Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Τι είναι το κλειδωμένο διαφορικό;

4.887 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2024)
Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία των αυτοκινήτων, τα οποία έχουν τροποποιηθεί για χρήση σε πίστα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ιδιοκτήτης έχει κολλήσει το διαφορικό, χρησιμοποιώντας κομμάτια από μέταλλο γ

Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία των αυτοκινήτων, τα οποία έχουν τροποποιηθεί για χρήση σε πίστα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ιδιοκτήτης έχει κολλήσει το διαφορικό, χρησιμοποιώντας κομμάτια από μέταλλο για να σταματήσουν την κίνηση των πλανητών.

    Το κλειδωμένο διαφορικό λειτουργεί όπως και το ανοιχτό διαφορικό, όμως έχει μια έξτρα δυνατότητα «κλειδώματος», η οποία «ενώνει» τα γρανάζια του διαφορικού, μεταδίδοντας όλη τη δύναμη και την ροπή του κινητήρα εξίσου και στους δύο τροχούς. Το κλειδωμένο διαφορικό εντοπίζεται στα οχήματα εκτός δρόμου, ενώ υπάρχει και δυνατότητα «ξεκλειδώματος», ώστε να διατηρούν ασφαλή και πολιτισμένη συμπεριφορά εντός δρόμου.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
     Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία των αυτοκινήτων, τα οποία έχουν τροποποιηθεί για χρήση σε πίστα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ιδιοκτήτης έχει κολλήσει το διαφορικό, χρησιμοποιώντας κομμάτια από μέταλλο για να σταματήσουν την κίνηση των πλανητών. Αυτή η παρέμβαση είναι μη αναστρέψιμη, με αποτέλεσμα εν τέλει το αυτοκίνητο να μην στρίβει το ίδιο εύκολα σε συνθήκες καθημερινότητας.

    Σελίδα 1Τι είναι το διαφορικό & ποια η σημασία του;
    Σελίδα 2Τι είναι το κλειδωμένο διαφορικό;
    Σελίδα 3Και εδώ έρχεται το μπλοκέ διαφορικό…