Το λιπαντικό φροντίζει, ώστε να λειτουργεί ο κινητήρας σας πάντα στην εντέλεια, γι` αυτό η ΤΟΨΗΣ Α.Ε. σας φέρνει τα πιο αξιόπιστα!

Το λιπαντικό φροντίζει, ώστε να λειτουργεί ο κινητήρας σας πάντα στην εντέλεια, γι` αυτό η ΤΟΨΗΣ Α.Ε. σας φέρνει τα πιο αξιόπιστα!

WEG TURBO PLUS LA 10W-40 με την έγκριση της Mercedes

11427 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/11/2021

WEG TURBO PLUS LA 10W-40 για βαρέα οχήματα. Συνθετικό λιπαντικό οικονομίας καυσίμου τεχνολογίας Low-saps, σχεδιασμένο για κινητήρες diesel βαρέων οχημάτων που λειτουργούν σε δύσκολες συνθήκες. Κατάλληλο για κινητήρες Euro4,Euro5 και Euro 6 αλλά και για κινητήρες με ή χωρίς φίλτρα σωματιδίων (DPF) και καταλύτες καυσαερίων.

 

Το λιπαντικό φροντίζει, ώστε να λειτουργεί ο κινητήρας σας πάντα στην εντέλεια, γι` αυτό η ΤΟΨΗΣ Α.Ε. σας φέρνει τα πιο αξιόπιστα! Τα προϊόντα της WEG είναι ειδικά σχεδιασμένα και αναπτυγμένα, ώστε να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των οδηγών. Βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούνται στην βιομηχανία. Εφαρμόζουν τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας σύμφωνα με την Διεθνή και κοινοτική νομοθεσία και είνια συμμορφωμένα με όλους τους κανονισμους.

Κοινοποίησέ το »


WEG TURBO PLUS LA 10W-40 για βαρέα οχήματα
 
Συνθετικό λιπαντικό οικονομίας καυσίμου τεχνολογίας Low-saps, σχεδιασμένο για κινητήρες diesel βαρέων οχημάτων που λειτουργούν σε δύσκολες συνθήκες. Κατάλληλο για κινητήρες Euro4,Euro5 και Euro 6 αλλά και για κινητήρες με ή χωρίς φίλτρα σωματιδίων (DPF) και καταλύτες καυσαερίων.

Προδιαγραφές
APICI-4, ACEAΕ6/E7/ E9
MB-approval 228.51, DEUTZ DQC IV-18 LA, VOLVO VDS-3, MACK EO-N, RENAULT VI RLD-2, NATO-code O-1180, TL 9150-0107/3
Meets the requirements of:
MAN M3477 / M3271-1, DAF EXTENDED DRAIN, IVECO 18-1804 TLS E6, RENAULT VI RXD/RGD, MTU Type 3.1, JASO DH-2, CUMMINS CES 20076 / 20077, CAT ECF-1

 
Λίγα Λόγια για την Εταιρεία Τοψής:

 Ο όμιλος εταιρειών TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε. έχοντας συμπληρώσει ήδη 25 χρόνια πιστός στις αξίες του, εμπορεύεται δεκάδες προϊόντα λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος, οχημάτων, βιομηχανίας και ναυτιλίας.
Σήμερα ο όμιλος διακινεί προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL, της οποίας είναι ο μόνος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος για όλη την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια.
 
Με στόλο 23 ιδιόκτητων οχημάτων, 13 πωλητές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, 5 οδηγούς για παραδόσεις εμπορευμάτων, 3 αποθηκάριους,  3 άτομα στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, 3 άτομα στο λογιστήριο και πλήρη παρακαταθήκη προϊόντων, καταφέραμε να ξεχωρίσουμε στην επιλογή του κόσμου και να είμαστε ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες εμπορίας και διακίνησης λιπαντικών στην Ελλάδα. 
 
Ο όμιλος Topsystem Services δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία ΤΟΨΗΣ Α.Ε. καλύπτει όλη την Βόρεια Ελλάδα και τις περιοχές της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας αλλά και Ηπείρου, ενώ η ΤΟΨΗΣ Ν. - ΤΟΨΗΣ Β. ΕΠΕ την Αττική, την κεντρική και νότια Ελλάδα, τις περιοχές της Εύβοιας, της Πελοποννήσου, την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου και Ιουνίου.

H εταιρεία Topsystem – Τοψής Α.Ε. αποτελεί μέρος του ομίλου TOP SYSTEM Services και διαθέτει πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου.

Με ειδίκευση στην εμπορία λιπαντικών για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, η Topsystem – Τοψής Α.Ε.. βρίσκεται πάντοτε στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών της.

Η ΥΨΗΛΗ ποιότητα των προϊόντων της αλλά και η ΑΡΙΣΤΗ εξυπηρέτηση που παρέχει οφείλονται στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της αλλά και στις συνεργασίες της με ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ και ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ κατασκευαστές, όπως WEG – SWD RHEINOL – CLEANTECH - ADBLUE - DOMINATOR - HENGST

TOP-SYSTEM GROUP ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
www.weglubricants.com
Τηλ. 210 280 1207
 
 
 

Κοινοποίησέ το »

Tags: B2B, B2B news