Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στην καρδιά των εξελίξεων

13.773 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2016)

Από 1-13 Μαρτίου, το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κλάδου της αυτοκίνησης συγκεντρώθηκε για ακόμη μια φορά στην Γενεύη καθώς η 86η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για την παρουσίαση όλων των νέων μοντέλων, τεχνολογιών και τάσεων που αφορά στα επιβατικά οχήματα και όχι μόνο…

Π έραν λοιπόν από τις 120+ παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές πρεμιέρες επιβατικών οχημάτων, τεχνολογιών κ.ο.κ., στην 86η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, οι διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσίασαν και αρκετές νέες προτάσεις τους που αφορούν στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. 
Περισσότεροι από 200 εκθέτες από 30 χώρες, εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο τα 77.323 τ.μ. των επτά εκθεσιακών χώρων της Palexpo προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπωσιακά περίπτερα και να προβάλλουν τα νέα προϊόντα τους στους περίπου 650.000 – 700.000 επισκέπτες που υπολογίζονταν πως θα συρρεύσουν στην έκθεση. 
Αντίστοιχα, περίπου 10.000 εκπρόσωποι του διεθνούς Τύπου έδωσαν το παρόν προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά όλες τις νέες εξελίξεις και προτάσεις στον κλάδο της αυτοκίνησης, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και αρκετά ελαφρά επαγγελματικά οχήματα τα οποία και σας παρουσιάζουμε στις σελίδες που ακολουθούν. 
Μεταξύ αυτών, περίπτωση θέση έχει φυσικά η νέα γενιά του Toyota Hilux που πραγματοποίησε το πανευρωπαϊκό της ντεμπούτο καθώς και τα νέα Citroen Spacetourer, Peugeot Traveller και Toyota Proace, που θα συμβάλλουν στην σημαντική ενίσχυση των εν λόγω εταιρειών στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα αλλά και τις εκδόσεις μεταφοράς προσωπικού.