Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Iveco Eurocargo Natural Power καλύπτει τις προδιαγραφές του πρωτοκόλλου Euro 6D, ένα έτος πριν αυτό αποτελέσει προϋπόθεση για τα νέοταξινομούμενα φορτηγά στην ΕΕ.

Το Stralis NP με καύσιμο το CNG μπορεί να επιτύχει αυτονομία έως και 1.000 χλμ. ενώ…

… για τον κλάδο των κατασκευών, η πρόταση της Iveco είναι το Stralis X-Way Natural Power.

«Natural Power» εκδόσεις για όλες τις προτάσεις φορτηγών

5.759 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2018)

Η πολυβραβευμένη γκάμα φορτηγών της Iveco αναμένεται να δώσει το δυναμικό παρόν και στη φετινή ΙΑΑ σε εκδόσεις –κατά κύριο λόγο- που φέρουν κινητήρες με καύσιμο το φυσικό αέριο.
Αρχικά αξίζει να αναφερθούμε στο Eurocargo (International Truck of the Year 2016) που θα παρουσιαστεί σε εκδόσεις Natural Power που καλύπτουν τις προδιαγραφές ρύπων του πρωτοκόλλου Euro 6D, ένα χρόνο πριν αυτό τεθεί σε ισχύ ως προϋπόθεση για τα νέο-ταξινομούμενα οχήματα, προσφέροντας ιδανικές υπηρεσίες στις ενδοαστικές μεταφορές προϊόντων στο κέντρο των σύγχρονων μεγαλουπόλεων.
Αναφορικά με τις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, η Iveco θα παρουσιάσει το Stralis NP 400 σε πλαίσιο φορτηγού με ψυκτικό θάλαμο το οποίο, χάρη στις τρεις ειδικές δεξαμενές CNG με τις οποίες εφοδιάζεται, μπορεί να επιτύχει μέγιστη αυτονομία έως και 1.000 χλμ.
Αντίστοιχα, για τον κλάδο των κατασκευών, θα παρουσιαστεί το Stralis X-Way Natural Power που θα φέρει μια ειδική –ηλεκτρικά ελεγχόμενη- μπετονιέρα της Cifa.