Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
31 νέα πούλμαν της Irizar (Irizar i3 και Irizar i4) θα μεταφέρουν τουρίστες στην επαρχία Αμμοχώστου της Κύπρου.

31 νέα πούλμαν της Irizar (Irizar i3 και Irizar i4) θα μεταφέρουν τουρίστες στην επαρχία Αμμοχώστου της Κύπρου.

Τα Irizar κατακτούν την Κύπρο

11.710 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2022)

Ντεμπούτο κάνουν τα τουριστικά λεωφορεία της Irizar στην Κύπρο, με τον Οργανισμό Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ) να κλείνει συμβόλαιο για 31 μονάδες των Irizar i4 και Irizar i3.

Τουριστικά λεωφορεία Irizar στην Κύπρο!

  • 31 μονάδες των Irizar i4 και Irizar i3
  • 12μετρα σε σασί της Mercedes-Benz
  • 51 θέσεων και με πλούσιο εξοπλισμό
  • Στο Παραλίμνι & Αγία Νάπα της Αμμοχώστου
 
Για πρώτη φορά η Irizar εισέρχεται στις μεσαίας απόστασης δημόσιες μεταφορές της Κύπρου, συμφωνώντας να παραδώσει 31 μονάδες των Irizar i4 και Irizar i3 στο Παραλίμνι, στην Αγία Νάπα και στις γύρω περιοχές της επαρχίας Αμμοχώστου.
 
Το εν λόγω συμβόλαιο υπογράφηκε με τον Οργανισμό Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ), ο οποίος ιδρύθηκε το 2009 και έχει υπογράψει Σύμβαση Παραχώρησης Υπηρεσίας Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών με την αναθέτουσα Αρχή, το Τμήμα Οδικών Μεταφορών Κύπρου, με σκοπό την εκτέλεση δημόσιων επιβατικών μεταφορών με λεωφορεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με σασί Mercedes-Benz

Το συμβόλαιο περιλαμβάνει 20 μονάδες του τουριστικού λεωφορείου Irizar i3 και 11 του Irizar i4. Πρόκειται για 12μετρα πούλμαν με μία ευρεία κεντρική θύρα, τα οποία στηρίζονται σε σασί της Mercedes-Benz. Έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς 51 καθήμενων επιβατών, διαθέτουν χώρο φιλοξενίας αναπηρικών αμαξιδίων, δύο θέσεις για άτομα μη μειωμένη κινητικότητα (PRM) και εξοπλίζονται με πλατφόρμα εισόδου της Masats.
 
Τα πούλμαν της Irizar διαθέτουν ζώνες ασφαλείας οσφυϊκής ρύθμισης σε όλα τα καθίσματα για τη βελτίωση της ασφάλειας των επιβατών και προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού (ADAS), προστασία πεζών και ποδηλατών, καθώς και τηλεόραση κλειστού κυκλώματος (CCTV) που παρακολουθεί την καμπίνα επιβατών. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης σύστημα πολυμέσων και πληροφοριών με οθόνες 15 ιντσών και θύρες φόρτισης USB. Τα Irizar της Κύπρου φέρουν ακόμα συστήματα στήριξης για τη μεταφορά ποδηλάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »