Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Renault Clio Pro+ 1,5 dCi 75hp

25.743 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2015)

Στις αρχές του καλοκαιριού, η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault, TEOREN Motors, ανακοίνωσε την… αντεπίθεση της στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων με το σταδιακό λανσάρισμα μιας πληρέστατης γκάμας εκπροσώπων. Η αρχή έγινε με το νέο Kangoo ενώ πλέον είναι διαθέσιμο και το νέο Renault Clio Pro+ στην κατηγορία των mini-vanettes. Έως και το 1ο 3μηνο του 2016 θα ακολουθήσουν οι νέες γενιές των Trafic και Master στην κατηγορία των Van, ενώ μέσα στο επόμενο έτος δεν αποκλείεται να λανσαριστεί και το νέο Pick-Up της εταιρείας!

Η νέα γενιά του Renault Clio έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και στην ελληνική αγορά των επιβατικών οχημάτων ωστόσο, η έκδοση Pro+ που αφορά στην επαγγελματική έκδοση του γαλλικού μοντέλου, φιλοδοξεί να δημιουργήσει αρκετά μεγαλύτερο… θόρυβο και στην αγορά των mini-vanettes.
Με μήκος αμαξώματος που υπερβαίνει τα 4,00μ., το 5θυρο Clio Pro+ είναι ο μακρύτερος σε διαστάσεις εκπρόσωπος των mini-vanettes χωρίς ωστόσο αυτό να επηρεάζει σημαντικά την ευελιξία του καθώς η διάμετρος του κύκλου στροφής του περιορίζεται στα 10,6μ.
Το γεγονός αυτό, συνεπάγεται και αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες ωστόσο, μεταξύ άλλων, το Clio Pro+ κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρακτικότητα του χώρου φόρτωσης του αλλά και την ύπαρξη πίσω πλευρικών θυρών, που διευκολύνουν την πρόσβαση στο εσωτερικό του χώρου φόρτωσης.
Πέραν αυτού, το Clio Pro+ διατηρεί στο ακέραιο όλες τις «αρετές» της επιβατικής έκδοσης, όπως η κομψότατη αισθητική της σχεδίασης αμαξώματος και εσωτερικού, το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει καθώς και τον πληρέστατο βασικό εξοπλισμό.
Πέραν αυτού, ο 1,5άρης πετρελαιοκινητήρας των 75 ίππων που αναλαμβάνει την κίνηση του αποδεικνύεται ιδιαίτερα ολιγαρκής σε καύσιμο την ίδια στιγμή που, περιορισμένο είναι και το συνολικό κόστος χρήσης και συντήρησης του.
 
Κόστος αγοράς από 10.949 ευρώ

Συμπεριλαμβανομένου του Οφέλους Απόσυρσης και της έκπτωσης της ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά χωρίς τον ΦΠΑ 23% (2.385 ευρώ), το κόστος αγοράς του νέου Renault Clio Pro+ 1,5 dCi 75hp ανέρχεται στα 10.949 ευρώ.
Παράλληλα, ο βασικός του εξοπλισμός περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:
ESP με Hill Start Assist, ABS με AFU, μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους οδηγού – συνοδηγού, ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και περιοριστές φορτίου, ρυθμίζομενο τιμόνι σε ύψος και βάθος με μεταβαλλόμενη ηλεκτρική υποβοήθηση, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και σύστημα αυτόματου κλειδώματος κατά την εκκίνηση, ηχοσύστημα με χειριστήρια στη κολώνα του τιμονιού (Bluetooth, USB, Aux-in), cruise-control με περιοριστή ταχύτητας και χειριστήρια στο τιμόνι, υπολογιστή ταξιδιού, φώτα ημέρας LED, μεταλλικό διαχωριστικό με τον χώρο φόρτωσης (κλειστό κάτω, πλέγμα επάνω), χώρος φόρτωσης με προστατευτική επένδυση δαπέδου, ειδικό κάλυμμα του χώρου φόρτωσης πέραν της εταζέρας, φωτισμός χώρου φόρτωσης, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών, ρεζέρβα κανονικών διαστάσεων.

Εγγυήσεις
- Μηχανικά μέρη: 5 έτη ή 100.000 χλμ.
- Αντισκωριακή προστασία: 12 έτη
- Βαφή: 3 έτη
- Οδική βοήθεια: 5 ετής Renault Assistance

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)