Η ποιότητα των υλικών και το επίπεδο της συναρμογής τους, κερδίζουν άμεσα τις εντυπώσεις στον –ελκυστικό σχεδιαστικά- εσωτερικό διάκοσμο του Isuzu D-Max Hi-Lander.

Έντονο δυναμισμό αποπνέει ο έγχρωμος πίνακας οργάνων με την ενσωματωμένη κεντρική οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.

Οι λήψεις της κάμερας οπισθοπορείας (στην χειρολαβή της θύρας της καρότσας), προβάλλονται στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων αυτόματα, με την επιλογή της σχέσης όπισθεν στο κιβώτιο ταχυτήτων.

H μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων δεσπόζει στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας ενώ, εύχρηστος είναι ο έλεγχος του κλιματισμού.

¶νετα και μεγάλων διαστάσεων τα καθίσματα σε όλες τις θέσεις των επιβατών.

Ανέσεις… SUV για έως και πέντε επιβάτες

Η έκδοση Hi-Lander βασίζεται στο πακέτο εξοπλισμού «Gravity» του ανανεωμένου D-Max, επομένως είναι ιδιαίτερα… προικισμένη σε θέματα που αφορούν στα επίπεδα άνεσης / ασφάλειας για τους έως και πέντε ενήλικους επιβάτες που μπορεί να μεταφέρει.
Πέραν όμως των άνετων χώρων, το ιαπωνικό Pick-Up διακρίνεται και για τις λιτές, καμπύλες φόρμες καθώς και τα ποιοτικά πλαστικά με το ανάλογο επίπεδο συναρμολόγησης.
Ο έγχρωμος πίνακας οργάνων, το τιμόνι με τα ενσωματωμένα χειριστήρια, η μεγάλη οθόνη στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας αλλά και ο κυκλικός πίνακας ελέγχου του αυτόματου κλιματισμού, αποτελούν σημεία αναφοράς στη σχεδίαση του εσωτερικού και συνδυάζονται με μεγάλα σε διαστάσεις καθίσματα.
Παράλληλα, στον εξοπλισμό του συγκαταλέγονται ακόμη στοιχεία όπως οι πολλαπλοί αερόσακοι, το «Passive Entry-Start System» για την είσοδο και ενεργοποίηση του κινητήρα χωρίς κλειδί, οι ηλεκτρικοί / θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες, το cruise-control, το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με ως και 8 ηχεία που ενσωματώνει τις ενδείξεις της κάμερας οπισθοπορείας, ο συναγερμός κ.ά. 
 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Isuzu - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ