Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το νέο αγωνιστικό Mitsubishi L200 της Team Mitsubishi Ralliart που θα συμμετάσχει στον εκτός δρόμου αγώνα Asia Cross Country Rally (AXCR) 2022.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο αγωνιστικό Mitsubishi L200 της Team Mitsubishi Ralliart που θα συμμετάσχει στον εκτός δρόμου αγώνα Asia Cross Country Rally (AXCR) 2022.

Προάγγελος το αγωνιστικό Mitsubishi L200 (+vid)

5.893 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2022)

Προπομπό των καυτών εκδόσεων που ετοιμάζει η Mitsubishi για το L200 -με τη βοήθεια της Ralliart που επανήλθε στη «ζωή»- αποτελεί η αγωνιστική έκδοση του ιαπωνικού Pick-Up που μόλις παρουσιάστηκε.

Έρχονται «καυτές» Ralliart εκδόσεις του Mitsubishi L200!

  • Νέο αγωνιστικό Pick-Up για την Ασία
  • Της Team Mitsubishi Ralliart
  • Με την τεχνική υποστήριξη της Mitsubishi
  • Σύντομα Ralliart εκδόσεις παραγωγής
 
Η Mitsubishi Motors Corporation ανακοίνωσε πως η αγωνιστική ομάδα Team Mitsubishi Ralliart -η οποία χαίρει της τεχνικής υποστήριξής της- θα συμμετάσχει με το Mitsubishi L200 στον εκτός δρόμου αγώνα Asia Cross Country Rally (AXCR) 2022, που θα λάβει χώρα από τις 6 ως τις 12 Αυγούστου.
 
Σημειώνεται, πως η Team Mitsubishi Ralliart είναι μια ιδιωτική ομάδα που ανήκει στην ταϊλανδέζικη TANT SPORTS και η οποία έχει ως επικεφαλής τον Hiroshi Masuoka που διαθέτει μακρά αγωνιστική εμπειρία στον Dakar Rally.
 
Σε ό,τι αφορά στον αγώνα AXCR, αυτός τελεί υπό την αιγίδα της FIA και πραγματοποιείται ως επί το πλείστον στην Ταϊλάνδη, με τους συμμετέχοντας να πρέπει να ανταπεξέλθουν στο υγρό και ζεστό κλίμα της νοτιοανατολικής Ασίας, αλλά και να ανταγωνιστούν σε ορεινές εκτός δρόμου διαδρομές όπως και σε δύσκολα περάσματα μέσα από ζούγκλες.


Οι άνθρωποι της Mitsubishi μας προϊδεάζουν για νέες εκδόσεις επιδόσεων για τα Pick-Up και SUV μοντέλα τους.

Οι άνθρωποι της Mitsubishi μας προϊδεάζουν για νέες εκδόσεις επιδόσεων για τα Pick-Up και SUV μοντέλα τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναμένεται «καυτή» έκδοση

Το όλο ζήτημα αποκτά πρόσθετο ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται πως αναμένονται «καυτές» εκδόσεις του ιαπωνικού Pick-Up, με τη Mitsubishi Motors να τονίζει πως θα αξιοποιήσει την ανατροφοδότηση που θα κερδίσει μέσω αυτού του αγώνα ράλι για να βελτιώσει περαιτέρω τα δυνατά της σημεία, όπως η ακαμψία του αμαξώματος και του πλαισίου, η δυνατότητα ελέγχου καθώς και οι επιδόσεις εκτός δρόμου.
 
«Η συμμετοχή της Mitsubishi Motors στο AXCR με τη μορφή τεχνικής υποστήριξης θα ενισχύσει τη μοναδικότητα των προϊόντων μας, ειδικά για τα στρατηγικά μοντέλα της ASEAN, συμπεριλαμβανομένων των pick-up 1 τόνου και των SUV. Η ομάδα Mitsubishi Ralliart θα προετοιμαστεί για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των θαυμαστών μας, γι` αυτό παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι», δήλωσε με νόημα ο κος Masuoka.

Επανήλθε η Ralliart

Υπενθυμίζεται, πως η Mitsubishi Motors αναβίωσε το σήμα Ralliart τον Νοέμβριο του 2021 και ξεκίνησε τις πωλήσεις ειδικών εκδόσεων στην Ταϊλάνδη και εξαρτημάτων στην Ιαπωνία. Συμμετέχοντας σε δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού μέσω τεχνικής υποστήριξης για την Team Mitsubishi Ralliart, η Mitsubishi Motors θέλει να προωθήσει περαιτέρω το μηχανολογικό της πνεύμα και τις δυνατότητες που διαθέτουν τα οχήματά της.
 
Σημειώνεται, πως μέχρι στιγμής η εταιρεία έχει παρουσιάσει τη σχετική έκδοση του Mitsubishi L200, η οποία όμως φέρει μόνο αισθητικές αναβαθμίσεις. Αυτό που περιμένουμε ένα συνολικά βελτιωμένο Pick-Up, σε όρους απόδοσης και εκτός δρόμου δυνατοτήτων.
 
Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο, όπου πρωταγωνιστεί ο Hiroshi Masuoka:

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »