Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τα λάστιχα είναι αυτά που καθορίζουν σχεδόν ολοκληρωτικά την ασφάλεια που παρέχει το αυτοκίνητο.

Τα λάστιχα είναι αυτά που καθορίζουν σχεδόν ολοκληρωτικά την ασφάλεια που παρέχει το αυτοκίνητο.

3 «βήματα» ΠΡΙΝ αγοράσεις ελαστικά

8.781 Επισκέψεις στο άρθρο

Μάθε τις επιλογές σου. Διάβασε μόνος σου (την ετικέτα) και γλίτωσε λεφτά από σωστή επιλογή των ελαστικών που είναι κατάλληλα για εσένα και το αυτοκίνητό σου.

ILEP
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Με τις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης, μπορείς να μειώσεις τη κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σου. Υπάρχουν πολλοί τύποι ελαστικών . Μπορείς να ακούσεις τις συμβουλές των ειδικών για το ποια ελαστικά θα βάλεις. Θα ήταν όμως ακόμη πιο ωφέλιμο να γνωρίζεις και εσύ ο ίδιος τι υπάρχει στην αγορά. Ας δούμε λοιπόν μερικά βασικά πράγματα. Τα ελαστικά χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το τι τύπου αυτοκινήτο έχεις (μικρό αυτοκίνητο πόλης, SUV, τζιπ, σπορ). Μπορούμε όμως να τα κατηγοριοποιήσουμε και με βάση τις κλιματολογικές συνθήκες κάθε περιόδου. Έτσι, με κριτήριο τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν κάθε εποχή του έτους, υπάρχουν οι εξής βασικές κατηγορίες:

Κοινοποίησέ το »


Χειμερινά ελαστικά
Αυτή η κατηγορία ελαστικού είναι κατάλληλη για το χειμώνα γιατί είναι σχεδιασμένη ακριβώς για αυτές τις συνθήκες: Τα ελαστικά είναι κατασκευασμένα με ειδικό μείγμα καουτσούκ στο πέλμα τους που έχει ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο, κάτι που τους επιτρέπει να παραμένουν εύκαμπτα ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, διατηρώντας την επαφή με την άσφαλτο. Βέβαια αποδίδουν εξίσου καλά και στη βροχή γιατί έχουν τις κατάλληλες αυλακώσεις. Οι αυλακώσεις αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το νερό. Το νερό περνάει μέσα από αυτές και πολύ γρήγορα αποβάλλεται από το λάστιχο. Έτσι, έχουμε καλύτερη ασφάλεια, αφού είναι πιο δύσκολο να φύγει το αυτοκίνητο από τον δρόμο λόγω βροχής.

Στα χειμερινά ελαστικά πρόσεξε τα παρακάτω:
  • Τα χειμερινά ελαστικά είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά για χρήση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Όταν ο υδράργυρος ανέβει, τα πλεονεκτήματά τους μειώνονται και φθείρονται πιο εύκολα. Συνήθως ενδείκνυνται για χρήση από το Νοέμβριο έως και το Μάρτιο, ανάλογα πάντα με τις εξωτερικές θερμοκρασίες.
  • Δώσε προσοχή στη φθορά τους, γιατί αν δεν είναι πια τόσο αποτελεσματικά θα είναι πλέον επικίνδυνα σε οδόστρωμα με χιόνι ή βροχή.
  • Κοίταξε με το δάχτυλό σου το πέλμα και τις ραβδώσεις. Αν η διάφορά στο βάθος τους είναι μικρότερη από 3mm πρέπει να αλλαχτούν.
Θερινά ελαστικά
Στη χώρα μας αξίζει να κοιτάξουμε καλύτερα αυτή τη κατηγορία για δύο λόγους. Πρώτον γιατί το ελαστικό είναι κατάλληλο για υψηλές θερμοκρασίες όπως αυτές που έχουμε το καλοκαίρι και δεύτερον γιατί μπορούμε στις βροχές να συμβιβαστούμε με το ίδιο, αφού παραμένει ασφαλές και για βροχερό καιρό. Πλέον, τα περισσότερα από τα θερινού τύπου ελαστικά αποδίδουν το ίδιο καλά και στους δύο τομείς (χειμώνα-καλοκαίρι), λόγω των χωρισμένων τμημάτων του πέλματός τους, το οποίο διαθέτει σχεδιασμό ανάλογα με την περίσταση. Ο ασύμμετρος σχεδιασμός λοιπόν, βοηθάει ώστε το ελαστικό να προσαρμόζεται και να αποδίδει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Ελαστικά 4 εποχών
Αυτά τα ελαστικά είναι αποδοτικά όλο το χρόνο, χωρίς να υστερούν σε ασφάλεια και αξιοπιστία. Λέγονται έτσι γιατί δεν εξειδικεύονται σε καμία από τις κατηγορίες πιο πάνω. Μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες χάρις στο ασύμμετρο προφίλ τους. Η εσωτερική πλευρά του ελαστικού είναι κατάλληλη για οδήγηση σε χιόνι ενώ αντίθετα η εξωτερική εξασφαλίζει ιδανική οδήγηση και φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα. Για κάποιον που η οδηγική συμπεριφορά του βρίσκεται σε κανονικά πλαίσια και το αυτοκίνητό του δεν είναι τόσο υψηλών επιδόσεων, αυτά τα ελαστικά δεν είναι καθόλου κακή επιλογή.

Ελαστικά για τζιπ και SUV
Εδώ μιλάμε για κάτι άλλο. Το σχέδιο του πέλματος του ελαστικού είναι διαφορετικό σε σχέση με τα ελαστικά που φοράνε τα άλλα αυτοκίνητα και βγαίνει σε διάφορους τύπους. Ανάλογα με το οδόστρωμα στο οποίο συνήθως οδηγούμε, υπάρχουν ελαστικά κατάλληλα για χιόνι, για λάσπη αλλά και ανάμεικτα. Μια πιο συγκεκριμένη κατηγορία είναι τα ελαστικά για αυτοκίνητα με κίνηση στους μπροστά τροχούς, στους πίσω ή και στους τέσσερις (4x4). Βέβαια, όταν ένα τζιπ φοράει ελαστικά αποκλειστικά για εκτός δρόμου διαδρομές, είναι δύσκολη και ασύμφορη η διαδρομή σε κανονικό δρόμο, λόγω του ότι θα καταναλώσει πολύ βενζίνη και θα κάνει και θόρυβο.

Αγωνιστικά ελαστικά και ελαστικά υψηλών επιδόσεων
Τα σπορ αυτοκίνητα ή τα αυτοκίνητα που τρέχουν σε αγώνες χρησιμοποιούν έναν συγκεκριμένο τύπο ελαστικών, αυτά των υψηλών επιδόσεων. Βγαίνουν σε διαστάσεις που πολλές φορές δεν ταιριάζουν σε άλλα αυτοκίνητα, λόγω του φάρδους τους. Προορίζονται για αυτοκίνητα που αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες στο δρόμο ή στη πίστα. Η τιμή τους διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με τα άλλα «συμβατικά» λάστιχα, αλλά οι δυνατότητες που έχουν εξασφαλίζουν στο αυτοκίνητο τέλειο κράτημα σε στεγνό ή βρεγμένο οδόστρωμα. Βέβαια εδώ δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τεχνολογίες εξοικονόμησης καυσίμου, διότι πολύ απλά δεν είναι αυτός ο στόχος της κατασκευής τους.

Ετικέτες στα ελαστικά: τι είναι;

Από τώρα και στο εξής θα είστε σε θέση να συγκρίνετε ελαστικά με βάση 3 βασικά κριτήρια που είναι η κατανάλωση, ο θόρυβος και η πρόσφυση.

Από τώρα και στο εξής θα είστε σε θέση να συγκρίνετε ελαστικά με βάση 3 βασικά κριτήρια που είναι η κατανάλωση, ο θόρυβος και η πρόσφυση.

    Τ α καινούργια ελαστικά συνοδεύονται πλέον από μια ετικέτα κολλημένη επάνω μέχρι να έρθει η στιγμή της τοποθέτησης. Αυτό το αυτοκόλλητο δείχνει-με βάση συγκεκριμένες μετρήσεις της κάθε εταιρείας- πόσο αποτελεσματικό είναι σε
    - Εξοικονόμηση καυσίμου
    - Φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα
    - Εσωτερικό θόρυβο αυτοκινήτου
    Είναι εύκολο να καταλάβουμε λοιπόν αν αξίζει ή όχι το ελαστικό και αν τελικά είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε. Η ετικέτα δημιουργήθηκε λόγω της ευρωπαϊκής οδηγίας που ισχύει σε όλες τις χώρες και μας δίνει περισσότερες πληροφορίες από κάθε άλλη φορά.

     

    Νέες τεχνολογίες στα ελαστικά

    Νέες τεχνολογίες στα ελαστικά

      Τεχνολογία run flat
      Είναι μια τεχνολογία όχι τόσο καινούργια αλλά πολύ σημαντική. Όταν τα ελαστικά χάσουν πολύ αέρα ξαφνικά, η τεχνολογία αυτή σε βοηθάει και κρατάει τον αναγκαίο -για 100 περίπου χιλιόμετρα- αέρα μέσα στα λάστιχα μέχρι να φτάσεις στο κοντινότερο συνεργείο-βουλκανιζατέρ. Βέβαια δεν μπορείς να κινείσαι εκείνη την στιγμή με πάνω από 90 χιλιόμετρα την ώρα. Πολλές εταιρείες εδώ και αρκετό καιρό επενδύουν στην τεχνολογία αυτή, που έχει αποδειχθεί σωτήρια σε κρίσιμες καταστάσεις.

      Ελαστικά με μειωμένη αντίσταση κύλισης
      Οι εταιρείες που κατασκευάζουν ελαστικά έχουν αφοσιωθεί σε αυτή τη τεχνολογία για έναν βασικό λόγο: την οικονομία καυσίμου. Με λίγα λόγια, φτιάχνουν ειδικά ελαστικά για σχεδόν όλους τους τύπους αυτοκινήτου και εφαρμόζουν την τεχνολογία για αυτούς που θέλουν εξοικονόμηση βενζίνης και από τα ελαστικά. Τα ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης ή «πράσινα ελαστικά» όπως λέγονται, έχουν την ιδιότητα να μην παραμορφώνονται τόσο, όσο ένα συνηθισμένο ελαστικό, λόγω του βάρους του οχήματος, με αποτέλεσμα η τριβή τους με το έδαφος να είναι μικρότερη. Έτσι, με αυτό τον τρόπο, μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου ενός αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα ελαττώνουν και τις εκπομπές CO2. Επίσης, ένα ελαστικό με χαμηλή αντίσταση κύλισης προσφέρει μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση αλλά και μειωμένα επίπεδα θορύβου κατά την κύλισή του, κάτι που αυξάνει τα επίπεδα άνεσης. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν προσφέρουν ανάλογο κράτημα με τα συμβατικά ελαστικά.
       

      Πώς διαλέγω λάστιχα;

      Οι εταιρείες κατασκευής ελαστικών έχουν εξελίξει τόσο τις καινοτομίες τους, που από τη μια η επιλογή ελαστικού είναι δύσκολη λόγω των νέων μοντέλων, αλλά από την άλλη μπορούμε να βρούμε το απόλυτο λάσ

      Οι εταιρείες κατασκευής ελαστικών έχουν εξελίξει τόσο τις καινοτομίες τους, που από τη μια η επιλογή ελαστικού είναι δύσκολη λόγω των νέων μοντέλων, αλλά από την άλλη μπορούμε να βρούμε το απόλυτο λάστιχο για μας.

        Το λάστιχο είναι σωστό να το επιλέγεις αρχικά με βάση τις πραγματικές σου ανάγκες. Οι επιλογές γίνονται πιο περιορισμένες όταν δεις ποιά γκάμα ελαστικών ταιριάζει στο δικό σου αυτοκίνητο. Επομένως, το δεύτερο κριτήριο είναι ο τύπος του αυτοκινήτου που έχεις. Για παράδειγμα, ένα μικρό σε όγκο και κυβικά μοντέλο, που η χρήση του περιορίζεται μέσα στη πόλη και τα ταξίδια με υψηλές ταχύτητες είναι λίγα, η αντικατάσταση ελαστικών με ένα ζευγάρι εφάμιλλων με αυτά που φορούσε θα ήταν μια  πολύ καλή επιλογή. Εδώ να σημειώσουμε πως θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά και στα ελαστικά με τεχνολογία χαμηλής αντίστασης κύλισης για οικονομία καυσίμου. Γενικά, η επιλογή ενός ελαστικού ακριβού, τελείως διαφορετικού από αυτά των προδιαγραφών για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Δεν υπάρχει νόημα αν π.χ σε ένα αυτοκίνητο σεντάν με συνολική ισχύ 150 άλογα τοποθετηθούν ελαστικά με προδιαγραφή για τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα και αντίθετα.
         

        4 Tips για καλή αγορά

        4 Tips για καλή αγορά

          1. Δες το βιβλίο οδηγιών του αυτοκινήτου όπου γράφει ακριβώς ποια λάστιχα φορούσε όταν βγήκε από το εργοστάσιο. Αυτά είναι τα σωστά ελαστικά όσον αφοράς στις διαστάσεις. Δεν ενδείκνυται να υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις στις διαστάσεις του καινούργιου ελαστικού που θα βάλεις με αυτό που φορούσε εξαρχής το αυτοκίνητο.
          2. Κοίτα την ημερομηνία κατασκευής των καινούργιων ελαστικών. Τα ελαστικά έχουν κατασκευαστεί μέρες ή και μήνες πριν και ύστερα φτάνουν στα καταστήματα εμπορίας ελαστικών. Επομένως, όσο πιο πρόσφατη η ημερομηνία κατασκευής, τόσο καλύτερα για σένα και το ελαστικό σου. Η ημερομηνία κατασκευής αναγράφεται στο πλαϊνό μέρος του ελαστικού.
          3. Διάλεξε το κατάλληλο ελαστικό με κριτήριο τις κλιματολογικές συνθήκες όπου ζεις και οδηγείς. Η ασφάλεια κατά την οδήγηση είναι το παν, επομένως σκέψου πόσο σημαντικό είναι να έχεις τα κατάλληλα λάστιχα για τον κατάλληλο δρόμο (π.χ. συχνός παγετός, συχνές βροχές, μεγάλη ξηρασία ή πολλή ζέστη).
          4. Πήγαινε σε καλό συνεργείο για την τοποθέτηση των ελαστικών από έμπειρους τεχνικούς. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρεις ότι το αυτοκίνητό σου έχει 4 καλά ελαστικά σωστά τοποθετημένα με μεγάλη διάρκεια ζωής.

          Super Deals

          Super Deals

            PIRELLI P7cint 205/55R16
            - Oικονομία για τον καταναλωτή και μείωση
               των εκπομπών CO2
            -Mειωμένα επίπεδα θορύβου στο ταξίδι
            - Mέγιστη απόδοση φρεναρίσματος σε
               βρεγμένους και στεγνούς δρόμους.
             Τιμή: 67 ευρώ/τμχ
            ΤΑΣΟΣ
            Tηλ.: 210 5313574-5
             
            MICHELIN Primacy3 205/55R16
            - Εξαιρετική ασφάλεια
            - Η νέα γόμα του ελαστικού βελτιώνει την πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες
            - Υπεροχή στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα
             Τιμή: 75 ευρώ/τμχ
            ΤΑΣΟΣ
            Tηλ.: 210 5313574-5
             
            Χειμερινά ελαστικά Pirelli 185/65R15
            - Eπιδόσεις σε όλα τα είδη οδοστρώματος
            - Φιλικότητα στο περιβάλλον
            - Οικονομία καυσίμου και το μειωμένο θόρυβο
             Τιμή: 60 ευρώ/τμχ
            ΤΑΣΟΣ, Tηλ.: 210 5313574-5
             
            Σε όλες τις διαστάσεις της MICHELIN έκπτωση 35%
            Το ελαστικό που σας κάνει οικονομίες, σέβεται το περιβάλλον, ενώ προσφέρει μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος!
            - Μικρότερη κατανάλωση καυσίμου
            - Ξεχωριστά υψηλή χιλιομετρική απόδοση
            - Περισσότερη ασφάλεια
             ΠΑΞΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
            Tηλ.: 210 7484566
             
            Σε όλες τις διαστάσεις της PIRELLI έκπτωση 34%
            Η Pirelli έχει δημιουργήσει μία πλήρη σειρά χειμερινών ελαστικών, που προσαρμόζονται άμεσα στις χαμηλότερες θερμοκρασίες.
            Η γόμα των ελαστικών εγγυάται βέλτιστο κράτημα και καλύτερη ελκτική πρόσφυση σε βρεγμένους ή στεγνούς δρόμους για μείωση της υδρολίσθησης.
            Τα χειμερινά ελαστικά της Pirelli είναι η λύση που αναζητάτε για την αντιμετώπιση της χειμερινής σεζόν με απόλυτη ασφάλεια
            ΠΑΞΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
            Tηλ.: 210 7484566
             
            CONTINENTAL 175/65 R14
            - Τέλειο κράτημα και άριστος χειρισμός
               σε όλες τις συνθήκες οδήγησης
            - Μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε
               στεγνές και βρεγμένες επιφάνειες
            - Ανετη οδήγηση και βελτιωμένη αντίσταση κύλισης
             Τιμή: 53 ευρώ/τμχ
            ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, Tηλ.: 210 2447140
             
            MATADOR 195/65 R15
            - Για τα μεσαία και μεγάλα αυτοκίνητα
            - Σύντομες αποστάσεις φρεναρίσματος στους υγρούς και ξηρούς δρόμους
            - Καλό κράτημα κατά το χειρισμό
             Τιμή: 53 ευρώ/τμχ
            ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, Tηλ.: 210 2447140
             
            SAILUN 175/65 R14
            - Για compact και μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα
            - Υψηλό οδηγικό επίπεδο σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο
            - Ανθεκτικό υλικό και γόμα που βοηθά στο κράτημα και το φρενάρισμα.
             Τιμή: 50 ευρώ/τμχ
            ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, Tηλ.: 210 2447140
             
            BRIDGESTONE, MICHELIN, MAXXIS, GENERAL, MATADOR, GISLAVET σε όλους τους τύπους στις παρακάτω διαστάσεις:
            - 175/70/13 από 38 ευρώ/τμχ
            - 175/65/14  από 40 ευρώ/τμχ
            - 195/65/15  από 44 ευρώ/τμχ
            - 205/55/16 από 48 ευρώ/τμχ
            - 225/45/17  από 54 ευρώ/τμχ
            Α. Περδικούρης-Ι.Περδικούρη
            Tηλ.: 210 8952218
             
            Επιβατηγό 155/70R13 79T XL Zeta ZTR 50
            - Κατασκευαστής: Zeta
            - Πλάτος: 155
            -Ύψος: 70
            - Διάμετρος: 13
             Τιμή: 120 ευρώ/τμχ.
            Η τιμή συμπεριλαμβάνει 4 ελαστικά, βαλβίδες, την τοποθέτηση,
            τη ζυγοστάθμιση, και το ΦΠΑ
            D-ELASTIKA.GR, Tηλ.: 210 4945888
             
            Επιβατηγό 155/70R13 75T Daewoo DW175
            -  Κατασκευαστής: Daewoo
            -  Πλάτος: 155  l  Ύψος: 70  l  Διάμετρος: 13
             Τιμή: 130 ευρώ/τμχ.
            Η τιμή συμπεριλαμβάνει 4 ελαστικά, βαλβίδες, την τοποθέτηση, τη ζυγοστάθμιση, και το ΦΠΑ
            D-ELASTIKA.GR, Tηλ.: 210 4945888
             
            Επιβατηγό 145/80R13 75T Sava Effecta
            - Κατασκευαστής: Sava l Πλάτος: 145
            - Ύψος: 80 l Διάμετρος: 13
             Τιμή: 130 ευρώ/τμχ.
            Η τιμή συμπεριλαμβάνει 4 ελαστικά, βαλβίδες, την τοποθέτηση, τη ζυγοστάθμιση, και το ΦΠΑ
            D-ELASTIKA.GR, Tηλ.: 210 4945888
             
            Goodyear Efficientgrip performance 195/65R15
            - Πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο Α κλάσης*
            - Μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος
               για οδηγική ασφάλεια
            - Βελτιωμένο φρενάρισμα σε βρεγμένο
               δρόμο και χαμηλότερη αντίσταση κύλισης
            - Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου
             Τιμή: 55 ευρώ
            Με κάθε αλλαγή ελαστικών, δωρεάν τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση και αλλαγή βαλβίδων
            TSIAKALOS CAR AND TRUCK
            TYRE SERVICE, Tηλ.: 210 5595035
             
            Bridgestone RE-002 225/45R17
            - Σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και σπορ συμπεριφορά.
            - Αυξημένη αντίσταση στην υδρολίσθηση.
            - Αμεση ανταπόκριση χειρισμό και ανώτερη πρόσφυση στις στροφές.
             Τιμή: 85 ευρώ
            Με κάθε αλλαγή ελαστικών, δωρεάν τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση και αλλαγή βαλβίδων
            TSIAKALOS CAR AND TRUCK
            TYRE SERVICE, Tηλ.: 210 5595035
             
            - Continental 205/55/16
             Τιμή: 75 ευρώ/μτχ.
            - Continental 195/65/15
             Τιμή: 65 ευρώ/τμχ
            - Uniroyal 205/55/16
             Τιμή: 70 ευρώ/τμχ
            - Uniroyal 185/60/14
             Τιμή: 53 ευρώ/τμχ
            - Uniroyal 195/65/15
             Τιμή: 58 ευρώ/μτχ.
            Αποπληρωμή σε δόσεις
            ΚΛΙΝΗΣ
            Tηλ.: 210 2830889
             
            Επιβατηγό 225/45YR16 Pirelli Pzero nero GT
            - Aκαμπτο-ενισχυμένο
            - Καλό κράτημα
            - Χαμηλή κατανάλωση
             Τιμή: 92,50 ευρώ/τμχ.
             ΜΑΓΓΑΝΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
            Tηλ.: 210 6922220
             
            Επιβατηγό 175/65TR14 Formula energy
            - Ασφάλεια
            - Ποιότητα παραγωγής
            - Μεγάλη διάρκεια ζωής
            Από τα πιο οικονομικά ελαστικά που παράγεται στα εργοστάσια της Pirelli.
             Τιμή: 40 ευρώ/τμχ.
            ΜΑΓΓΑΝΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Tηλ.: 210 6922220
             
            BRIDGESTONE
            - Επιδόσεις υψηλής ταχύτητας
            - Έλεγχος στο βρεγμένο
            - Πρόσφυση
            θα τα βρείτε στις παρακάτω διαστάσεις
            - 175/65/14 B280
             Τιμή: 50 ευρώ/τμχ
            - 185/60/14 ER300
             Τιμή: 53 ευρώ/τμχ
            - 185/65/14 Β280
             Τιμή: 56 ευρώ/τμχ
            -195/60/15 Τ001
             Τιμή: 66 ευρώ/τμχ
            -195/50/15 Τ001Η
             Τιμή: 55 ευρώ/τμχ
            -195/65/15 Τ001
             Τιμή: 56 ευρώ/τμχ
            - 205/55/16 Τ001Η
             Τιμή: 69 ευρώ/τμχ
            - 225/45/17 S001 POTENZA
             Τιμή: 94 ευρώ/τμχ
            Αποκτήστε τα νέα σας ελαστικά
            Bridgestone και κερδίστε τη
            ζυγοστάθμιση, την τοποθέτηση
            και τις βαλβίδες στεγανοποίησης
             Wheel club Μήτογλου Πασχάλης
            Tηλ.: 210 5768596
             
            Επιβατηγό 205/55R16
            Goodyear efficient grip performance
            (91V Δείκτης ταχύτητας)
            - Α Κράτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα
            - Β Οικονομία καυσίμου
            -68 Εξωτερικός θόρυβος (dB)
            Δωρεάν τοποθέτηση & Ζυγοστάθμιση Ελαστικών, δωρεάν εγγύηση ελαστικών σε περίπτωση ζημίας
             Τιμή: 70 ευρώ/τμχ.
            ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Tηλ.: 22210 82826
             
            Επιβατηγό 195/65R15 T001 Bridgestone
            (91H Δείκτης ταχύτητας)
            - B Κράτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα
            -C Οικονομία καυσίμου  l 71 Εξωτερικός θόρυβος (dB)
            Δωρεάν τοποθέτηση & Ζυγοστάθμιση Ελαστικών,
            δωρεάν εγγύηση ελαστικών σε περίπτωση ζημίας
             Τιμή: 57,50 ευρώ /τμχ.
            ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  Tηλ.: 22210 82826
             
            Επιβατηγό 195/50R15 Continental Conti Premium Contact 5
            (82V Δείκτης ταχύτητας)
            - A Κράτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα
            - C Οικονομία καυσίμου
            - 69 Εξωτερικός θόρυβος (dB)
            Δωρεάν τοποθέτηση & Ζυγοστάθμιση Ελαστικών, εργοστασιακή εγγύηση
             Τιμή: 60 ευρώ/τμχ.
            ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Tηλ.: 22210 82826
             
            Επιβατηγό 145/65HR15 TL Cinturato Verde Pirelli
            - B Κράτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα
            -E Οικονομία καυσίμου
            - 69 Εξωτερικός θόρυβος (dB)
             Τιμή: 73,66 ευρώ/τμχ.
            ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
            Tηλ.: 2310 709871
             
            Επιβατηγό 145/65TR15  FU Ecocontrol Fulda
            - C Κράτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα
            - E Οικονομία καυσίμου
            - 67 Εξωτερικός θόρυβος
             Τιμή: 53,22 ευρώ /τμχ.
            ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
            Tηλ.: 2310 709871
             
            Επιβατηγό 145/65TR15
            Blizzak LM18 Dot 2013 Bridgestone
            -Κράτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα
            - Οικονομία καυσίμου
            - 67 Εξωτερικός θόρυβος (dB)
             Τιμή: 60,32 ευρώ/τμχ.
            ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
            Tηλ.: 2310 709871
             
            Επιβατηγό 225/45R17 RIKEN
            - KATANAΛΩΣΗ F    
            - ΟΛΙΣΘΗΣΗ C 
            -ΘΟΡΥΒΟΣ 71db
            ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ
            ΚΑΙ Ο 1ος ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ
            1000 ΧΛΜ
             Τιμή: 62.50 ευρώ/τμχ.
            ΑΦΟΙ ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΥ ΟΕ, Tηλ.: 26910 27387
             
            Επιβατηγό 225/40R18 RIKEN
            - KATANAΛΩΣΗ Ε    
            - ΟΛΙΣΘΗΣΗ C 
            - ΘΟΡΥΒΟΣ 72db
            ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΚΑΙ Ο 1ος ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ 1000 ΧΛΜ
             Τιμή: 62.50 ευρώ/τμχ.
            ΑΦΟΙ ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΥ ΟΕ, Tηλ.: 26910 27387
             
            Επιβατηγό 155/70R13 RIKEN 
            - KATANAΛΩΣΗ F    
            - ΟΛΙΣΘΗΣΗ C 
            - ΘΟΡΥΒΟΣ 68db
            ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ
            ΚΑΙ Ο 1ος ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ 1000 ΧΛΜ
             Τιμή: 37.50 ευρώ/τμχ.
            ΑΦΟΙ ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΥ ΟΕ, Tηλ.: 26910 27387
             

            Κοινοποίησέ το »