Ο διάδοχος του Stralis είναι γεγονός!

Ο διάδοχος του Stralis είναι γεγονός!

Με το εντελώς νέο φορτηγό «S-Way», η Iveco όχι μόνο αντικαθιστά τη… ναυαρχίδα της (Stralis) αλλά εγκαινιάζει μια νέα γενιά οχημάτων, τη σειρά «Iveco Way». Ανακαλύψτε περισσότερα…

Volvo I-Save: «4 + 3= 7%»

Volvo I-Save: «4 + 3= 7%»

Ο νέος πετρελαιοκινητήρας «D13TC» (-4%) και το νέο πακέτο τεχνολογικών καινοτομιών (-3%) διασφαλίζουν μείωση της κατανάλωσης στο Volvo FH έως και κατά 7% στα δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων.

Αξία που μεταφράζεται σε αποδοτικότητα!

Αξία που μεταφράζεται σε αποδοτικότητα!

Ανακαλύπτουμε το κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο του νέου Mercedes-Benz Actros στην επίσημη οδηγική του παρουσίαση στα περίχωρα της Βαρκελώνης.

Επιχειρήστε φυσικά με το  Iveco Eurocargo

Επιχειρήστε φυσικά με το Iveco Eurocargo

Κατά την παρουσία της στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (ΙΑΑ 2018), η Iveco ετοίμασε ένα περίπτερο στο οποίο δεν έδωσε το παρόν ούτε ένας… πετρελαιοκινητήρας. Με αυτόν τον τρόπο η ιταλική εταιρεία θέλησε να υποδηλώσει την τεράστια τεχνογνωσία που διαθέτει στην εξέλιξη και κατασκευή οχημάτων με κινητήρες που κάνουν χρήση εναλλακτικών τύπων καυσίμου. Το Eurocargo Natural Power που παρουσιάζουμε αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα.

Hλεκτροκίνητες οι μελλοντικές μεταφορές

Hλεκτροκίνητες οι μελλοντικές μεταφορές

Στην πρόσφατη 67η ΙΑΑ 2018, η MAN Truck & Bus παρουσίασε ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο φορτηγό αστικών διανομών που ενσωματώνει πολλαπλές καινοτομίες που το καθιστούν ιδανικό για τις αστικές διανομές. Ας το ανακαλύψουμε…

Το μέλλον της MAN Truck & Bus είναι ήδη εδώ!

Το μέλλον της MAN Truck & Bus είναι ήδη εδώ!

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (67η ΙΑΑ 2018) που θα διοργανωθεί τον Σεπτέμβριο, η MAN Truck & Bus προσκάλεσε τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου προκειμένου να τους παρουσιάσει το… μέλλον των μεταφορών, όπως η εταιρεία το οραματίζεται. Το περιοδικό μας ήταν εκεί και σας μεταφέρει τα όσα μάθαμε σε τομείς όπως η ηλεκτροκίνηση, η ψηφιοποίηση των μεταφορών και φυσικά τα αυτονόμα κινούμενα επαγγελματικά οχήματα.

παρουσιάσεις - φορτηγα