Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ανταλλακτικά από πασίγνωστους κατασκευαστές

Ανταλλακτικά από πασίγνωστους κατασκευαστές

1 434 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2022)

Για να έχετε το αυτοίνητό σας fit (100% σε απόδοση, όπως όταν το πρωτο-γνωρίσατε) χρειάζεστε πέρα από την καλή συντήρηση, αλλά και αξιόλογα ανταλλακτικά. Στο κατάστημα της K-Parts στο Κερατσίνι θα τα βρείτε!

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Όλα τα αυτοκίνητα (είτε για συντήρηση, είτε για επισκευή) «ζητάνε» σε διάφορες φάσεις του «κύκλου ζωής τους» ανταλλακτικά. Άλλοι ιδιοκτήτες-κάτοχοι το «αφήνουν εν λευκώ» στο συνεργείο τους, άλλοι πιο «ψαγμένοι» θέλουν και ψάχνουν να βρουν ανταλλακτικά µόνοι τους, έτσι ώστε να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και οικονοµία.

Κοινοποίησέ το »

Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, τότε ψάχνεις μια Τοp επιχείρηση-σύμβουλο που θα σου προσφέρει το καλύτερο (για την ανάγκη σου) ανταλλακτικό, το οποίο θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά θα το πληρώσεις «χωρίς μεσάζοντα».

Ψάχνεις δηλαδή μια επιχείρηση µε µεγάλη γκάµα, καταρτισµένο προσωπικό (για να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή) και καλές τιµές. Χρειάζεσαι δηλαδή µία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία σέβεται τον πελάτη και στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση. Είναι µία επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες «4 Αστέρων»!

Μία τέτοια επιχείρηση είναι και η εμπορία της γνωστής στον κλάδο, εταιρείας K-PARTS του κ. Δημήτρη Καζαντζίδη στον Κερατσίνι. Διαθέτει πλήρη γκάμα καινούργιων ανταλλακτικών για αυτοκίνητα των δημοφιλών εταιρειών 

Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπίες after market και γνησίων ανταλλακτικών καλύπτοντας με άψογη διαθεσιμότητα όλες τις ανάγκες ευρωπαϊκών, ιαπωνικών και ασιατικών αυτοκινήτων παρέχοντας την εργοστασιακή εγγύηση αλλά και την δική μας υποστήριξη. 

Αναφορικά στο κατάστημα της K-Parts θα βρείτε μεταξύ άλλων τα λιπαντικά της Motul, μπουζί από την NTK, τα σετ συμπλέκτη της Exedy, τις μπαταρίες Banner, αλλά και τα κλιπ της Restagraf.  

Η ομάδα K-PARTS είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει.

Τηλ.: 210 4008764
Email: [email protected]
Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 459, Κερατσίνι 187 57
Facebook

προϊοντα αυτοκινητου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ