Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
One Stop Shop για τα ηλεκτρικά του οχήματος σας! Α. Τσαμκόσογλου!

One Stop Shop για τα ηλεκτρικά του οχήματος σας! Α. Τσαμκόσογλου!

77.531 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2024)

Η εταιρεία Αβραάμ Τσαμκόσογλου & Σία ΕΕ:
- Συνεργάζεται με γνωστά εργοστάσια (HELLA, BOSCH, DASTERI, PROPLAST, VDO)
- Παρέχει γκάμα ηλεκτρικών εξαρτημάτων (μίζες, μπαταρίες) για ΙΧ & φορτηγά
- Έχει μεγάλη ποικιλία και σε φανάρια, φώτα και λύσεις LED για κάθε όχημα.
- Εξυπηρετεί και ανάγκες ηλεκτρικών οχημάτων (φορτιστές & καλώδια)

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

Οι LED προβολείς δεν είναι πάντοτε μέρος του στάνταρ εξοπλισμού ενός καινούργιου μοντέλου. Το κόστος κατασκευής τους είναι μεγαλύτερο συγκριτικά με τις συμβατικές επιλογές, ωστόσο αντίστοιχα τα οφέλη που απολαμβάνει κανείς σίγουρα αξίζουν τα παραπάνω ευρώ. Ας δούμε αναλυτικά τα πλεονεκτήματά τους. 

Μεγάλη διάρκεια ζωής: Οι καλής ποιότητας LED προβολείς μπορούν να έχουν διάρκεια ζωής 20.000 ώρες, νούμερο κατά 20 φορές μακρύτερο από έναν λαμπτήρα αλογόνου.
 
Καλύτερη ενεργειακή απόδοση: Οι λαμπτήρες αλογόνου δεν παράγουν μόνο φως, παράγουν επίσης πολλή θερμότητα, υπάρχει δηλαδή σπατάλη ηλεκτρικής ενέργειας. Τα LED, από την άλλη πλευρά, παράγουν πολύ λίγη θερμότητα, εξοικονομώντας ενέργεια σε ποσοστό 260%!
 
Φωτεινότητα: Τα LED εκπέμπουν περίπου δέκα φορές περισσότερο φως ανά watt από τον προβολέα αλογόνου.
 
Σχεδιασμός: Το design των LED προβολέων είναι σαφώς πιο ευχάριστο οπτικά σε σχέση με τους προβολείς αλογόνου και xenon. Διότι και η εμφάνιση μετράει.
 
Ανθεκτικότητα: Ένας κανονικός προβολέας αλογόνου μπορεί να σπάσει από ελαφρώς ισχυρότερο χτύπημα, ενώ οι λυχνίες LED μπορούν να αντέξουν ακόμη και σε ατυχήματα χωρίς να πάθουν ζημιά.
 
`Αμεση φωτεινότητα: Οι προβολείς LED προσφέρουν  σε λιγότερο από 0,5 δευτερόλεπτο το 100% της ισχύος τους. Στον αντίποδα, οι λάμπες xenon χρειάζονται έως και μερικά δευτερόλεπτα. Στην πράξη, οι οδηγοί που βρίσκονται πίσω σου θα δουν αμέσως το φρενάρισμά σου και θα έχουν ταχύτερο χρόνο αντίδρασης.

«Αβραάμ Τσαμκόσογλου» : Τop Expert στα ηλεκτρικά αξεσουάρ!
 
Η εταιρεία Αβραάμ Τσαμκόσογλου & Σία ΕΕ,  επιχείρηση δεύτερης γενιάς,  συνεργάζεται με γνωστά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικών ειδών, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για αυτοκίνητα, φορτηγά και βαρέα μηχανήματα. Ανάμεσα στις εταιρείες που συνεργάζεται περιλαμβάνονται οι δημοφιλείς HELLA, BOSCH, DASTERI, PROPLAST, VDO, CARGO και άλλες.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει μια εκτεταμένη ποικιλία ηλεκτρικών εξαρτημάτων και αξεσουάρ που σχεδιάστηκαν για αυτοκίνητα και φορτηγά καθώς επίσης και εφαρμογές φωτισμού. Από φανάρια και προβολείς έως λάμπες, αλογόνου και λύσεις LED, οι πελάτες μπορούν να βρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών φωτισμού για να βελτιώσουν την ορατότητα και την ασφάλεια. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει ουσιώδη ηλεκτρικά εξαρτήματα, όπως μίζες, alternator, υαλοκαθαριστήρες και μπαταρίες, για να διασφαλίσει την βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια των οχημάτων. Η συνεργασία της εταιρεία με γνωστά εργοστάσια διασφαλίζει ότι οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, μέσω του φιλικού προς τον χρήστη website (www.e-avraam.gr)  ο πελάτης μπορεί να εξερευνήσει και να αγοράσει το προϊόν που επιθυμεί. Είτε πρόκειται για ι.χ. είτε για επαγγελματικά οχήματα, η ιστοσελίδα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών που αναζητούν αξιόπιστα και αποτελεσματικά προϊόντα.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρικά είδη

Ενεργά και στην νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης & φόρτισης

Η επιχείρηση παρέχει τόσο σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων όσο και τα απαραίτητα εξαρτήματα για αυτούς. Αναλυτικότερα, μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορα μοντέλα ηλεκτρικών σταθμών φόρτισης της ABL σε ανταγωνιστικές τιμές, όπως επίσης καλώδια και στήλες φόρτισης της ίδιας εταιρείας. 

Σημαντικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η γρήγορη παράδοση των προϊόντων που αγοράζετε σε συνάρτηση με το χαμηλό κόστος των μεταφορικών που πρέπει να πληρώσετε.

Πληροφορίες Παράδοσης -Παρέχονται 3 τρόποι αποστολής :
1) Με Courier  (το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται σύμφωνα με το βάρος των ειδών της παραγγελίας και επιβαρύνει τον αγοραστή)
    π.χ εντός πόλης και έως 4kg               - 3.00 ευρώ
          χερσαίοι προορισμοί έως 4kg        - 4.70 ευρώ
          νησιωτικοί προορισμοί έως 4kg     - 5.00 ευρώ
          παράδοση Σαββάτο                     - 2,20 ευρώ
          χρέωση αντικαταβολής                 - 3,00 ευρώ
2) Με KTEΛ (απαιτείται κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας του ποσού της παραγγελίας καθώς επίσης και τα έξοδα μεταφοράς)
3) Με Μεταφορική εταιρεία (απαιτείται κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας του ποσού της παραγγελίας)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »