Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με κύκλο στροφής στα 14,8μ., το Maxus EV80 είναι σε θέση να κινηθεί γρήγορα, ευέλικτα και προπάντων, με μηδενικές εκπομπές ρύπων, ακόμη και εντός του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Στοιχεία όπως η κάμερα οπισθοπορείας, διευκολύνουν περαιτέρω το έργο του οδηγού.

Μηδενικός χρόνος εξοικείωσης

14.161 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Κατά την είσοδο στο εσωτερικό του EV80, ο οδηγός θα ενεργοποιήσει τον κινητήρα μέσω κλειδιού ενώ το χειρόφρενο είναι ηλεκτρικό.
Από εκεί και πέρα, επιλέγοντας τη θέση «D» στο κιβώτιο, το όχημα εκκινεί χωρίς τον παραμικρό θόρυβο, εκτός φυσικά από αυτό της κύλισης, εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους.
Το ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο που διασφαλίζει η καλή θέση οδήγησης, τα αναπαυτικά καθίσματα και φυσικά η μέγιστη ισχύ των 320 Nm που είναι διαθέσιμη από… στάση, επιτρέπουν στο EV80 να κινηθεί ακόμη και σε αρκετά γρήγορους ρυθμούς χωρίς να παραβλέπουμε πως η τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης, χαμηλώνει σημαντικά το κέντρο βάρους του οχήματος, ενισχύοντας την ενεργητική του ασφάλεια.
Αυτό που, σε πρώτη φάση, έχουμε να επισημάνουμε πως είναι πως η εξοικείωση που απαιτείται τόσο με το χειρισμό των διαφόρων χειριστηρίων στο εσωτερικό όσο και με την οδική συμπεριφορά του EV80 είναι ουσιαστικά... μηδενική και ο οδηγός θα αισθανθεί άνετα από τα πρώτα κιόλας μέτρα πίσω από το τιμόνι του.