Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τεχνολογική υπεροχή!

25.804 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2020)

Το νέο FH, ο κορυφαίος τράκτορας της Volvo Trucks, είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα με εντυπωσιακή νέα σχεδίαση και τεχνολογικές καινοτομίες που αναβαθμίζουν την απόδοση του στο έπακρο!

Μέσα στο 2020 η Volvo Trucks παρουσίασε πολλαπλές αναβαθμίσεις για το σύνολο των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων που προσφέρει σε όλες τις κατηγορίες με τα FL, FM, FMX, FH & FH16 να αναβαθμίζονται τόσο σχεδιαστικά όσο και σε επίπεδο δυνατοτήτων, προκειμένου να προσφέρουν ακόμη περισσότερη άνεση, ασφάλεια και κυρίως αποδοτικότητα στους ιδιοκτήτες τους. 
Μεταξύ αυτών, χωρίς αμφιβολία ξεχωρίζουν οι τράκτορες της νέας σειράς FH που, εκτός της βελτιωμένης σχεδίασης του αμαξώματος, προσφέρουν ακόμη και άνετες και λειτουργικές καμπίνες, με αυξημένους χώρους, καθώς και πολλαπλές τεχνολογικές αναβαθμίσεις. 
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε το πρωτοποριακό σύστημα «I-Save» που ειδικά για τον κλάδο των μεταφορών μεγάλων αποστάσεων, είναι σε θέση να επιφέρει μείωση της κατανάλωσης καυσίμου έως και κατά 10%, γεγονός που σαφέστατα επιφέρει σημαντικά οφέλη σε μια σύγχρονη μεταφορική επιχείρηση που θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική. 
Στο πλαίσιο λοιπόν των προωθητικών ενεργειών που πραγματοποιεί η Volvo Trucks σε συνεργασία με την ελληνική αντιπροσωπεία, είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με μια εκ των κορυφαίων εκδόσεων του νέου Volvo FH, τον νέο τράκτορα με καμπίνα Globtroter XL, κινητήρα ισχύος 500 ίππων (με σύστημα I-Save), ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα για λίγα μόλις εικοσιτετράωρα και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.