Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χωρίς όρια!

7.625 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Οδηγούμε την εντυπωσιακή σε εμφάνιση και εκτός δρόμου ικανότητες, νέα έκδοση «Hi-Lander» του Isuzu D-Max που διατίθεται στην ελληνική αγορά προσφέροντας έντονες συγκινήσεις και κορυφαίο «value-for-money».

Ηελληνική αντιπροσωπεία της Isuzu, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, προσφέρει για πρώτη φορά στην χώρα μας μια –αποκλειστική- ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του D-Max με την ονομασία «Hi-Lander» που βασίζεται στο Double Cab αμάξωμα και το πακέτο εξοπλισμού «Gravity».
Ωστόσο, το D-Max Hi-Lander διακρίνεται τόσο για τον πληρέστερο εξοπλισμό όσο και τα πολλαπλά, εξειδικευμένα στοιχεία που το καθιστούν πιο δυναμικό και ικανό να κινηθεί με άνεση ακόμη και στις πιο ακραίες εκτός δρόμου συνθήκες, με χαρακτηριστική μάλιστα άνεση, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε.
Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με ένα ιδιαίτερα προσιτό κόστος καθώς η τιμή λιανικής του μοντέλου ορίζεται στα 42.900 ευρώ (από 44.700 η έκδοση με το 6τάχυτο αυτόματο/σειριακό κιβώτιο).
Παράλληλα, τα διάφορα στοιχεία που απαρτίζουν το πακέτο εξοπλισμού «Hi-Lander» μπορεί να αποκτηθούν και μεμονωμένα, προσφέροντας στον ιδιοκτήτη του ιαπωνικού Pick-Up τη δυνατότητα να μετατρέψει την καθημερινότητα του σε μια διαρκή αναζήτηση ακραίων… απολαύσεων χάρη στις αναμφισβήτητες ικανότητες του εντός και εκτός δρόμου, χωρίς να παραβλέπουμε τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης / ασφάλειας που διασφαλίζει οδική συμπεριφορά και ανέσεις, εφάμιλλες με αυτές πολυτελών επιβατικών οχημάτων.