Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

παρουσιάσεις

Ηλεκτρικό BYD ETM6 με ισοθερμικό θάλαμο από την εταιρεία Stathis

Ηλεκτρικό BYD ETM6 με ισοθερμικό θάλαμο από την εταιρεία Stathis

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023

H «Stathis» -μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα- συνεργάζεται με την «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ», παρουσιάζοντας το νέο ηλεκτρικό BYD ETM6 μεικτού βάρους 7,2 τόνων, στην πρώτη έκδοση με ισοθερμικό θάλαμο.

Volvo: Νέα φορτηγά μεγαλύτερων διαδρομών με βιοκαύσιμα

Volvo: Νέα φορτηγά μεγαλύτερων διαδρομών με βιοκαύσιμα

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023

Η Volvo Trucks λανσάρει ένα νέο και ισχυρότερο φορτηγό με βάση το αέριο ως καύσιμο, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και με υγροποιημένο βιοαέριο. Το νέο φορτηγό μπορεί να φέρει εις πέρας τις απαιτητικές εργασίες μεταφοράς μεγάλων αποστάσεων , μειώνοντας παράλληλα τις συνολικές εκπομπές CO2.

Freightliner SuperTruck II: Ο πιο αεροδυναμικός τράκτορας

Freightliner SuperTruck II: Ο πιο αεροδυναμικός τράκτορας

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023

Η Daimler Truck ανεβάζει τον πήχη της απόδοσης με το νέο Freightliner SuperTruck II που αποκαλύφθηκε στο Λας Βέγκας, εξοπλισμένο με καινοτομίες που επιδεικνύουν τις δυνατότητες αποτελεσματικότητας στις εμπορευματικές μεταφορές.

Renault Trucks: Προσθέτει χαρακτηριστικά «Health» & «Safety» στο Optifleet

Renault Trucks: Προσθέτει χαρακτηριστικά «Health» & «Safety» στο Optifleet

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022

Το Optifleet είναι η λύση διαχείρισης στόλου της Renault Trucks, που βοηθά τους μεταφορείς να αυξήσουν την κερδοφορία των οχημάτων τους μειώνοντας το λειτουργικό κόστος τους και να βελτιώσουν την ικανοποίηση των πελατών τους.

DAF: Με νέο σύστημα Ηλεκτρικής υδραυλικής διεύθυνσης (EHS)

DAF: Με νέο σύστημα Ηλεκτρικής υδραυλικής διεύθυνσης (EHS)

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022

Για ακόμα καλύτερη απόδοση καυσίμου, υψηλότερα ωφέλιμα φορτία και βελτιωμένη ευελιξία, η DAF εισάγει ένα σύστημα Ηλεκτρικής υδραυλικής διεύθυνσης (EHS) σε τράκτορες 6x2 και άκαμπτα οχήματα με κατευθυντήριο άξονα διαφορικού.

Περιορισμένες διαστάσεις για ευελιξία στην κίνηση, κορυφαία χωρητικότητα και κινητήρες φιλικούς προς το περιβάλλον. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Porter NP6 το όχημα που ικανοποιεί τα

Νέο Piaggio Porter NP6: minimum αναμονή & maximum δυνατότητες

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022

Σχεδόν ετοιμοπαράδοτο είναι το νέο Piaggio Porter NP6, το οποίο ποντάρει πολλά στις απεριόριστες δυνατότητες μετασκευών που προσφέρει, στο «εξωπραγματικό» ωφέλιμο φορτίο που εμφανίζει για το μέγεθός του, αλλά και στην οικονομία χρήσης που προκύπτει από τον «πράσινο» κινητήρα διπλού καυσίμου.

Δείτε 5 σπέσιαλ εκδόσεις του δημοφιλούς Actros, με την τελευταία από όλες να είναι η εικονιζόμενη Actros L Edition 3 που θα κατασκευαστεί σε 400 μονάδες.

Εντυπωσιάζουν οι σπέσιαλ εκδόσεις του Actros!

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022

Οι άνθρωποι της Mercedes-Benz Trucks δεν σταματούν να μας δελεάζουν με τις σπέσιαλ εκδόσεις του ήδη κορυφαίου φορτηγού τους, του δημοφιλούς Actros. Ας δούμε μαζί πέντε μοναδικές εκδόσεις της ναυαρχίδας της εταιρείας που ονειρεύεται κάθε επαγγελματίας οδηγός και οι οποίες θα προσδώσουν κύρος στην επι

To νέο Irizar i6S efficient θεωρείται το πιο αποδοτικό τουριστικό λεωφορείο που κατασκεύασε ποτέ η ισπανική μάρκα.

Νέο Irizar i6S Efficient: οι Ισπανοί στα καλύτερά τους

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022

Το «καμάρι του στόλου» της Irizar αποτελεί το νέο i6S Efficient, ένα τουριστικό λεωφορείο που κατάφερε να μειώσει τα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων κατά 13%, αυξάνοντας την ίδια στιγμή τα επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Περισσότερες επιλογές φορτηγών που κινούνται με υγροποιημένο ή συμπιεσμένο βιοαέριο (LBG ή CBG) προσφέρει στους πελάτες της η Scania.

Αυτονομία έως και 1.400 χλμ. για το Scania με βιοαέριο

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022

Είναι η ηλεκτροκίνηση μονόδρομος; Ποια είναι τα οφέλη για την τσέπη και το περιβάλλον από τα εναλλακτικά καύσιμα; Δείτε τι πιστεύει η Scania και τι δυνατότητες προσφέρουν οι εκδόσεις φορτηγών με συμπιεσμένο ή υγροποιημένο βιοαέριο (CBG ή LBG) που υπόσχονται αυτονομία έως και 1.400 χλμ.

Ήπια υβριδικό το αεριοκίνητο, ολοκαίνουργιο Iveco Urbanway Hybrid.

Νέο Iveco Urbanway Hybrid φυσικού αερίου (+vid)

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022

Τα πλεονεκτήματα των υβριδικών λεωφορείων και αυτών που λειτουργούν με φυσικό αέριο, θέλει να συνδυάσει το νέο Iveco Urbanway Hybrid, το οποίο υπόσχεται σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων, αλλά και βελτιωμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.

Το φθινόπωρο θα αρχίσουν οι δοκιμές του ψυκτικού θαλάμου της Chereau με ηλιακά πάνελ ισχύος 9,4 kW της Sono Motors.

Ψυκτικός θάλαμος Chereau με ηλιακά πάνελ 59 τ.μ.

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022

Εντυπωσιακά είναι τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη που υπόσχεται ο υπό εξέλιξη ψυκτικός θάλαμος της Chereau, ο οποίος φέρει 54 φωτοβολταϊκά πάνελ σχεδόν 59 τ.μ. της Sono Motors, μια εταιρεία που έχει στα σκαριά ένα ηλεκτρικό ΙΧ που θα κινείται με ηλιακή ενέργεια.

«Side Collision Avoidance Support» ονομάζεται το νέο σύστημα ADAS που θα διαθέτουν από τον προσεχή Σεπτέμβριο τα Volvo FH, FM και FMX.

Η Volvo Trucks προστατεύει πεζούς & ποδηλάτες (+vid)

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022

Κάνοντας την αρχή με τα βαρέα φορτηγά της, η Volvo Trucks λανσάρει το σύστημα «Side Collision Avoidance Support», το οποίο χάρη σε ένα ζεύγος ραντάρ βοηθάει τον οδηγό να αποφύγει τις πλευρικές συγκρούσεις με τους ευάλωτους χρήστες του οδικού δικτύου.

Κανένα άλλο φορτηγό ειδικής χρήσης, δεν έχει τη φήμη του θρυλικού Mercedes-Benz Unimog. Δείτε όλες τις εκδόσεις του...

Mercedes-Benz Unimog: o ζωντανός θρύλος

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022

Λίγα βαρέα επαγγελματικά οχήματα -πόσο μάλλον τα φορτηγά ειδικής χρήσης- έχουν την αναγνωρισιμότητα του Mercedes-Benz Unimog, το οποίο με περισσότερα από 75 χρόνια ζωής, αποτελεί ένα από τα εμβληματικότερα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η ZF λανσάρει το δεύτερης γενιάς αυτόματο κιβώτιο «EcoLife CoachLine» που προορίζεται αποκλειστικά για τουριστικά λεωφορεία (πούλμαν) όλων των ειδών, μεγεθών και χρήσεων.

Οικονομία & άνεση από το νέο αυτόματο κιβώτιο της ZF

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Υψηλότερα επίπεδα άνεσης για οδηγό και επιβάτες, αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση κατά 3%, υπόσχεται το 2ης γενιάς 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο «EcoLife CoachLine» που λανσάρει η ZF ειδικά για τα τουριστικά λεωφορεία όλων των χρήσεων και διαστάσεων.