Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρωτότυπο «L200 GEOSEEK» αποτέλεσε πόλο έλξης στο περίπτερο της Mitsubishi.

Mitsubishi L200 GEOSEEK

Ε­ξέχουσα θέση στο περίπτερο της Mitsubishi Motors Corporation (MMC) στη 86η Έκθεση Γενεύης κατείχε μια δυναμική –πρωτότυπη- έκδοση του L200 με την ονομασία «L200 GEOSEEK Concept». 
Το εν λόγω πρωτότυπο Pick-Up φέρει μια ειδική γκρι απόχρωση ως προς τη βαφή του αμαξώματος ενώ, βασικές λεπτομέρειες της εξωτερικής του εμφάνισης που υποδηλώνουν τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του, όπως το περίγραμμα των προβολέων ομίχλης, οι θόλοι των τροχών, οι ζάντες αλουμινίου, το πλευρικό σκαλοπάτι, ο πίσω προφυλακτήρας, αλλά και οι εξωτερικοί καθρέπτες, φέρουν έντονο πορτοκαλί χρώμα. 
Παράλληλα, η μάσκα έχει ειδικό πλέγμα ενώ, κάτω από τον προφυλακτήρα έχει προβλεφθεί ειδική προστατευτική ποδιά για τον χώρο του κινητήρα. 
Ξεχωριστή πινελιά στην εξωτερική σχεδίαση του L200 GEOSEEK Concept είναι οι ειδικές χειρολαβές στο πίσω μέρος της καμπίνας που ευνοούν την εύκολη πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης καθώς και η ειδική σχάρα στην οροφή της καμπίνας των επιβατών. 
Τέλος, στο εσωτερικό του οχήματος κυριαρχούν οι επενδύσεις μαύρου χρώματος ωστόσο και εδώ, πολλαπλές είναι οι λεπτομέρειες σε πορτοκαλί χρώμα, κατΆ αντιστοιχία με την εξωτερική εμφάνιση του πρωτότυπου. 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ