Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

παρουσιάσεις - φορτηγα

Το φθινόπωρο θα αρχίσουν οι δοκιμές του ψυκτικού θαλάμου της Chereau με ηλιακά πάνελ ισχύος 9,4 kW της Sono Motors.

Ψυκτικός θάλαμος Chereau με ηλιακά πάνελ 59 τ.μ.

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022

Εντυπωσιακά είναι τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη που υπόσχεται ο υπό εξέλιξη ψυκτικός θάλαμος της Chereau, ο οποίος φέρει 54 φωτοβολταϊκά πάνελ σχεδόν 59 τ.μ. της Sono Motors, μια εταιρεία που έχει στα σκαριά ένα ηλεκτρικό ΙΧ που θα κινείται με ηλιακή ενέργεια.

«Side Collision Avoidance Support» ονομάζεται το νέο σύστημα ADAS που θα διαθέτουν από τον προσεχή Σεπτέμβριο τα Volvo FH, FM και FMX.

Η Volvo Trucks προστατεύει πεζούς & ποδηλάτες (+vid)

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022

Κάνοντας την αρχή με τα βαρέα φορτηγά της, η Volvo Trucks λανσάρει το σύστημα «Side Collision Avoidance Support», το οποίο χάρη σε ένα ζεύγος ραντάρ βοηθάει τον οδηγό να αποφύγει τις πλευρικές συγκρούσεις με τους ευάλωτους χρήστες του οδικού δικτύου.

Κανένα άλλο φορτηγό ειδικής χρήσης, δεν έχει τη φήμη του θρυλικού Mercedes-Benz Unimog. Δείτε όλες τις εκδόσεις του...

Mercedes-Benz Unimog: o ζωντανός θρύλος

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022

Λίγα βαρέα επαγγελματικά οχήματα -πόσο μάλλον τα φορτηγά ειδικής χρήσης- έχουν την αναγνωρισιμότητα του Mercedes-Benz Unimog, το οποίο με περισσότερα από 75 χρόνια ζωής, αποτελεί ένα από τα εμβληματικότερα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τον Οκτώβριο θα βγουν στους δρόμους τα πρώτα Actros και Arocs με τον 3ης γενιάς κινητήρα OM 471 της Mercedes-Benz Trucks.

Με νέας γενιάς κινητήρα τα Actros & Arocs

Τρίτη, 12 Απριλίου 2022

Εντός του έτους θα τοποθετηθεί στα Mercedes-Benz Actros και Arocs, ο 3ης γενιάς κινητήρας OM 471, ο οποίος υπόσχεται μικρότερη κατανάλωση έως και κατά 4% και συνολικά χαμηλότερο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας, δίχως να κάνει παραχωρήσεις στην άνεση και την οδηγική ευχαρίστηση.

Ηλεκτρική αυτονομία έως και 60 χλμ. προσφέρει το plug-in-hybrid φορτηγό της Scania, η οποία διαθέτει και απλό υβριδικό μοντέλο.

Tης Scania τα πιο προηγμένα υβριδικά φορτηγά (+vid)

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022

Ηλεκτρική αυτονομία έως και 60 χλμ. προσφέρουν τα υβριδικά φορτηγά μεικτού βάρους μέχρι και 36 τόνων που διαθέτει στη γκάμα της η Scania, η οποία διαθέτει στην αγορά τόσο το «απλό» υβριδικό όσο και αυτό που φορτίζει τις μπαταρίες του στην πρίζα, με τις επιλογές σε αμαξώματα, καμπίνες και θερμικούς κ

Νέες Limited Edition εκδόσεις των φορτηγών της Scania ετοιμάζει η Svempas.

Συλλεκτικό Scania από τη Svempas

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022

Σε συνέχεια της απόκτησης των δικαιωμάτων του εμπορικού σήματος της θρυλικής εταιρείας βελτιώσεων, Svempas, παρουσιάζονται δύο περιορισμένης παραγωγής φορτηγά της Scania, οι Limited Edition εκδόσεις «Frost» και «Fire» που θα παραχθούν σε μόλις 100 μονάδες.

Σας παρουσιάζουμε ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη αγορά φορτηγών.

Tα καλύτερα Φορτηγά: Top 10 αγοράς!

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021

Δείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα με ό,τι πιο ασφαλές, άνετο και «καθαρό» έχει να επιδείξει η αυτοκινητοβιομηχανία στην αγορά των μεσαίων και βαρέων φορτηγών, οχήματα που ικανοποιούν απόλυτα τις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τα στρατιωτικά Unimog, Arocs και Zetros στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς.

Τα Mercedes Arocs, Unimog & Zetros του στρατού!

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021

Η Mercedes-Benz Ελλάς φιλοξένησε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της τρία ειδικά διασκευασμένα φορτηγά οχήματα. Πρόκειται για τα άκρως σκληροτράχηλα Unimog, Arocs και Zetros που έχουν εξελιχθεί ειδικά για αμυντικούς σκοπούς και χρήση από τα διάφορα σώματα των ενόπλων δυνάμεων.

Το Mercedes-Benz Unimog U 2010 με εκχιονιστήρα K1. Ο μηχανισμός ανύψωσης και κατεβάσματος του εκχιονιστήρα λειτουργούσε με χειροκίνητο τροχό μπροστά από το καπό.

Το 1ο εκχιονιστικό Mercedes-Benz Unimog

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021

Ο Γερμανός μηχανικός Alfred Schmidt πριν από 70 χρόνια, μεταμόρφωσε το Mercedes-Benz Unimog στο ικανότερο εκχιονιστικό όχημα του κόσμου. Δείτε τη συναρπαστική ιστορία του πώς μια ανάγκη και μια λαμπρή ιδέα, γέννησαν δύο θρύλους της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αίσθηση θέλει να προκαλέσει η Daimler Truck στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, με τα χαρακτηριστικά του αυτόνομου φορτηγού Επιπέδου 4 που εξελίσσει.

Το πιο προηγμένο αυτόνομο φορτηγό θα είναι της Daimler

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021

Με βάση το Freightliner Cascadia, η Daimler Truck αναπτύσσει μια επεκτάσιμη πλατφόρμα αυτόνομου φορτηγού Επιπέδου 4, που φέρει μια σειρά από καινοτόμες ασφαλιστικές δικλίδες, ώστε να αποφεύγονται οι πιθανές αστοχίες σε κρίσιμους τομείς της αρχιτεκτονικής του.

Η υπερκατασκευή του SOD Rise 4x4 είναι αφαιρούμενη, ώστε το όχημα να ξαναγίνει ένα κανονικό Mercedes-Benz Unimog.

Το Unimog των 900 χιλιάδων

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021

Κάποια αυτοκινούμενα τροχόσπιτα είναι πολυτελή και άλλα είναι παντός καιρού και εδάφους. Κανένα, όμως, δεν συνδυάζει τα παραπάνω όπως το SOD Rise 4x4, η μετατροπή δηλαδή ενός Mercedes-Benz Unimog σε ένα στιλάτο διαμέρισμα επί τροχών, αξίας 900.000 ευρώ!

Στόλοι οχημάτων και φορτηγά. Δείτε τα πορίσματα μεγάλης πανευρωπαϊκής έρευνας βιωσιμότητας της Goodyear στον κλάδο των μεταφορών.

Η βιωσιμότητα σε στόλους οχημάτων & φορτηγά

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Δείτε πώς βλέπουν σήμερα οι ελληνικοί και ευρωπαϊκοί στόλοι οχημάτων το φλέγον ζήτημα της βιωσιμότητας, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε η Goodyear. Ποιες είναι οι λύσεις, οι προσδοκίες και οι τάσεις; Πού εντοπίζονται τα εμπόδια στον κλάδο των μεταφορών;

Το 1ο Actros λανσαρίστηκε το 1996, όταν η Mercedes-Benz γιόρταζε τα 100 χρόνια από τότε που Gottlieb Daimler κατασκεύασε το πρώτο φορτηγό της ιστορίας.

25 χρόνια καινοτομίες για το Mercedes-Benz Actros

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021

Από το 1996, οι πέντε γενιές του Mercedes-Benz Actros λανσάρουν καινοτομίες που ταράζουν τα νερά της βιομηχανίας. Μόνο τυχαίο δεν είναι, λοιπόν, το γεγονός πως το φορτηγό έχει πουλήσει πάνω από 1,4 εκ. μονάδες, ούτε πως κάθε φορά βραβεύεται ως «Φορτηγό της Χρονιάς».

Οι δύο οθόνες δύο υψηλής ανάλυσης των 12,3 ιντσών, είναι τοποθετημένες στις εμπρός κολόνες του οχήματος, ώστε να απαιτείται η ελάχιστη δυνατή μετακίνηση των ματιών του οδηγού από τον δρόμο.

Η Scania αντικαθιστά τους καθρέπτες με κάμερες

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021

Πέντε χρόνια μετά το λανσάρισμα των Scania νέας γενιάς, η εταιρεία προχωρά σε μία ριζική ανανέωση των χαρακτηριστικών των φορτηγών της, στο πλαίσιο της οποίας οι παραδοσιακοί καθρέπτες δίνουν τη θέση τους σε κάμερες και οθόνες, ενώ περισσότερες είναι οι επιλογές και για τις καμπίνες των σουηδικών φο

Το πρώτο νέο DAF (το κόκκινο XG+) βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής. Από αριστερά: Harry Wolters (πρόεδρος της DAF), Andre Verbeek (ιδιοκτήτης του XG+), Niels Verbeek και John Jorritsma (Δήμαρχος του Αϊ

Έναρξη παραγωγής για τα νέα DAF (+vids)

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021

Με την παραγωγή του πρώτου φορτηγού νέας γενιάς, ξεκινάει μια νέα εποχή για την DAF Trucks, η οποία με τα τρία ολοκαίνουργια DAF XF, XG και XG+, φιλοδοξεί να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση της στην ανταγωνιστική αγορά των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων.