Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η ELTRAK φέρνει τα περονοφόρα & ανυψωτικά της BYD στην Ελλάδα

Η ELTRAK φέρνει τα περονοφόρα & ανυψωτικά της BYD στην Ελλάδα

1.593 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2024)

Η Eltrak, ηγέτης στον κλάδο της διάθεσης μηχανημάτων έργων, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την πολυεθνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας BYD. Η συμφωνία αφορά στην εισαγωγή, διανομή & τεχνική υποστήριξη περονοφόρων και παλετοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η BYD, με ιστορία που ξεκινά το 1995 ως κατασκευαστής επαναφορτιζόμενων μπαταριών, έχει εξελιχθεί σε μια επιχείρηση που πρωτοπορεί διεθνώς στον τομέα της ενέργειας και της υψηλής τεχνολογίας, καλύπτοντας πλέον ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων, των σιδηροδρομικών μεταφορών και της παραγωγής ενέργειας.
Ως εκ τούτου, η φιλοσοφία της BYD ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη φιλοσοφία της Eltrak, με έμφαση στην εστίαση σε καινοτόμες λύσεις για ένα πιο βιώσιμο και πράσινο μέλλον.
Πρόκειται δηλαδή επί της ουσίας για μια συμφωνία που εντάσσεται στη στρατηγική διεύρυνσης των συνεργασιών με τους οίκους που αντιπροσωπεύει η Eltrak και η οποία έρχεται να εντάξει στο χαρτοφυλάκιο της τελευταίας, τα ηλεκτρικά περονοφόρα και παλετοφόρα ανυψωτικά μηχανημάτα της BYD, μέσα από την εισαγωγή και τη διανομή τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα συνεργασία της Eltrak και τα νέα προϊόντα, επισκεφθείτε τη σελίδα: https://eltrak.gr/drastiriotites/.