Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

Το IVECO Driver Pal αναβαθμίσει τη συνδεσιμότητα του Daily, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στις συνδεδεμένες υπηρεσίες «IVECO ON».

  Ο νέος ψηφιακός «συνοδηγός»

  10.079 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2021)

  Σημαντική αναβάθμιση για το νέο Daily αποτελεί το σύστημα «IVECO Driver Pal», ο πρωτοπόρος φωνητικός και ψηφιακός «σύντροφος» του οδηγού, που του επιτρέπει να αλληλεπιδρά με το όχημα και την κοινότητα και να έχει πρόσβαση στις συνδεδεμένες υπηρεσίες της IVECO, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές μέσω του Amazon Alexa. Το IVECO Driver Pal προσφέρει δύο δυνατότητες που αναπτύχθηκαν από τους ειδικούς των ομάδων AWS Professional Services και Alexa Auto.

  Kοινοποίησε το »

   Αναλυτικότερα, η πρώτη λειτουργία ακούσει στο όνομα «MYIVECO» και επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει την κατάσταση της «υγείας» του οχήματος, να ρυθμίζει και να διαχειρίζεται το σύστημα πλοήγησης, να ζητά βοήθεια εάν χρειάζεται, όπως και συμβουλές για το στιλ οδήγησης, προκειμένου να επιτύχει τη βέλτιστη εξοικονόμηση καυσίμου και να αναβαθμίσει τα επίπεδα ασφάλειας. Συνολικά, το IVECO Driver Pal αναβαθμίσει τη συνδεσιμότητα του Daily, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στις συνδεδεμένες υπηρεσίες «IVECO ON».
   
  Αναφορικά με τη δεύτερη δυνατότητα, την επονομαζόμενη «MYCOMMUNITY», αυτή φέρνει τον οδηγό σε επικοινωνία με την κοινότητα των οδηγών, προκειμένου αυτοί να μπορούν να ανταλλάξουν συμβουλές και να ζητήσουν βοήθεια για την αποφυγή απρογραμμάτιστων στάσεων και καθυστερήσεων, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφοριακή συμφόρηση και άλλες διακοπές. Σημαντικό είναι το γεγονός πως η αυτόματη μετάφραση, επιλύει τις δυσκολίες της διαφορετικής γλώσσας.
   

  Kοινοποίησε το »