Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το Ford F-150 Lightning κατάφερε να ρυμουλκήσει φορτία βάρους 4,5 τόνων σε συνθήκες ακραίου ψύχους και καύσωνα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ford F-150 Lightning κατάφερε να ρυμουλκήσει φορτία βάρους 4,5 τόνων σε συνθήκες ακραίου ψύχους και καύσωνα.

Ηλεκτρικό Ford Pick-Up τραβάει 4,5 τόνους (+vid)

4.508 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2022)

Θέλοντας να αποδείξει στην πράξη τις δυνατότητες του F-150 Lightning, η Ford υπέβαλε το ηλεκτρικό Pick-Up σε εξαντλητικές δοκιμές, βάζοντάς το να έλξει φορτία βάρους 4,5 τόνων στα χιόνια σε υψόμετρο 3.400 μέτρων, αλλά και σε ακραίο καύσωνα με θερμοκρασίες έως και 48 βαθμών Κελσίου.

Το Ford F-150 Lightning έλκει 4,5 τόνους σε χιονιά & καύσωνα!

  • Στα άκρα η ικανότητα έλξης του ηλεκτρικού Pick-Up
  • Στα χιόνια σε υψόμετρο 3.400 μέτρων
  • Σε θερμοκρασίες έως και 48 βαθμών Κελσίου
  • Εμπορικό λανσάρισμα μέσα στην άνοιξη
 
Λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμα του F-150 Lightning, η Ford δοκιμάζει στα άκρα τις δυνατότητες του ηλεκτρικού της Pick-Up, σε δύο από τις πιο δύσκολες διαδρομές των ΗΠΑ, αλλά και σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες στο Κολοράντο. Υπενθυμίζεται, πως το F-150 Lightning έχει δοκιμαστεί επίσης και στην Αλάσκα στους -30 βαθμούς Κελσίου.


Το εμπορικά λανσάρισμα του ηλεκτρικού Ford F-150 Lightning αναμένεται να εκκινήσει το πρσεχές διάστημα.

Το εμπορικά λανσάρισμα του ηλεκτρικού Ford F-150 Lightning αναμένεται να εκκινήσει το πρσεχές διάστημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στα χιόνια σε υψόμετρο 3.400 μέτρων

Συγκεκριμένα, οι μηχανικοί της Ford υπέβαλαν την έκδοση προπαραγωγής του F-150 Lightning στη δοκιμή έλξης «Ike Gauntlet» του αμερικάνικου δημοσιογραφικού μέσου «TFLtruck». Μάλιστα, οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε συνθήκες έντονου ψύχους.
 
Σημειώνεται πως το Ike Gauntlet είναι μια διαδρομή μήκους σχεδόν 13 χλμ. επί του αυτοκινητόδρομου I-70 στο Κολοράντο, που ανεβαίνει με κλίση 7% σε μέγιστο υψόμετρο 3.400 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, γύρω από τη σήραγγα Eisenhower Memorial Tunnel.

Ρυμούλκηση στους 48 βαθμούς Κελσίου

Η ρυμούλκηση σε χειμερινές συνθήκες, ωστόσο, ήταν μόνο ένα μέρος της εξίσωσης, καθώς η Ford δοκίμασε το F-150 Lightning και στον ακραίο καύσωνα που επικρατούσε στο φράγμα «Davis Dam» του ποταμού Κολοράντο.
 
Με τις θερμοκρασίες εδάφους να φτάνουν στο υψηλότερο επίπεδο των 48 βαθμών Κελσίου κατά τη διάρκεια των δοκιμών, οι μονάδες προπαραγωγής του F-150 Lightning ρυμούλκησαν τα ίδια φορτία βάρους 4,5 τόνων για πολλαπλούς γύρους σε όλο το φράγμα. Σημειώνεται πως το Davis Dam, που βρίσκεται στην State Route 68 μεταξύ του Λας Βέγκας και του φράγματος Hoover Dam, ανεβαίνει από τα 168 στα 1.067 μέτρα, σε μια εξαντλητική διαδρομή μήκους 18,35 χλμ.

Συνέχεια του άρθρου >>>