Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τις προθέσεις της για το λανσάρισμα ενός ηλεκτρικού pick-up μας γνωστοποίησε η Toyota.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τις προθέσεις της για το λανσάρισμα ενός ηλεκτρικού pick-up μας γνωστοποίησε η Toyota.

Η Toyota ετοιμάζει (και) ηλεκτρικό Pick-Up (+vid)

4.963 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2021)

Μεταξύ πολλών άλλων, η Toyota μας παρουσιάζει ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό Pick-Up, μέσω του οποίου μας γνωστοποιεί τις προθέσεις της να λανσάρει ένα «αγροτικό» μηδενικών ρύπων, ενώ την ίδια στιγμή ενδεχομένως να μας δίνει και μια πρόγευση για τη μορφή του Hilux επόμενης γενιάς.

Μπορεί η Toyota να άργησε να πάρει «μπρος» στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, αλλά σχεδιάζει να καλύψει άμεσα το χαμένο έδαφος, ανακοινώνοντας πως θα λανσάρει μέχρι το 2030 -ούτε λίγο ούτε πολύ- 30 ηλεκτρικά μοντέλα τόσο για ιδιωτική όσο και για επαγγελματική χρήση. Μάλιστα, ο όμιλος θέλει μέχρι εκείνη τη χρονιά να εμφανίζει 3,5 εκ. πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων ετησίως.

Κοντά στις διαστάσεις του Hilux και με αισθητική επηρεασμένη από το μεγαλύτερο Tundra, το πρωτότυπο ηλεκτρικό pick-up της Toyota.

Κοντά στις διαστάσεις του Hilux και με αισθητική επηρεασμένη από το μεγαλύτερο Tundra, το πρωτότυπο ηλεκτρικό pick-up της Toyota.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Σε αυτό το (φιλόδοξο) πλαίσιο, ο ιαπωνικός κολοσσός δημιουργεί τη νέα ηλεκτρική γκάμα που ακούει στο όνομα «Toyota bZ», με το δεύτερο συνθετικό να σημαίνει «beyond Zero». Η εταιρεία κατασκεύασε και μια πλατφόρμα ειδικά για αυτά τα επερχόμενα ηλεκτρικά μοντέλα, με το πρώτο της σειράς να είναι το bZ4X, ένα SUV που εξελίσσεται από κοινού με τη Subaru.
 
Μάλιστα, κατά την παρουσίαση της νέας του στρατηγικής αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση, ο ιαπωνικός όμιλος μας έδειξε με τη μία 16 νέα ηλεκτρικά πρωτότυπα οχήματα με τα σήματα των Toyota και Lexus ή για την ακρίβεια 15 νέα και ένα ήδη γνωστό: το mini-bus e-Palette που μετέφερε αυτόνομα αθλητές στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
 

Το επόμενο ηλεκτρικό Hilux;

Ανάμεσα στα πρωτότυπα οχήματα ήταν ένα που για εμάς τουλάχιστον έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Λόγος γίνεται για ένα ηλεκτρικό Pick-Up, το οποίο βάσει διαστάσεων δείχνει να είναι παρόμοιο με το Hilux ή το αμερικάνικο Tacoma. Ωστόσο, η αισθητική του παραπέμπει άμεσα σε αυτήν του ολοκαίνουργιου, μεγαλύτερου Toyota Tundra. Έτσι, εκτός από τις προθέσεις των Ιαπώνων να κατασκευάσουν ένα Pick-Up μηδενικών ρύπων, μπορεί την ίδια στιγμή να παίρνουμε και μια πρόγευση για το πώς θα μοιάζει η επόμενη γενιά του Toyota Hilux. Συνέχεια του άρθρου >>>