Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σε άλλο επίπεδο!

68.152 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2020)

Και φέτος, η ISUZU με το D-Max, σε διαφορετικές εκδόσεις και τύπους αμαξώματος, ήταν παρούσα και στην έκθεση «Agrotica 2020», από 30/1 – 2/2 στον χώρο 7, τομέα Α8.

Οι αγρότες που εμπιστεύονται εδώ και 17 χρόνια την ISUZU στην Ελλάδα και πάνω από 100 χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις εκδόσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες τους, με αιχμή του δόρατος το κορυφαίο Off-Road Pick-Up της ISUZU, την ειδικά εξελιγμένη έκδοση «Hi-Lander».
Από την πρώτη στιγμή που έρχεται κανείς αντιμέτωπος με την, ειδικά εξελιγμένη έκδοση «Hi-Lander», που η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ έχει εξελίξει αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, αντιλαμβάνεται πως δεν έχει να κάνει με ένα… απλό Pick-Up.
Βασισμένo στην εξοπλιστική έκδοση «Gravity» του Isuzu D-Max, το Hi-Lander έχει να επιδείξει πολλαπλές αναβαθμίσεις σε ότι αφορά στον εξοπλισμό άνεσης ωστόσο, τα εξειδικευμένα στοιχεία που υιοθετεί σε τομείς όπως οι π.χ. οι αναρτήσεις, είναι αυτά που το καθιστούν μοναδικό, τόσο σε εμφάνιση όσο και –κυρίως- σε ουσία!
Ουσιαστικά, το Isuzu D-Max Hi-Lander είναι ένα όχημα που έχει εξελιχθεί με γνώμονα την απροβλημάτιστη κίνηση ακόμη και στις πιο ακραίες διαδρομές.
Εκτός όμως των… αρετών που παρουσιάζουμε παρακάτω, το Hi-Lander διακρίνεται και για ένα ακόμη σημαντικό του προτέρημα. Με κόστος αγοράς από 42.900 ευρώ (με ΦΠΑ + ΕΤΤ) ή από 44.700 ευρώ στην έκδοση με αυτόματο κιβώτιο, το εν λόγω Pick-Up είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο προσιτά και value-for-money «καθαρόαιμα» που μπορεί κανείς να αποκτήσει.
Απολαύστε το!
 
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)