Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

παρουσιάσεις

Ήπια υβριδικό το αεριοκίνητο, ολοκαίνουργιο Iveco Urbanway Hybrid.

Νέο Iveco Urbanway Hybrid φυσικού αερίου (+vid)

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022

Τα πλεονεκτήματα των υβριδικών λεωφορείων και αυτών που λειτουργούν με φυσικό αέριο, θέλει να συνδυάσει το νέο Iveco Urbanway Hybrid, το οποίο υπόσχεται σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων, αλλά και βελτιωμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.

Το φθινόπωρο θα αρχίσουν οι δοκιμές του ψυκτικού θαλάμου της Chereau με ηλιακά πάνελ ισχύος 9,4 kW της Sono Motors.

Ψυκτικός θάλαμος Chereau με ηλιακά πάνελ 59 τ.μ.

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022

Εντυπωσιακά είναι τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη που υπόσχεται ο υπό εξέλιξη ψυκτικός θάλαμος της Chereau, ο οποίος φέρει 54 φωτοβολταϊκά πάνελ σχεδόν 59 τ.μ. της Sono Motors, μια εταιρεία που έχει στα σκαριά ένα ηλεκτρικό ΙΧ που θα κινείται με ηλιακή ενέργεια.

«Side Collision Avoidance Support» ονομάζεται το νέο σύστημα ADAS που θα διαθέτουν από τον προσεχή Σεπτέμβριο τα Volvo FH, FM και FMX.

Η Volvo Trucks προστατεύει πεζούς & ποδηλάτες (+vid)

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022

Κάνοντας την αρχή με τα βαρέα φορτηγά της, η Volvo Trucks λανσάρει το σύστημα «Side Collision Avoidance Support», το οποίο χάρη σε ένα ζεύγος ραντάρ βοηθάει τον οδηγό να αποφύγει τις πλευρικές συγκρούσεις με τους ευάλωτους χρήστες του οδικού δικτύου.

Κανένα άλλο φορτηγό ειδικής χρήσης, δεν έχει τη φήμη του θρυλικού Mercedes-Benz Unimog. Δείτε όλες τις εκδόσεις του...

Mercedes-Benz Unimog: o ζωντανός θρύλος

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022

Λίγα βαρέα επαγγελματικά οχήματα -πόσο μάλλον τα φορτηγά ειδικής χρήσης- έχουν την αναγνωρισιμότητα του Mercedes-Benz Unimog, το οποίο με περισσότερα από 75 χρόνια ζωής, αποτελεί ένα από τα εμβληματικότερα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η ZF λανσάρει το δεύτερης γενιάς αυτόματο κιβώτιο «EcoLife CoachLine» που προορίζεται αποκλειστικά για τουριστικά λεωφορεία (πούλμαν) όλων των ειδών, μεγεθών και χρήσεων.

Οικονομία & άνεση από το νέο αυτόματο κιβώτιο της ZF

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Υψηλότερα επίπεδα άνεσης για οδηγό και επιβάτες, αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση κατά 3%, υπόσχεται το 2ης γενιάς 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο «EcoLife CoachLine» που λανσάρει η ZF ειδικά για τα τουριστικά λεωφορεία όλων των χρήσεων και διαστάσεων.

To νέο i6S θεωρείται από την Irizar ως το πιο αποδοτικό λεωφορείο που η μάρκα κατασκεύασε ποτέ.

Νέο i6S: Το πιο αποδοτικό Irizar (+vid)

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022

Η Irizar παρουσίασε τη νέα γενιά του τουριστικού λεωφορείο «i6S» που διακρίνεται για τη σημαντικά βελτιωμένη αποδοτικότητα του δεδομένων των πολλαπλών βελτιώσεων που έχει δεχθεί. Χαρακτηριστικά, ο αεροδυναμικός συντελεστής έχει μειωθεί κατά 30%!

Μειωμένη κατανάλωση κατά 5% υπόσχεται το υβριδικό, ολοκαίνουργιο Mercedes-Benz Intouro K μήκους 10,75 μέτρων.

To νέο compact, υβριδικό Mercedes-Benz Intouro K

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022

Το Intouro K των 10,75 μέτρων και των έως 354 ίππων, είναι το νέο υβριδικό λεωφορείο της Mercedes-Benz, το οποίο εμφανίζει 5% χαμηλότερη κατανάλωση κατά την κίνηση σε περιαστικά και αστικά δρομολόγια, ενώ μπορεί με την ίδια ευκολία να αποτελέσει ένα υπεραστικό λεωφορείο ή ένα πούλμαν για μικρά γκρου

Τον Οκτώβριο θα βγουν στους δρόμους τα πρώτα Actros και Arocs με τον 3ης γενιάς κινητήρα OM 471 της Mercedes-Benz Trucks.

Με νέας γενιάς κινητήρα τα Actros & Arocs

Τρίτη, 12 Απριλίου 2022

Εντός του έτους θα τοποθετηθεί στα Mercedes-Benz Actros και Arocs, ο 3ης γενιάς κινητήρας OM 471, ο οποίος υπόσχεται μικρότερη κατανάλωση έως και κατά 4% και συνολικά χαμηλότερο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας, δίχως να κάνει παραχωρήσεις στην άνεση και την οδηγική ευχαρίστηση.

Ηλεκτρική αυτονομία έως και 60 χλμ. προσφέρει το plug-in-hybrid φορτηγό της Scania, η οποία διαθέτει και απλό υβριδικό μοντέλο.

Tης Scania τα πιο προηγμένα υβριδικά φορτηγά (+vid)

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022

Ηλεκτρική αυτονομία έως και 60 χλμ. προσφέρουν τα υβριδικά φορτηγά μεικτού βάρους μέχρι και 36 τόνων που διαθέτει στη γκάμα της η Scania, η οποία διαθέτει στην αγορά τόσο το «απλό» υβριδικό όσο και αυτό που φορτίζει τις μπαταρίες του στην πρίζα, με τις επιλογές σε αμαξώματα, καμπίνες και θερμικούς κ

Νέες Limited Edition εκδόσεις των φορτηγών της Scania ετοιμάζει η Svempas.

Συλλεκτικό Scania από τη Svempas

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022

Σε συνέχεια της απόκτησης των δικαιωμάτων του εμπορικού σήματος της θρυλικής εταιρείας βελτιώσεων, Svempas, παρουσιάζονται δύο περιορισμένης παραγωγής φορτηγά της Scania, οι Limited Edition εκδόσεις «Frost» και «Fire» που θα παραχθούν σε μόλις 100 μονάδες.

Δείτε πώς το 14μετρο Mercedes-Benz Tourismo L μπορεί να γίνει ακόμα πιο πολυτελές.

Το πολυτελές Mercedes-Benz Tourismo L

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022

Το 3αξονικό Mercedes-Benz Tourismo L είναι ένα πολυτελές πούλμαν 14 μέτρων που προσφέρει στους έως και 59 επιβάτες του μοναδικές ανέσεις και προηγμένη ασφάλεια, ενώ μπορεί να αποκτηθεί με ό,τι …τραβάει η ψυχή του υποψήφιου ιδιοκτήτη του.

Συνολικά αναβαθμισμένο λανσάρεται το νέο Irizar i4 σε πλήθος εκδόσεων αμαξώματος, εσωτερικού και γραμμής κίνησης.

Λανσάρεται το νέο Irizar i4

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022

Πιο ασφαλές, άνετο και οικονομικό στη χρήση (-5% η κατανάλωση) λανσάρεται το νέο Irizar i4 σε εκδόσεις 2 ή 3 αξόνων και μήκους 10,8-15 μέτρων, με το τουριστικό λεωφορείο να έχει στη γκάμα του κινητήρες που λειτουργούν με πετρέλαιο, βιοκαύσιμα ή φυσικό αέριο για αυτονομία έως και 1.000 χλμ., αλλά και

Αναβαθμισμένο εμφανίζεται σε όλους τους επιμέρους τομείς το αστικό-υπεραστικό λεωφορείο της Scania, το νέο Interlink.

Λανσάρεται το νέο Scania Interlink (+vid)

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022

Με φρέσκια εμφάνιση μέσα – έξω, αναβαθμισμένα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας και προηγμένους κινητήρες με χαμηλότερη κατανάλωση έως και κατά 8%, λανσάρεται το νέο Scania Interlink, το λεωφορείο μήκους 10,8-15,0 μέτρων της σουηδικής μάρκας που προορίζεται για αστική και υπεραστική χρήση.

Σας παρουσιάζουμε ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη αγορά φορτηγών.

Tα καλύτερα Φορτηγά: Top 10 αγοράς!

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021

Δείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα με ό,τι πιο ασφαλές, άνετο και «καθαρό» έχει να επιδείξει η αυτοκινητοβιομηχανία στην αγορά των μεσαίων και βαρέων φορτηγών, οχήματα που ικανοποιούν απόλυτα τις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τα στρατιωτικά Unimog, Arocs και Zetros στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς.

Τα Mercedes Arocs, Unimog & Zetros του στρατού!

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021

Η Mercedes-Benz Ελλάς φιλοξένησε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της τρία ειδικά διασκευασμένα φορτηγά οχήματα. Πρόκειται για τα άκρως σκληροτράχηλα Unimog, Arocs και Zetros που έχουν εξελιχθεί ειδικά για αμυντικούς σκοπούς και χρήση από τα διάφορα σώματα των ενόπλων δυνάμεων.