Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ηλεκτρικές –«BEV»- εκδόσεις τόσο των επαγγελματικών (Van) όσο και των επιβατικών (Verso) παραλλαγών του Proace City θα προσφέρει από το 2ο 6μηνο του 2021 στην ΕΕ η Toyota Professional.

Σε ηλεκτρική έκδοση «BEV» το Toyota Proace City

5.982 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2020)

Η Toyota ανακοίνωσε πως μέσα στο φθινόπωρο του 2021 θα ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις οχημάτων των νέων ηλεκτροκίνητων «BEV» εκδόσεων του Vanette της στις διάφορες αγορές της ΕΕ.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Ομίλου PSA πως οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις των Citroen Berlingo, Peugeot Partner & Opel Combo θα λανσαριστούν στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο 2021, ήρθε η σειρά της Toyota Professional να ανακοινώσει επίσημα πως από το φθινόπωρο του 2021 θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις των πρώτων οχημάτων των νέων εκδόσεων «BEV» (Battery Electric Vehicle) του Proace City στις διάφορες αγορές της ΕΕ.
Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, το νέο Vanette στη γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας βασίζεται στα προαναφερθέντα μοντέλα του Ομίλου PSA θα προσφέρεται τόσο στις επαγγελματικές (Van) όσο και στις επιβατικές του (Verso) εκδόσεις και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδοχές, με βάση το πρόγραμμα που η Toyota Professional έχει δημοσιοποιήσει από το 2019.
Οι εκδόσεις «BEV» του Proace City θα είναι διαθέσιμες σε δύο μήκη αμαξώματος (Compact & Long) ενώ την κίνηση τους θα αναλαμβάνει ένας ηλεκτροκινητήρας με απόδοση 100kW (136 ίππων). Η απαιτούμενη ενέργεια για τη λειτουργία του εν λόγω ηλεκτροκινητήρα θα προέρχεται από μια συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 50 kWh, κάτι που σημαίνει πως θα προσφέρονται ουσιαστικά οι ίδιες λύσεις με αυτές των αντίστοιχων Vanettes του Ομίλου PSA.
Περισσότερα σχετικά με το μελλοντικό Toyota Proace City BEV σύντομα…