Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες εντυπώσεις μας από την οδήγηση του νέου Volkswagen Crafter.

Το «International Van of the Year 2017» διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Παράλληλα, αναλόγως της έκδοσης, είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με ωφέλιμο όγκο έως και 18,4 κ.μ. στις εκδόσεις Van.

Όπως είναι φυσικό, το νέο VW Crafter θα είναι διαθέσιμο με πολλαπλές εκδόσεις ως προς τον τύπο ή τις διαστάσεις του αμαξώματος του.

Στο τιμόνι του νέου VW Crafter

2.649 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2016)

Προσκεκλημένοι της Volkswagen στην πόλη της Αλμερίας, στον Ισπανικό νότο, είχαμε την ευκαιρία να αποκομίσουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις από τη νέα γενιά του Crafter που δείχνει ικανό να κυριαρχήσει στην κατηγορία του.

Στο πλαίσιο της επίσημης –οδηγικής- παρουσίασης του νέου VW Crafter στην Ανδαλουσία, είχαμε την ευκαιρία να διανύσουμε εκατοντάδες χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του –ίσως- πληρέστερου μεγάλου Van αυτήν τη στιγμή.
Με πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος, ωφέλιμο όγκο φόρτωσης έως και 18,4κ.μ. για τις εκδόσεις Van και μεικτό βάρος από 3,0 – 4,0t., το νέο Crafter διακρίνεται να τη δυναμική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, το υψηλό επίπεδο ποιότητας σε ότι αφορά στα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του και την εξαιρετική οδική συμπεριφορά κάτω από όλες τις συνθήκες, απόρροια και της ύπαρξης πολλαπλών ηλεκτρονικών συστημάτων που αναλαμβάνουν να υποβοηθήσουν το έργο του οδηγού.
Παράλληλα, το νέο Crafter εφοδιάζεται με μια νέα γενιά κινητήρων, όλες εκδόσεις του 2,0λιτρου «EA 288 Commercial» που αποδίδουν ισχύ 102, 140 ή 177 ίππων με μονό ή διπλό turbo, οι οποίοι συνεργάζονται με μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.
Περισσότερα για τη νέα γενιά του VW Crafter, μπορείτε να διαβάσετε στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών που κυκλοφορεί σύντομα…