Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το Ford F-150 Lightning ως «pace car» του πρωταθλήματος NASCAR στην πίστα αγώνων «Martinsville Speedway» της Βιρτζίνια.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ford F-150 Lightning ως «pace car» του πρωταθλήματος NASCAR στην πίστα αγώνων «Martinsville Speedway» της Βιρτζίνια.

Ford το 1ο Ηλεκτρικό Pick-Up στους αγώνες NASCAR

13.153 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2022)

Για πρώτη φορά ένα ηλεκτρικό Pick-Up, το Ford F-150 Lightning, έδωσε τον ρυθμό στα αγωνιστικά οχήματα, στο περίφημο αμερικάνικο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού, NASCAR.

Το Ford F-150 Lightning δίνει τον ρυθμό στο NASCAR!

  • Το ηλεκτρικό Pick-Up της Ford ως «pace car»
  • Στην πίστα Martinsville Speedway της Βιρτζίνια
  • Πήρε τη σκυτάλη από τη Mustang Mach-E
  • Ήδη σχεδόν 200.000 παραγγελίες
 
Για πρώτη φορά στη μακρά ιστορία του αμερικάνικου πρωταθλήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού, NASCAR Cup Series, ένα ηλεκτρικό Pick-Up έδωσε το παρών. Λόγος γίνεται για το Ford F-150 Lightning, το οποίο δεν συμμετείχε ως αγωνιστικό όχημα, αλλά ως το λεγόμενο «pace car», δηλαδή το όχημα που ηγείται των αγωνιστικών σε έναν γύρο (ή γύρους) ρυθμού και το οποίο φεύγει από την πίστα πριν από την πραγματική έναρξη του αγώνα.
 
Το Ford F-150 Lightning, έκανε ντεμπούτο το περασμένο τριήμερο (7-9 Απριλίου 2022), στην πίστα αγώνων «Martinsville Speedway» της Βιρτζίνια, η οποία γιόρτασε τα 75α της γενέθλια. Στο φετινό πρωτάθλημα εκεί πραγματοποιήθηκαν τρεις κούρσες του θεσμού, οι Camping World Truck Series, NASCAR Xfinity Series και NASCAR Cup Series.


Στιγμιότυπο από τον αγώνα στην πίστα «Martinsville Speedway».

Στιγμιότυπο από τον αγώνα στην πίστα «Martinsville Speedway».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε συνέχεια της Mustang Mach-E

Σημειώνεται, πως το γεγονός αυτό αποτελεί τη δεύτερη συμμετοχή ενός ηλεκτρικού οχήματος της Ford στο πρωτάθλημα NASCAR, καθώς πριν από έναν περίπου χρόνου μια Mustang Mach-E, είχε παίξει τον ίδιο ρόλο στον αγώνα που είχε διεξαχθεί στην πίστα Talladega Superspeedway. Αξίζει να αναφερθεί, ακόμα, πως πίσω στο 2012 ένα ηλεκτρικό Ford Focus είχε δώσει τον ρυθμό στον αγώνα του Ρίτσμοντ.

Το απόλυτο best-seller

Σημειώνεται, κλείνοντας, πως το Ford F-150 αποτελεί μέρος της θρυλικής σειράς F-Series, η οποία αποτελεί το απόλυτο best-seller της Αμερικής εδώ και 45 χρόνια, ενώ πρόσφατα γιόρτασε ένα σημαντικό ορόσημο παραγωγής, καθώς το υπ` αριθμόν 40.000.000 μοντέλο βγήκε από τις γραμμές παραγωγής της εταιρείας.
 
Σε ό,τι αφορά στο ηλεκτρικό F-150 Lightning, αυτό δείχνει να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, καθώς ήδη πριν καν ξεκινήσει να διατίθεται, έχει συγκεντρώσει σχεδόν 200.000 παραγγελίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »