Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Πρωτόγνωρες ανέσεις για 9 τυχερούς επιβάτες, προσφέρει η Klassen με βάση το Mercedes-Benz Sprinter.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρωτόγνωρες ανέσεις για 9 τυχερούς επιβάτες, προσφέρει η Klassen με βάση το Mercedes-Benz Sprinter.

Το Sprinter γίνεται 9θέσιο παλάτι (+vid)

6.957 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2022)

Η Mercedes-Benz μπορεί να εξοπλίσει κατά παραγγελία το Sprinter με ανέσεις και «καλούδια» που δύσκολα θα βρεις στην κατηγορία, αλλά και πάλι δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε στο ελάχιστο με την πολυτέλεια που προσφέρει η Klassen, δημιουργώντας ένα 9θέσιο παλάτι με βάση το Μεγάλο Van των Γερμανών.

Πώς γίνεται να μετατρέψεις το Mercedes Sprinter σε μία van-λιμουζίνα!

  • Τίποτα πιο VIP από το Klassen Van
  • Πρωτόγνωρες ανέσεις για 9 επιβάτες
  • Πολυτέλεια 5άστερου ξενοδοχείου
  • Ψυχαγωγία με TV & Playstation
 
Ένα «ταπεινό» Mercedes-Benz Sprinter 319 πήραν στα χέρια τους οι άνθρωποι του γερμανικού βελτιωτικού οίκου Klassen και δημιούργησαν ένα 9θέσιο Van που δύσκολα θα βρεις όμοιό του στην αγορά.
 
Εξωτερικά, οι αλλαγές είναι μάλλον περιορισμένες (σε σχέση με αυτό που ακολουθεί μόλις περάσεις στο εσωτερικό), ωστόσο παίρνουμε μια ιδέα για το πώς θα έμοιαζε το Sprinter αν αποφάσιζε να ασχοληθεί μαζί του η AMG. Η γρίλια της μάσκας έχει αλλάξει, όπως και οι προφυλακτήρες που έχουν αποκτήσει μια περισσότερο σπορτίφ αίσθηση, ενώ διαφορετικοί είναι φυσικά και οι τροχοί του οχήματος.
 
Κάτω από το καπό του επονομαζόμενου Business Van MSV_1493 ή πιο σύντομα Klassen Van, συναντάμε τον 6κύλινδρο diesel κινητήρα της Mercedes-Benz, ο οποίος έχει χωρητικότητα 3,0 λίτρων και αποδίδει 190 ίππους ισχύος, μια τιμή που είναι αρκετή για να προσδώσει στο όχημα μια τελική ταχύτητα της τάξης των 180 χλμ./ώρα. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο και στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Όλα αυτά, όμως, είναι μάλλον λεπτομέρειες, καθώς το «ζουμί» βρίσκεται στο εσωτερικό. Και εξηγούμαστε…

Συγκριτικά ήπιες οι αλλαγές στο εξωτερικό, που θα μπορούσε να είναι η εκδοχή της AMG στο Sprinter.

Συγκριτικά ήπιες οι αλλαγές στο εξωτερικό, που θα μπορούσε να είναι η εκδοχή της AMG στο Sprinter.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βασιλικές ανέσεις για 9 επιβάτες

Έκπληξη σε περιμένει μόλις ανοίξεις τις πόρτες του Klassen Van και όχι τόσο μπροστά (όπου φυσικά επικρατεί πολυτέλεια) όσο πίσω, με τους εκεί καθήμενους να χαίρουν πραγματικά βασιλικών ανέσεων. Δέρμα υπάρχει παντού, όπως και παχιές, ποιοτικές μοκέτες, αλλά και πάλι αυτά τα έχετε δει και αλλού.
 
Οι πίσω πολυθρόνες του μοναδικού αυτού Sprinter δείχνουν πραγματικά ιδιαίτερα αναπαυτικές και πολυτελείς, ενώ διαθέτουν πλήρεις ρυθμίσεις, υποπόδια και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο επίδοξος αγοραστής του οχήματος. Στη 2η και 3η σειρά υπάρχουν 4 πολυθρόνες όπου ανάμεσά τους μπορεί να τοποθετηθεί τραπέζι, ενώ στην 4η σειρά συναντάμε ένα ενιαίο 3θέσιο πάγκο.
 
Το mini-bar δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει, ούτε η πλευρικά τοποθετημένη μονάδα ελέγχου, μέσω της οποίας οι επιβάτες ρυθμίζουν τον εσωτερικό φωτισμό, τον κλιματισμό, αλλά και το σύστημα infotainment, ενώ για μια πιο πριβέ εμπειρία, τα πλευρικά παράθυρα διαθέτουν στόρια.

Με TV και Playstation

Επανερχόμαστε στο σύστημα ψυχαγωγίας, καθώς αυτό δεν διαθέτει την καθιερωμένη οθόνη αφής, αλλά μια σεβαστών διαστάσεων τηλεόραση, η οποία κρέμεται από την οροφή του οχήματος, στην οποία εννοείται πως υπάρχει μια συνεχής γυάλινη επιφάνεια. Επειδή, όμως, οι καιροί αλλάζουν, η Klassen τοποθέτησε και τη γνωστή κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών, Playstation 5, για να έχει τους πάντες ευχαριστημένους. Μικρούς και μεγάλους…
 
Όχι πως θα το αγοράζαμε, αλλά από περιέργεια θα θέλαμε να γνωρίζουμε πόσο κοστίζει αυτή η VIP μετατροπή του Sprinter. Ωστόσο η Klassen δεν μας έκανε τη χάρη να μοιραστεί μαζί μας ούτε μια βασική τιμή για να έχουμε μια ενδεικτική εικόνα. Αν μπορούσαμε, πάντως, να μαντέψουμε θα στοιχηματίζαμε πως απαιτούνται αρκετά πάνω από 200 χιλιάρικα για να το κάνεις δικό σου. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα παιχνίδια της κονσόλας…
 
Δείτε μια αναλυτική παρουσίαση στο παρακάτω βίντεο:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »