Επιχειρήστε φυσικά με το  Iveco Eurocargo

Επιχειρήστε φυσικά με το Iveco Eurocargo

Κατά την παρουσία της στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (ΙΑΑ 2018), η Iveco ετοίμασε ένα περίπτερο στο οποίο δεν έδωσε το παρόν ούτε ένας… πετρελαιοκινητήρας. Με αυτόν τον τρόπο η ιταλική εταιρεία θέλησε να υποδηλώσει την τεράστια τεχνογνωσία που διαθέτει στην εξέλιξη και κατασκευή οχημάτων με κινητήρες που κάνουν χρήση εναλλακτικών τύπων καυσίμου. Το Eurocargo Natural Power που παρουσιάζουμε αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα.

Hλεκτροκίνητες οι μελλοντικές μεταφορές

Hλεκτροκίνητες οι μελλοντικές μεταφορές

Στην πρόσφατη 67η ΙΑΑ 2018, η MAN Truck & Bus παρουσίασε ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο φορτηγό αστικών διανομών που ενσωματώνει πολλαπλές καινοτομίες που το καθιστούν ιδανικό για τις αστικές διανομές. Ας το ανακαλύψουμε…

Το μέλλον της MAN Truck & Bus είναι ήδη εδώ!

Το μέλλον της MAN Truck & Bus είναι ήδη εδώ!

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (67η ΙΑΑ 2018) που θα διοργανωθεί τον Σεπτέμβριο, η MAN Truck & Bus προσκάλεσε τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου προκειμένου να τους παρουσιάσει το… μέλλον των μεταφορών, όπως η εταιρεία το οραματίζεται. Το περιοδικό μας ήταν εκεί και σας μεταφέρει τα όσα μάθαμε σε τομείς όπως η ηλεκτροκίνηση, η ψηφιοποίηση των μεταφορών και φυσικά τα αυτονόμα κινούμενα επαγγελματικά οχήματα.

Το πολυσύνθετο όραμα  μιας νέας εποχής

Το πολυσύνθετο όραμα μιας νέας εποχής

Μαζί με ακόμη 100 περίπου δημοσιογράφους από όλη την ΕΕ, συμμετείχαμε στο συνέδριο «FutureLab@Mercedes-Benz Trucks» μέσω του οποίου, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία μας προσέφερε μια πρόγευση του… οράματος και των δράσεων που αναμένεται να υλοποιήσει, προκειμένου να διαμορφώσει το μέλλον των οδικών εμπορευματικών μεταφορών.

Τα καλύτερα έπονται

Τα καλύτερα έπονται

Μια 2ετία μετά το πρωτότυπο ηλεκτροκίνητο «Urban eTruck, η Mercedes-Benz Trucks ανακοίνωσε πως η αντίστοιχη έκδοση «eActros» ξεκινά τις πιλοτικές δοκιμές χρήσης της σε πραγματικές συνθήκες.

Το μέλλον είναι ηλεκτροκίνητο

Το μέλλον είναι ηλεκτροκίνητο

Οδηγούμε στη Γερμανία το νέο ηλεκτρίκό «eCanter» και σας μεταφέρουμε τα όσα οραματίζεται η Mitsubishi Fuso για το… όχι και τόσο μακρινό μέλλον των αστικών διανομών στην ΕΕ.

παρουσιάσεις - φορτηγα