Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Πως η τηλεματική εκσυγχρονίζει μια επιχείρηση και λύνει βασικά προβλήματα

Πως η τηλεματική εκσυγχρονίζει μια επιχείρηση και λύνει βασικά προβλήματα

7.658 Επισκέψεις στο άρθρο

Η τηλεματική είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης οχημάτων με εύκολο και γρήγορο τρόπο, εκσυγχρονίζοντας τις επιχειρήσεις που την χρησιμοποιούν, λύνοντας βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η Skytrack έχοντας υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στο Fleet Management, παρέχει στις επιχειρήσεις ένα χρήσιμο εργαλείο που τις δίνει την δυνατότητα να έχουν τον πλήρη έλεγχο του στόλου τους, κάθε στιγμή εύκολα και απλά.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Με τους ρυθμούς της σημερινής ζωής, τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς να έχουν αλλάξει, είναι απαραίτητος ο συνεχής εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων προκειμένου να συμβαδίζουν με τα νέα δεδομένα. Η Skytrack χειρίζεται όλα τα θέματα υλικού και τεχνολογίας λογισμικού, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση Διαχείρισης Στόλου, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να εστιάσουν στις επιχειρήσεις τους. 

Η χρήση της υπηρεσίας έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας του στόλου, μειώνοντας παράλληλα τα κόστη αλλά και την χρήση ανθρώπινων πόρων. Ο εξοπλισμός (GPS tracker) εγκαθίσταται στο όχημα και επικοινωνεί με την πλατφόρμα GPRS της Skytrack δίνοντας στον διαχειριστή του στόλου (ή και σε περισσότερους χρήστες) την δυνατότητα να ελέγχει τα οχήματα κάθε στιγμή από κινητό, tablet ή υπολογιστή.

Η πλατφόρμα GPRS είναι σχεδιασμένη να δίνει μια ολοκληρωμένη λύση για τον έλεγχο και την ασφάλεια των οχημάτων, σε πραγματικό χρόνο. Είναι εύκολη στη χρήση και στην παραμετροποίηση σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες. Τα οφέλη είναι πολλαπλά. Βοηθά στην ασφάλιση της ιδιοκτησίας, την ενίσχυση των επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα προσφέρει ζωντανή παρακολούθηση οχημάτων, ενεργή αντικλεπτική προστασία, αναλυτικό ιστορικό διαδρομών κίνησης και στάσης οχημάτων, άμεσες ειδοποιήσεις την στιγμή που συμβαίνει κάτι, αναλυτικές αναφορές και δυνατότητα εκχώρησης εργασιών στόλου σε πραγματικό χρόνο και σε οποιοδήποτε όχημα.

Η Skytrack είναι επιλεγμένος συνεργάτης πολλών επώνυμων επιχειρήσεων στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με υψηλές απαιτήσεις τις οποίες η εταιρεία εξυπηρετεί με επιτυχία. Η δυνατότητα ανάπτυξης εξατομικευμένου λογισμικού σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης είναι το απόλυτο πλεονέκτημά της και την καθιστά την κορυφαία επιλογή στον τομέα του Fleet Management.
 

Κοινοποίησέ το »