Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το ολοκαίνουργιο Tundra Capstone τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του νέου αμερικάνικου Pick-Up της Toyota.
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ολοκαίνουργιο Tundra Capstone τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του νέου αμερικάνικου Pick-Up της Toyota.

Tundra Capstone: Το lux Pick-Up της Toyota (+vid)

7.267 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2022)

Θέλοντας να διεκδικήσει μερίδιο από την αγορά των πολυτελών Pick-Up, η Toyota λανσάρει το Tundra Capstone, την κορυφαία έκδοση του νέου της μεγάλου «αγροτικού», που διαθέτει ένα σαλόνι «λιμουζίνας» και υβριδικό σύστημα κίνησης απόδοσης 437 ίππων.

H Pick-Up «λιμουζίνα» της Toyota!


    Δέρμα, ξύλο, ψηφιακές επιφάνειες και premium εξοπλισμός, με το σαλόνι του Tundra Capstone να θυμίζει το αντίστοιχο ...λιμουζίνας.

    Δέρμα, ξύλο, ψηφιακές επιφάνειες και premium εξοπλισμός, με το σαλόνι του Tundra Capstone να θυμίζει το αντίστοιχο ...λιμουζίνας.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Με τροχούς 22 ιντσών & λεπτομέρειες χρωμίου
  • Δέρμα, ξύλο και premium - high tech εξοπλισμός
  • Αποκλειστικά υβριδικό 437 ίππων
  • Πλήθος από ηλεκτρονικά «καλούδια» για άνεση & ασφάλεια
 
Λίγους μήνες αφού η Toyota μας παρουσίασε τη νέα γενιά του μεγάλου της Pick-Up, Tundra, η ιαπωνική μάρκα εμπλουτίζει τη γκάμα του αμερικάνικού της Pick-Up με μία ακόμα νέα έκδοση. Και μπορεί η έκδοση «TRD Pro» να τοποθετείται στην κορυφή σε ό,τι αφορά στις εκτός δρόμου επιδόσεις, αλλά η νέα έκδοση «Capstone» είναι κορυφαία σε όρους πολυτέλειας.
 
Με αυτή της την κίνηση, η εταιρεία φιλοδοξεί να τοποθετηθεί στο ανώτερο κλιμάκιο της κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας μοντέλα όπως το GMC Sierra Denali. Σε αυτό το πλαίσιο, το νέο Tundra Capstone «φωνάζει» τη διαφορετικότητά του μέσω πλήθους λεπτομερειών χρωμίου του αμαξώματος (μεταξύ άλλων στους καθρέπτες και στη γρίλια της μάσκας), ενώ απαντάται και στη γραμματοσειρά «Tundra» της πίσω πόρτας της καρότσας, η οποία ανοίγει αυτόματα. Προεξάρχον χαρακτηριστικό της εμφάνισής του είναι οι τροχοί με φινίρισμα χρωμίου ξανά, οι οποίοι έχουν διάσταση 22 ιντσών, αποτελώντας τους μεγαλύτερους που έχουν τοποθετηθεί έως τώρα σε κάποιο Toyota Tundra.
 

Ένα υπερπολυτελές σαλόνι που σου φτιάχνει τη διάθεση

Περνώντας στο εσωτερικό του Toyota Tundra, η αίσθηση πολυτέλειας αναβαθμίζεται περαιτέρω, σε βαθμό που κάνει τις ήδη πλούσιες εκδόσεις Platinum και 1794 να δείχνουν φτωχές. Τα δερμάτινα καθίσματα φέρουν αποκλειστική ασπρόμαυρη επένδυση και φυσικά διαθέτουν θέρμανση και εξαερισμό (και στις δύο σειρές), ενώ θερμαινόμενο είναι και το δερμάτινο τιμόνι.
 
Την αίσθηση πολυτέλειας εντείνουν οι ξύλινες επενδύσεις, με το Tundra Capstone να είναι εξοπλισμένο με σκούρα καρυδιά (Dark American Walnut) που κοσμεί το ταμπλό, τις πόρτες και την κεντρική κονσόλα. Οι αγοραστές θα βρουν επίσης μια πανοραμική οροφή, ένα φωτιζόμενο λογότυπο Capstone στο ταμπλό και κατά αποκλειστικότητα ειδικό πλαϊνό τζάμι στις μπροστινές πόρτες, το οποίο μειώνει σημαντικά τα επίπεδα θορύβου που περνάνε στην καμπίνα. Συνέχεια του άρθρου >>>