Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο 2022 η Jeep δεν αποκλείεται να λανσάρει στις διάφορες αγορές –και- της ΕΕ μια υβριδική έκδοση του Gladiator Pick-Up.

Υβριδικό σύντομα και το Jeep Gladiator!

5.170 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2021)

Μια νέα υβριδική έκδοση του δυναμικού Pick-Up της Jeep και για τις διάφορες αγορές της ΕΕ, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί επίσημα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους!

Σε πρόσφατες σχετικές του δηλώσεις, ο επικεφαλής της μάρκας Jeep, κ. Christian Meunier, ήταν σαφής, αναφέροντας πως «… Φυσικά και αναμένεται να εξηλεκτρίσουμε το νέο Jeep Gladiator».
Με βάση δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, το μελλοντικό υβριδικό Pick-Up της Jeep θα υιοθετήσει το σύστημα μετάδοσης της κίνησης «4xe Plug-In Hybrid» του νέου Wrangler καθώς, είναι γνωστό πως τα δύο μοντέλα μοιράζονται πολλά μηχανικά μέρη.
Στην περίπτωση του Wrangler, το σύστημα «4xe» αποτελείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0λτ., έναν ηλεκτροκινητήρα που ενσωματώνεται στο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων και μια μπαταρία ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 17kWh, με την εταιρεία να αναφέρει πως η απόδοση του ανέρχεται στους 375 ίππους και στα 637 (περίπου) Nm ροπής.
Επιπρόσθετα, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η μελλοντική αυτήν –υβριδική- έκδοση του Jeep Gladiator, αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα προς το τέλος του 2021 και το μοντέλο θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία –και- στην ΕΕ κατά τη διάρκεια του 2022.