Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο αφρός μνήμης στα καθίσματα διαμορφώνεται σύμφωνα με το σώμα, κατανέμοντας ομοιόμορφα το βάρος, μειώνοντας τις ανώτερες τιμές της πίεσης έως και κατά 30%.

    Καθίσματα με αφρό μνήμης

    10.996 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2021)

    Το ανανεωμένο Daily διαθέτει εντελώς νέα καθίσματα, με τα κεντρικά τμήματα του μαξιλαριού και της πλάτης του καθίσματος -όπως και το προσκέφαλο- να διαθέτουν αφρό μνήμης, γεγονός που συνιστά μια πρώτη στη βιομηχανία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

     Ο εν λόγω αφρός διαμορφώνεται σύμφωνα με το σώμα, κατανέμοντας ομοιόμορφα το βάρος, μειώνοντας τις ανώτερες τιμές της πίεσης έως και κατά 30%. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση της προσφερόμενης άνεσης και την προστασία από τον πόνο στην πλάτη. Επιπλέον, τα πλαϊνά τμήματα έχουν ενισχυθεί με αφρό υψηλής πυκνότητας 15 χλστ., για να βελτιώσουν την πλευρική συγκράτηση, ενισχύοντας την ασφάλεια και την οδηγική εμπειρία.
     
    Τα ψηλότερα άτομα θα είναι πιο άνετα με το μπροστινό μαξιλάρι, το οποίο είναι μακρύτερο κατά 20 χλστ. και πιο παχύ κατά 15 χλστ., ώστε να παρέχει καλύτερη στήριξη στα μακρύτερα πόδια τους. Τέλος, ο επανασχεδιασμός των μοχλών του καθίσματος διευκολύνει την είσοδο και την έξοδο από το όχημα.
     

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »