Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η μαύρη -ματ- βαφή της μάσκα με το λογότυπο της Isuzu κλέβει τις εντυπώσεις στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος της έκδοσης «Hi-Lander».

O δυναμισμός της έκδοσης «Hi-Lander» ενισχύεται από το νέο πλευρικό μαρσπιέ και το σωληνωτό μαύρο σκαλοπάτι.

Πέραν των ραγών, στην οροφή του D-Max Hi-Lander συναντάμε και μια συστοιχία από 21 λυχνίες LEDs, η οποία εδράζεται σε ένα επίσης μαύρο roll-bar με προστατευτικό πλέγμα για το πίσω παράθυρο της καμπίνας των επιβατών.

Επενδύσεις από μαύρο –ματ- πλαστικό υπάρχουν στον προφυλακτήρα, τους θόλους των τροχών και το περίγραμμα των φωτιστικών σωμάτων ενώ, εντυπωσιακές είναι οι ζάντες των 18 ιντσών με τα ελαστικά Discoverer SST Pro της Cooper.

Σε προϊδεάζει από την πρώτη στιγμή

7.636 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Οι πολλαπλές επεμβάσεις στο αμάξωμα και στα μηχανικά μέρη, καθιστούν το Hi-Lander ξεχωριστό, σε σχέση με τις… συμβατικές εκδόσεις του D-Max.
Οι επενδύσεις μαύρης –ματ- απόχρωσης στη μάσκα, τα προστατευτικά των θόλων των τροχών, τις ράγες οροφής, τα πλαϊνά μαρσπιέ αλλά και οι προστατευτικές επενδύσεις στο κάτω μέρος του αμαξώματος, τα πλαϊνά (νέου τύπου) σκαλοπάτια καθώς και η ειδική επένδυση στο χώρο φόρτωσης, χωρίς να παραβλέπουμε το χρωμιωμένο λογότυπο, αποτελούν ορισμένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του Hi-Lander.
Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης μπορεί να αποκτήσει το Hi-Lander με ειδικό συρόμενο κάλυμμα καρότσας καθώς και το roll-bar στο πίσω μέρος της καμπίνας ενώ, μια ειδική συστοιχία από 21 λυχνίες LEDs στην οροφή του οχήματος, αναλαμβάνει να προσφέρει λύσεις ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Τέλος δεν πρέπει να παραβλέπουμε τις σκουρόχρωμες μεμβράνες ηλιοπροστασίας στα πλευρικά παράθυρα και φυσικά, τις πανέμορφες ζάντες ελαφρού κράματος (18 ιντσών) που συνδυάζονται με τα κορυφαία ελαστικά Cooper Discoverer SST Pro σε διάσταση 275/65/R18.