Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα από τα βασικά προτερήματα του χώρου φόρτωσης του νέου Doblo Cargo είναι το μεγάλο πλάτος μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών.

Η πλαϊνή πόρτα έχει πλάτος 700 χλστ. και ύψος 1.175 χλστ.

Με την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης αυξάνεται σημαντικά.

Ωφέλιμο φορτίο από 750 – 1.005 κιλά

Το νέο Fiat Doblo Cargo προσφέρεται σε εκδόσεις με πολλαπλά μήκη αμαξώματος, μεταξονίου καθώς και δύο τύπους οροφής, παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων με όγκο έως και 5,0κ.μ. (5,4κ.μ. με την αναδίπλωση του διαχωριστικού και του καθίσματος του συνοδηγού. 
Στην περίπτωση των εκδόσεων με κοντό μεταξόνιο, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης έχει μήκος 1,82μ., ενώ το πλάτος των 1,23μ. μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών, επιτρέπει την υποστήριξη παλετών ευρωπαϊκών προδιαγραφών και εγκάρσια. 
Η ειδική επένδυση από ανθεκτικό πλαστικό στο δάπεδο σε ενισχύει την εικόνα του «σκληροτράχηλου» επαγγελματικού οχήματος ενώ οι πολλαπλοί κρίκοι ευνοούν στην στερέωση του φορτίου ποικιλοτρόπως. Παράλληλα, το άνοιγμα τόσο της πλευρικής θύρας όσο και της δίφυλλης πίσω είναι ιδιαίτερα μεγάλο για τα δεδομένα της κατηγορίας, την ίδια στιγμή που το κατώφλι φόρτωσης των 545χλστ. διευκολύνει πολύ τον επαγγελματία στην καθημερινή χρήση του οχήματος. Τέλος, η έκδοση με κοντό μεταξόνιο μπορεί να υποστηρίξει φορτία με βάρος 750 κιλών (μαζί με τον οδηγό) ενώ η εν λόγω επίδοση μπορεί να αυξηθεί προαιρετικά στα 1.005 κιλά, εφόσον ο ιδιοκτήτης το επιθυμεί. 

 

ΔΟΚΙΜΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fiat - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ