήσεις επιβάλλεται να επιστρατεύσουν ακόμη πιο ευέλικτα επαγγελματικά οχήματα τα οποία ωστόσο θα πρέπει να διαθέτουν αξιοσημείωτα μεγάλο χώρο φόρτωσης σε σχέση με τις διαστάσεις τους, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποδοτικότητα τους (καλύτερη οργάνωση δρομολογίων, μείωση του λειτουργικού κόστους κ.ο.κ.).
Την ίδια στιγμή, ολοένα και αυστηρότερες προδιαγραφές τίθενται σε ισχύ αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων και θορύβου για όλα τα οχήματα που κινούνται εντός της πόλης, με αποτέλεσμα, οι διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες να αναζητούν νέες λύσεις σε ότι αφορά στην αποδοτικότητα των κινητήρων που εφοδιάζουν τα οχήματα τους.
Μια από τις βασικότερες υποκατηγορίες της αγοράς των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που είναι σε θέση να δώσει σημαντικές λύσεις σε όλα τα παραπάνω ζητήματα είναι τα μεγάλα Vans.
Με εξαιρετική σχέση μεικτού βάρους / ωφέλιμου φορτίου και διαστάσεων αμαξώματος / ωφέλιμου όγκου φόρτωσης, τα εν λόγω οχήματα είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε πολλαπλές χρήσεις τόσο στις ενδοαστικές διανομές προϊόντων ενώ, τα εντελώς κάθετα τοιχώματα του χώρου φόρτωσης τους, επιτρέπουν την εύκολη υποστήριξη πάσης φύσεως υπερκατασκευών όπως π.χ. οι ψυκτικοί θάλαμοι, εργαλειοθήκες κ.ο.κ.
Όπως είναι φυσικό, δεδομένης της τεράστιας ποικιλίας των χρήσεων για τις οποίες προορίζονται, τα μεγάλα Vans προσφέρονται σε μια επίσης μεγάλη ποικιλία ως προς τις εκδόσεις του αμαξώματος αλλά και τις διαστάσεις αυτού.
Προκειμένου να σας παρέχουμε μια όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση αναφορικά με τις μεταφορικές δυνατότητες της εν λόγω ομάδας ελαφρών επαγγελματικών, στις σελίδες που ακολουθούν συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε αρκετούς συγκριτικούς πίνακες που σχετίζονται με τις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης όλων των εκπρόσωπων της κατηγορίας.

Οι εκπρόσωποι της κατηγορίας των μεγάλων Vans
• Citroen Jumper
• Fiat Ducato
• Ford Transit
• Iveco Daily
• Mercedes-Benz Sprinter
• Nissan NV400
• Opel Movano
• Peugeot Boxer
• Volkswagen Crafter