Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Volvo 9900

5.492 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2020)

Unique in every way. Από όποια μεριά και να το κοιτάξεις, ξεχωρίζει. Είτε αυτό αφορά την εμφάνιση, είτε την διάταξη του χώρου, είτε τα συστήματα που κουβαλάει.

Οδική συμπεριφορά

Με τιμή υψηλότερη του μέσου όρου, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι φυσικό οι προσδοκίες του υποψήφιου αγοραστή να είναι υψηλές. Και η Volvo Buses ανταποκρίνεται σε αυτές τις προσδοκίες με κάθε ευκαιρία που της δίνεται.

Για αρχή, το σύστημα μετάδοσης που συνδυάζει έναν 11λιτρο κινητήρα με το I-Shift 12 σχέσεων, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί υποδειγματικό σύμφωνα με πολλούς. Επίσης, στο κομμάτι της ασφάλειας, είτε αυτή είναι παθητική είτε ενεργητική, έχουμε ένα κλασικό δημιούργημα της Volvo που παίρνει 10 με τόνο. Αυτό μεταφράζεται σε ένα πλήρως προστατευμένο περιβάλλον για τους επιβάτες και τον οδηγό.

Τα κακά νέα αφορούν το σύστημα διεύθυνσης VDS που ενώ σε άλλα βαρέα οχήματα της εταιρίας αριστεύει, εδώ δυστυχώς η λειτουργία του όμως δεν είναι αψεγάδιαστη. Η κακή ρύθμιση του, περιορίζει το πούλμαν στην οδική του συμπεριφορά ενώ θα μπορούσε σε συνδυασμό με την μετάδοση να είναι κορυφαίο από κάθε άποψη.

Ανεση επιβατών

Πρώτο και κύριο χαρακτηριστικό που θα παρατηρήσει κανείς είναι διαφορετική διαμόρφωση του σασί με το δάπεδο να υψώνεται σταδιακά προς το πίσω μέρος του λεωφορείου, δημιουργώντας μια αμφιθεατρική διάταξη στις θέσεις των επιβατών. Αυτή η επιλογή των σχεδιαστών έχει ως μόνο αρνητικό τον μειωμένο ωφέλιμο χώρο στις μπαγκαζιέρες. Το σαλόνι του είναι αρκετά ποιοτικό και έρχεται να προσθέσει στην θετική εμπειρία των επιβατών.