Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ευρύχωρη καμπίνα του νέου Clio Pro+ διακρίνεται για τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους και το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στους επιβάτες

Τα χειριστήρια της κεντρικής κονσόλας διακρίνονται για την εργονομική τους θέση.

Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος και κερδίζει τις εντυπώσεις με το… φουτουριστικό σχήμα του.

Εσωτερικό: Ευρύχωρό και πλούσια εξοπλισμένο με υψηλή παθητική ασφάλεια

25.758 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2015)

Στον μοντέρνο εσωτερικό διάκοσμος του νέου Clio Pro+ τις εντυπώσεις κερδίζουν η καλή ποιότητα των μαλακών πλαστικών και το «προσεχτικό» φινίρισμα τους.
Παράλληλα, η κεντρική κονσόλα διακρίνεται για την καλή εργονομία των χειριστηρίων που φιλοξενεί ενώ υπάρχουν και πολλαπλοί χώροι για μικροαντικείμενα.
Το ρυθμιζόμενο καθΆ ύψος κάθισμα του οδηγού και το επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο τιμόνι, ευνοούν την άμεση εύρεση της κατάλληλης θέσης οδήγησης ενώ, ο πίνακας οργάνων είναι ευχάριστος οπτικά και παρέχει με απόλυτα κατανοητό τρόπο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον οδηγό.
Πολύ καλή είναι και η δουλειά που έχει γίνει αναφορικά με τα «νεκρά» σημεία στο οπτικό πεδίο του οδηγού ενώ το γεγονός ότι τα πίσω πλευρικά παράθυρα φέρουν κρύσταλλα και δεν είναι «τυφλά», θα εκτιμηθεί δεόντως από τους επαγγελματίες οδηγούς εντός της πόλης.

Κορυφαίο επίπεδο παθητικής ασφάλειας
Στις πρόσφατες δοκιμές ελεγχόμενης πρόσκρουσης του EuroNCAP, το Renault Clio απέσπασε βαθμολογία 5 αστέρων, με βάση τα δεδομένα της κλίμακας του 2012.
Οι μετωπικοί αερόσακοι σε συνδυασμό με τους αντίστοιχους κεφαλής – θώρακα για τους επιβάτες, αλλά και η στιβαρή δομή του αμαξώματος με τις ειδικές ζώνες παραμόρφωσης, καθιστούν το νέο Clio Pro+ ένα από τα πιο ασφαλή mini-vanettes της ελληνικής αγοράς. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)