Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πόσο καλό είναι το Ford E-Transit;

12.988 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2024)
Πόσο καλό είναι το Ford E-Transit;

Πόσο καλό είναι το Ford E-Transit;

Πόσο καλό είναι το Ford E-Transit;

Πόσο καλό είναι το Ford E-Transit;

  • Πόσο καλό είναι το Ford E-Transit;
  • Πόσο καλό είναι το Ford E-Transit;
  • Πόσο καλό είναι το Ford E-Transit;
  • Πόσο καλό είναι το Ford E-Transit;

- Με πλήρη γκάμα εκδόσεων για φορτία έως 1,7t.
- Εξαιρετικό σε ασφάλεια, συνδεσιμότητα & άνεση
- Με ηλεκτροκινητήρες 184 ή 269 αλόγων & φόρτιση σε 34 λεπτά
- Σύντομα με νέα –μεγαλύτερη- μπαταρία & αυτονομία 400+ χλμ.

Με πλήρη γκάμα εκδόσεων για φορτία έως 1,7t.

Το Ford E-Transit, όπως αντίστοιχα και η συμβατική του έκδοση, είναι τα κορυφαία σε πωλήσεις αντίστοιχα στις κατηγορίας των Μεγάλων Vans στην Ελλάδα για το 5μηνο του 2024.
 
Μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους που έχουν επιδράσει θετικά σε αυτήν την εξέλιξη είναι η μεγάλη γκάμα εκδόσεων στην οποία διατίθεται το εν λόγω Μεγάλο e-Van, δεδομένου ότι προσφέρεται σε εκδόσεις με μεικτό βάρος από 3,5 – 4,2t., με χώρο φόρτωσης που μπορεί να μεταφέρει φορτία όγκου από 9,5 – 15,1κ.μ. και βάρους από 790 – 1.758 κιλά.
 
Αντίστοιχα, η καρότσα του, μπορεί να έχει μέγιστο μήκος από 3,1 – 4,26m, πλάτος 1,8m (1,4m μεταξύ των θόλων) και ύψος από 1,8 – 2,0m.
 

Εξαιρετικό σε ασφάλεια, συνδεσιμότητα & άνεση

Σε όλες του τις εκδόσεις, το Ford E-Transit προσφέρει έναν πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται στοιχεία όπως η οθόνη αφής 12 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων «SYNC 4», θερμαινόμενα καθίσματα, κλιματισμό ενώ, στοιχεία όπως το ενσωματωμένο modem και ψηφιακές υπηρεσίες όπως οι FordPass Pro & Ford Pro Telematics, λύνουν τα χέρια του ιδιοκτήτη και του οδηγού ως προς την ψηφιακή διαχείριση του νέου «συνεργάτη» τους.
 
Την ίδια στιγμή, το E-Transit εφοδιάζεται με μια σειρά προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του έργου του οδηγού όπως τα Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection, Intelligent Cruise Control με Trafic Sign Recognition, Blind Spot Information System με Lane Change Warning & Aid, Lane Departure Warning, Lane Keeping Aid, Junction Assist, Reverse Brake Assist κ.ά., διευκολύνουν το έργο του σε δύσκολες καταστάσεις.
 

Με ηλεκτροκινητήρες 184 ή 269 αλόγων & φόρτιση σε 34 λεπτά

Στην παρούσα φάση, το E-Transit προσφέρει την επιλογή μεταξύ δύο ηλεκτροκινητήρων, απόδοση 135 ή 198kW (184 ή 269hp) με μέγιστη ροπή τα 430Nm. Αντίστοιχα, η μπαταρία των 68kWh διασφαλίζει μέγιστη αυτονομία από 238 – 317km για μεικτό κύκλο κίνησης (έως 350km εντός της πόλης) με την Ford Pro να επιτρέπει την φόρτιση του E-Transit σε παροχές DC ισχύος έως και 115kW όπου, για το 15% - 80% απαιτούνται μόλις 34 λεπτά.
 
Παράλληλα, να αναφέρουμε πως η Εγγύηση για τις μπαταρίες και το κύκλωμα υψηλής τάσης ανέρχεται στα 8 έτη (160.000km).
 

Συνέχεια του άρθρου >>>