Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

παρουσιάσεις - φορτηγα

Από αριστερά προς τα δεξιά: ΝΕΑ FH Electric, FH , FH16, FH Aero

ΝΕΟ FH Aero: Τα νέα φορτηγά της Volvo Trucks… φυσάνε!

Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024

- Το FH Aero έχει αυξημένο μήκος καμπίνας κατά 24 εκατοστά και αποθηκευτικούς χώρους έως 600 λίτρα! - Το νέο FH16 είναι το ισχυρότερο φορτηγό στην ΕΕ με τον κινητήρα D17 να αποδίδει έως 780 άλογα - To νέο FM Electric Low Entry είναι το 1ο αμιγώς ηλεκτρικό φορτηγό για «πράσινες» αστικές μεταφορές

Το νέο «φορτηγό πόλης» της DAF Trucks

Το νέο «φορτηγό πόλης» της DAF Trucks

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024

- Νέο φορτηγό… πόλης σε εκδόσεις με μεικτό βάρος από 7,5 – 19t. - Διαθέσιμο και ως ηλεκτροκίνητο με αυτονομία έως και 350km - Μεγάλη γκάμα σε καμπίνες και με ειδική –εργοταξιακή- έκδοση «XBC» - Με νέους πετρελαιοκινητήρες της Paccar με 170 – 310 άλογα & αυτόματο κιβώτιο

Οι πρώτες παραδόσεις των νέων Volvo FL & FE Electric στην Ελλάδα υπολογίζονται χρονικά μέσα στο 1ο 6μηνο του 2024.

Τα νέα Volvo FL & FE Electric είναι εδώ!

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023

- Η Volvo έχει πουλήσει πάνω από 5.000 ηλεκτρικά φορτηγά από το 2019 - Τα νέα ηλεκτρικά φορτηγά της (FL & FE Electric) έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες - Με 565kWh & 375kWh αντίστοιχα, έχουν αυτονομία έως και 450 χιλιόμετρα - Οι παραγγελίες ξεκίνησαν & στην Ελλάδα με πρώτες παραδόσεις στο 1ο 6μηνο του

Το Volvo FMX είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα κορυφαία εργοταξιακά φορτηγά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Volvo FMX: Η «ακραίας κινητικότητας» πρόταση, τώρα & ετοιμοπαράδοτη! (+vid)

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023

Ορισμένες εφαρμογές, ειδικά στον κατασκευαστικό κλάδο, απαιτείται να διεξάγονται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες ωστόσο, το νέο Volvo FMX αποτελεί εγγύηση αξιοπιστίας, αποδοτικότητας και «ακραίας κινητικότητας» δεδομένου ότι μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 38t. επί του πλαισίου του!

Η αποκομιδή απορριμμάτων είναι ένας από τους τομείς όπου το Piaggio Porter έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον.

Νέο Piaggio Porter NP6: Προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη!

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023

- Με μεικτό έως 2,8t. και δυνατότητα φόρτισης έως και 1,6t.! - Εξαιρετικά χαμηλό Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας - Με χώρο επί του πλαισίου για υπερκατασκευές μήκους έως 3,55m και πλάτους έως 1,8m - Με 60% της συνολικής επιφάνειας αφιερωμένο στον χώρο φόρτωσης

DAF: Νέα σειρά φορτηγών XD για κάθε επαγγελματική χρήση

DAF: Νέα σειρά φορτηγών XD για κάθε επαγγελματική χρήση

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023

Η DAF λανσάρει τη νέα πλήρη σειρά επαγγελματικών φορτηγών XD για τις ευρωπαϊκές αγορές, βασιζόμενη στις ίδιες αξίες με τα μεγαλύτερα «αδερφάκια» του XF και XG, σε ότι αφορά την άνεση, την ποιότητα, την απόδοση και την ασφάλεια του οδηγού.

Ηλεκτρικό BYD ETM6 με ισοθερμικό θάλαμο από την εταιρεία Stathis

Ηλεκτρικό BYD ETM6 με ισοθερμικό θάλαμο από την εταιρεία Stathis

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023

H «Stathis» -μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα- συνεργάζεται με την «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ», παρουσιάζοντας το νέο ηλεκτρικό BYD ETM6 μεικτού βάρους 7,2 τόνων, στην πρώτη έκδοση με ισοθερμικό θάλαμο.

Volvo: Νέα φορτηγά μεγαλύτερων διαδρομών με βιοκαύσιμα

Volvo: Νέα φορτηγά μεγαλύτερων διαδρομών με βιοκαύσιμα

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023

Η Volvo Trucks λανσάρει ένα νέο και ισχυρότερο φορτηγό με βάση το αέριο ως καύσιμο, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και με υγροποιημένο βιοαέριο. Το νέο φορτηγό μπορεί να φέρει εις πέρας τις απαιτητικές εργασίες μεταφοράς μεγάλων αποστάσεων , μειώνοντας παράλληλα τις συνολικές εκπομπές CO2.

Freightliner SuperTruck II: Ο πιο αεροδυναμικός τράκτορας

Freightliner SuperTruck II: Ο πιο αεροδυναμικός τράκτορας

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023

Η Daimler Truck ανεβάζει τον πήχη της απόδοσης με το νέο Freightliner SuperTruck II που αποκαλύφθηκε στο Λας Βέγκας, εξοπλισμένο με καινοτομίες που επιδεικνύουν τις δυνατότητες αποτελεσματικότητας στις εμπορευματικές μεταφορές.

Renault Trucks: Προσθέτει χαρακτηριστικά «Health» & «Safety» στο Optifleet

Renault Trucks: Προσθέτει χαρακτηριστικά «Health» & «Safety» στο Optifleet

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022

Το Optifleet είναι η λύση διαχείρισης στόλου της Renault Trucks, που βοηθά τους μεταφορείς να αυξήσουν την κερδοφορία των οχημάτων τους μειώνοντας το λειτουργικό κόστος τους και να βελτιώσουν την ικανοποίηση των πελατών τους.

DAF: Με νέο σύστημα Ηλεκτρικής υδραυλικής διεύθυνσης (EHS)

DAF: Με νέο σύστημα Ηλεκτρικής υδραυλικής διεύθυνσης (EHS)

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022

Για ακόμα καλύτερη απόδοση καυσίμου, υψηλότερα ωφέλιμα φορτία και βελτιωμένη ευελιξία, η DAF εισάγει ένα σύστημα Ηλεκτρικής υδραυλικής διεύθυνσης (EHS) σε τράκτορες 6x2 και άκαμπτα οχήματα με κατευθυντήριο άξονα διαφορικού.

Περιορισμένες διαστάσεις για ευελιξία στην κίνηση, κορυφαία χωρητικότητα και κινητήρες φιλικούς προς το περιβάλλον. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Porter NP6 το όχημα που ικανοποιεί τα

Νέο Piaggio Porter NP6: minimum αναμονή & maximum δυνατότητες

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022

Σχεδόν ετοιμοπαράδοτο είναι το νέο Piaggio Porter NP6, το οποίο ποντάρει πολλά στις απεριόριστες δυνατότητες μετασκευών που προσφέρει, στο «εξωπραγματικό» ωφέλιμο φορτίο που εμφανίζει για το μέγεθός του, αλλά και στην οικονομία χρήσης που προκύπτει από τον «πράσινο» κινητήρα διπλού καυσίμου.

Δείτε 5 σπέσιαλ εκδόσεις του δημοφιλούς Actros, με την τελευταία από όλες να είναι η εικονιζόμενη Actros L Edition 3 που θα κατασκευαστεί σε 400 μονάδες.

Εντυπωσιάζουν οι σπέσιαλ εκδόσεις του Actros!

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022

Οι άνθρωποι της Mercedes-Benz Trucks δεν σταματούν να μας δελεάζουν με τις σπέσιαλ εκδόσεις του ήδη κορυφαίου φορτηγού τους, του δημοφιλούς Actros. Ας δούμε μαζί πέντε μοναδικές εκδόσεις της ναυαρχίδας της εταιρείας που ονειρεύεται κάθε επαγγελματίας οδηγός και οι οποίες θα προσδώσουν κύρος στην επι