Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Προκειμένου να αποδείξει τη χρησιμότητα του συστήματος «Park Assist» στα ελαφρά επαγγελματικά της οχήματα, η Volkswagen…

… κατέγραψε σε video την επίδοση του απέναντι σε έναν επαγγελματία οδηγό και κάτοχο του σχετικού παγκόσμιου ρεκόρ στο… παρκάρισμα.

Πόσο καλό είναι το Park Assist της VW τελικά; (+video)

4.735 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2020)

Προκειμένου να αποδείξει την χρησιμότητα του συστήματος «Park Assist», η Volkswagen Επαγγελματικά ζήτησε τη βοήθεια του επαγγελματία κασκαντέρ, A. Moffatt, που κατέχει και το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ.

Ναι, καλά διαβάσατε, ο επαγγελματίας οδηγός επιδείξεων, Alastair Moffatt, κατέχει μεταξύ άλλων και το παγκόσμιο ρεκόρ… στάθμευσης.
Για τον λόγο αυτό κλήθηκε ως ο ιδανικός ανταγωνιστής του συστήματος υποβοήθησης της στάθμευσης «Park Assist» από την Volkswagen Επαγγελματικά.
Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας θέλησαν να κάνουν την διαδικασία στάθμευσης όσο το δυνατόν πιο δύσκολη, με τη χρήση ενός Crafter Van συνολικού 5,9μ., που έπρεπε να σταθμεύσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και πιο σωστά, σε μια θέση μήκους 7,5μ.
Αν νομίζετε πάντως πως το παρακάτω εγχείρημα είναι απλώς… χάσιμο χρόνου είστε μάλλον γελασμένοι δεδομένου ότι, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τουλάχιστον για την αγορά της Μ. Βρετανίας, η αναζήτηση κατάλληλων θέσεων στάθμευσης αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στα καθημερινά δρομολόγια τους, το 30% των επαγγελματιών οδηγών.
Παράλληλα, το εν λόγω ζήτημα έχει και… οικονομικές επιπτώσεις δεδομένου ότι, σε ετήσια βάση οι αρμόδιες αρχές βεβαιώνουν κλήσεις και πρόστιμα ύψους περίπου 24 εκ. λιρών στους επαγγελματίες οδηγούς για παράνομη στάθμευση!
Τα συμπεράσματα λοιπόν για τη χρησιμότητα ή όχι του συστήματος «Park Assist» που η Volkswagen Επαγγελματικά προσφέρει και στην ελληνική αγορά σε όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της οχήματος, μπορείτε να δείτε στο video που σας παρουσιάζουμε.