Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H επιτομή!

5.902 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

Το –συλλεκτικό- TGX PerformanceLine είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο ποιοτικούς και συνάμα αποδοτικούς τράκτορες που έχουν κατασκευαστεί ποτέ! Εξάλλου, μόλις 100 οχήματα έχουν παραχθεί…

Ησειρά «TGX» αποτελεί την κορυφαία πρόταση στην κατηγορία των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων για την MAN Truck & Bus και αντίστοιχα, τα μόλις 100 οχήματα της συλλεκτικής έκδοσης «PerformanceLine» αποτελούν την επιτομή των δυνατοτήτων που διασφαλίζει η τεχνογνωσία της γερμανικής εταιρείας στην κατασκευή άρτιων ποιοτικά και τεχνολογικά προηγμένων λύσεων για τον κλάδο των μεταφορών μεγάλων αποστάσεων.
Από όποια οπτική γωνία και αν αντικρίσει κανείς τον επιβλητικό 4x2 τράκτορα με το βαθύ μπλε χρώμα, τα χαρακτηριστικά λογότυπα «PerformanceLine» και την εκτεταμένη χρήση χρωμίου και αλουμινίου σε διάφορα σημεία τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού, αντιλαμβάνεται πως δεν έχει να κάνει με ένα συνηθισμένο φορτηγό.

Δυναμισμός και πολυτέλεια… από την πρώτη ματιά
Η εν λόγω συλλεκτική έκδοση του MAN TGX που συνοδεύεται από θήκη για τα κλειδιά με αρίθμηση από το 1 – 100, ανάλογα με το όχημα διακρίνεται για την εντυπωσιακή εμφάνιση της.
Το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της καμπίνας XXL συνδυάζεται ιδανικά με τις πολλαπλές μαύρες επιφάνειες (μάσκα, αεραγωγοί) και την εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και χρωμίου στις ράγες της εισαγωγής αέρα, τα διακοσμητικά στους προφυλακτήρες, τις ζάντες κ.ο.κ. Παράλληλα, οι εκτεταμένη χρήση λυχνιών LED σε όλο το μήκος και πλάτος του οχήματος, συνδυάζεται με τα «έξυπνα» φώτα ημέρας αλλά και τους τέσσερις προβολείς στην οροφή της καμπίνας χωρίς να παραβλέπουμε πινελιές όπως το ειδικό αλεξήλιο στο παρμπρίζ και τις ανθρακί επενδύσεις των καθρεπτών ή τους δύο αεροτενόρους. Φυσικά, σε περίοπτη θέση στις πόρτες εισόδου της καμπίνας, εδράζεται και το λογότυπο «PerformanceLine».