Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Toyo NANOENERGY VAN

18.844 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2020)

Με το νέο της προϊόν η Iαπωνική εταιρία προσφέρει μια αξιόπιστη πρόταση στην αγορά ελαστικών επαγγελματικού αυτοκινήτου. Μία πρόταση που περιλαμβάνει επιδόσεις μα και την απαραίτητη –για κάθε επαγγελματία- οικονομία. Διαβάστε, πιο κάτω, το πως.

Το NANOENERGY VAN είναι ένα αξιόπιστο ελαστικό για αυτοκίνητα Van, το οποίο συνδυάζει :
1.  επιδόσεις στο βρεγμένο:
- μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος &
- αυξημένη σταθερότητα και κράτημα για μεγαλύτερη ασφάλεια),
2.  βελτιωμένη ανθεκτικότητα (διαθέτει ενισχυμένο σκελετό για μεγαλύτερη διάρκεια
     ζωής
και επισκευασιμότητα)
3. οικονομία καυσίμου (λειτουργεί με χαμηλότερη αντίσταση κύλισης)

Full Silica γόμα, σχεδιασμός για να… αντέχει

Το ελαστικό της Toyo διαθέτει γόμα Full Silica, με τεχνολογία Nano Balance, νέο υπέρ-ενεργό πολυμερές  και Carbon Black, υλικά, τα οποία του προσδίδoυν καλές επιδόσεις σε βρεγμένο οδόστρωμα και χαμηλή αντίσταση κύλισης. Μία από τις κύριες αποστολές του, είναι η μεγάλη του αντίσταση στην φθορά, κάτι που επιτυγχάνεται χάρη στον σχεδιασμό Τ – Mode, με μεγάλους ώμους, διπλές εγκοπές Zigzag, πολλαπλές 3D εγκοπές και κωνοειδή σχεδίαση.

Πιο αναλυτικά οι μεγάλες & φαρδιές αυλακώσεις στους ώμους και οι διπλές zigzag εγκοπές  δίνουν αυξημένη ακαμψία  και επιβραδύνουν την φθορά. Με την σειρά τους οι 3D εγκοπές πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις στις στροφές, ενώ η κωνοειδής σχεδίαση βελτιώνει την ευστάθεια και την κατευθυντικότητά στις ανωμαλίες του οδοστρώματος.    

Που θα το βρεις στην ελληνική αγορά;

Διατίθενται αποκλειστικά από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., (εταιρεία του γνωστού ομίλου Τουρνικιώτη). Ο όμιλος έχει 40χρονη παρουσία στην ελληνική αγορά ως διανομέας κορυφαίων brand στην αγορά των Eλαστικών Aυτοκινήτων καθώς και στην αγορά του Κλιματισμού και των Συστημάτων Θέρμανσης.

Στο χαρτοφυλάκιο των ελαστικών συγκαταλέγονται επώνυμα Brands-Μάρκες όπως: Toyo Tires, LinglongLanvigator και Aurora για τις οποίες έχει την αποκλειστική διανομή.