Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Εντάξτε στο δυναμικό της επιχείρησής σας τη Ford Mustang Mach-E, πληρώνοντας μηνιαίο μίσθωμα 455 ευρώ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εντάξτε στο δυναμικό της επιχείρησής σας τη Ford Mustang Mach-E, πληρώνοντας μηνιαίο μίσθωμα 455 ευρώ.

Ηλεκτροκίνητα Executive Cars με Leasing

12.200 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2022)

Τα πολυτελή εταιρικά οχήματα αποτελούν τη «βιτρίνα» μιας επιχείρησης, ειδικά όταν αυτά μπαίνουν στην πρίζα. Επιπλέον έχουν χαμηλό λειτουργικό κόστος. Εμφανίζουν, όμως, ένα βασικό μειονέκτημα: είναι ακριβά στην απόκτησή τους. Ποιος είπε, ωστόσο, πως η αγορά τους είναι μονόδρομος; Δείτε τρία ηλεκτροκίνητα Executive Cars που μπορείτε να κάνετε δικά σας, υιοθετώντας τη λύση του Leasing.

Απόκτησε ηλεκτρικά, premium εταιρικά οχήματα με Leasing!

  • Στην πρίζα με μίσθωμα από 299 ευρώ/μήνα
  • Ford Mustang Mach-E: Με 480 χλμ. αυτονομία
  • Lexus UX 250h: Υβριδικό με 184 ίππους
  • Tesla Model 3: To ηλεκτρικό best-seller της Ευρώπης
Ένας εύκολος τρόπος για να αντιληφθείς την ευρωστία μιας επιχείρησης, δίχως να επισκεφθείς τις εγκαταστάσεις της ή να δεις τα λογιστικά της βιβλία, είναι να παρατηρήσεις τι είδους οχήματα αποτελούν τον στόλο της. Όταν βλέπεις επαγγελματικά οχήματα που έχουν …φάει τα ψωμιά τους, μάλλον κάτι δεν πάει καλά, καθώς είτε δεν υπάρχει δυνατότητα είτε απουσιάζει η διάθεση για επενδύσεις.
 
Το παραπάνω, φυσικά, δεν εξαντλείται στο «φαίνεσθαι», αν και αυτό παίζει τον ρόλο στον σύγχρονο κόσμο που κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι εντυπώσεις. Σημαντική παράμετρος είναι η αποδοτικότητα των εν λόγω οχημάτων, καθώς τα σύγχρονα επαγγελματικά οχήματα καίνε λιγότερο καύσιμο και περνάμε πολύ λιγότερο χρόνο στο συνεργείο, διαταράσσοντας τη λειτουργία μιας εταιρείας. Εξίσου σημαντικό ζήτημα είναι η προσφερόμενη ασφάλεια, τόσο στον οδηγό όσο και στους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου, για να μην αναφέρουμε την άνεση που βιώνει ο οδηγός, που τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα με τη δουλειά που κάνει. Δεν γίνεται να μην αναφέρουμε, ακόμα, τους εκπεμπόμενους ρύπους και το κακό που κάνουν τα παλιά οχήματα στο περιβάλλον.


Με Leasing διάρκειας 48 μηνών μπορείτε να μισθώσετε το Lexus UX 250h, πληρώνοντας 299 ευρώ το μήνα.

Με Leasing διάρκειας 48 μηνών μπορείτε να μισθώσετε το Lexus UX 250h, πληρώνοντας 299 ευρώ το μήνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επενδύοντας ηλεκτρικά

Όλα τα παραπάνω ισχύουν εύλογα σε υπερθετικό βαθμό, όταν μια επιχείρηση αποφασίσει να εντάξει στον στόλο της ηλεκτροκίνητα οχήματα. Αυτομάτως το προφίλ της κερδίζει πόντους, το λειτουργικό της κόστος μειώνεται σημαντικά και φυσικά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα περιορίζεται με τη σειρά του. Το μειονέκτημα είναι ένα: Το σημαντικά υψηλότερο κόστος κτήσης, ακόμα και αν υπολογίσουμε την επιδότηση που προκύπτει από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά».
 
Τι επιλογές, όμως, έχουν οι επιχειρηματίες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό της εταιρείας τους ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά; Τη λύση για μία ακόμα φορά τη δίνει η μακροχρόνια μίσθωση, καθώς οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο προσφέρουν όλο και περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα, τόσο επαγγελματικά όσο και επιβατικά, με τα τελευταία να προορίζονται συχνά για να καλύψουν τις ανάγκες μετακίνησης στελεχών, πωλητών και άλλων εργαζομένων μιας εταιρείας.

Δύο ηλεκτρικά και ένα υβριδικό

Με τρία τέτοια οχήματα ασχολούμαστε σήμερα, τα οποία αποτελούν μια πρώτης τάξης προβολή μιας εταιρείας τόσο επειδή μπαίνουν στην πρίζα όσο και επειδή διαθέτουν έναν ξεκάθαρα premium χαρακτήρα. Ο άνθρωπος που τα οδηγεί, μόλις φτάσει στο επαγγελματικό του ραντεβού οδηγώντας τα, αυτομάτως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.
 
Λόγος γίνεται για τη Mustang Mach-E, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στη γκάμα της Ford, ένα μηδενικών ρύπων SUV που διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση και εξαιρετικά χαρακτηριστικά (επιδόσεις, αυτονομία, χρόνοι φόρτισης, οδική συμπεριφορά κτλ.). Μία ακόμα επιλογή, από την αγορά των υβριδικών οχημάτων αυτή τη φορά, προέρχεται από τον ηγέτη στον χώρο όμιλο Toyota και ακούει στο όνομα Lexus UX 250h. Από τις επιλογές δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω το best-seller ηλεκτρικό μοντέλο της Ευρώπης, το Tesla Model 3, τον μικρότερο εκπρόσωπο της αμερικάνικης εταιρείας που έχει κάνει όλο τον πλανήτη να μιλάει για αυτή.

Συνέχεια του άρθρου >>>