Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Tevva: Συνεργασία για επαναχρησιμοποίηση & ανακύκλωση μπαταριών

Tevva: Συνεργασία για επαναχρησιμοποίηση & ανακύκλωση μπαταριών

5.040 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2023)

Η βρετανική εταιρεία κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων Tevva συνάπτει συνεργασία – «κλειδί» με την Ecobat, τον παγκόσμιο ηγέτη στην ανακύκλωση μπαταριών, για την επισκευή, την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση των μπαταριών ιόντων λιθίου της.

Η Tevva θα συνεργαστεί με την Ecobat για τη διαχείριση των μπαταριών της

Η Tevva θα συνεργαστεί με την Ecobat για τη διαχείριση των μπαταριών της, ξεκινώντας μία πιλοτική φάση 12 μηνών για τη διαχείριση της μπαταρίας πρώτης ζωής (πρώτης τοποθέτησης), ενώ με την ευκαιρία θα επεκταθεί σε πρόσθετες λύσεις αποθήκευσης και ανακύκλωσης ενέργειας.
 

H Ecobat αναλαμβάνει την διαχείριση, τη διάγνωση και την επισκευή των μπαταριών

Παράλληλα, σε τυχόν προβλήματα με την μπαταρία των ηλεκτρικών φορτηγών Tevva, η Ecobat θα αναλάβει την διαχείριση, τη διάγνωση και την επισκευή τους χρησιμοποιώντας τις πιο αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους. Επιπλέον, η Tevva δεσμεύεται στις αρχές της «κυκλικής οικονομίας», τη μηδενική σπατάλη και τη μείωση του κόστους για το πιο ακριβό προϊόν των ηλεκτρικών φορτηγών της – της μπαταρίας ιόντων λιθίου. Με τη συμμετοχή της Ecobat, η εταιρεία επιδεικνύει τη δέσμευσή της να παρέχει στους πελάτες την καλύτερη και ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις πιθανές επιπτώσεις στο περιβάλλον.
 

Το ηλεκτρικό φορτηγό της Tevva ξεκίνησε την παραγωγή του

Το ηλεκτρικό φορτηγό 7,5 τόνων της Tevva μπήκε πρόσφατα σε μαζική παραγωγή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Λονδίνο. Το φορτηγό Tevva προσφέρει έως και 227 χιλιόμετρα από την μπαταρία του 105 kWh με μία μόνο φόρτιση και είναι ιδανικό για στόλους παράδοσης τελευταίου μιλίου και αστικών παραδόσεων. Θα ακολουθήσει ένα ηλεκτρικό φορτηγό υδρογόνου 7,5 τόνων, το οποίο επωφελείται από μια επέκταση αυτονομίας υδρογόνου που αυξάνει την αυτονομία του οχήματος έως και 570 χλμ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε