Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing
Ελαστικά φορτηγού: Οδηγίες συντήρησης για καλύτερη απόδοση!
Ελαστικά φορτηγού: Οδηγίες συντήρησης για καλύτερη απόδοση!
  • Ελαστικά φορτηγού: Οδηγίες συντήρησης για καλύτερη απόδοση!
  • Ελαστικά φορτηγού: Οδηγίες συντήρησης για καλύτερη απόδοση!

Ελαστικά φορτηγού: Οδηγίες συντήρησης για καλύτερη απόδοση!

1.709 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2024)

-Τα τσεκάρουμε πριν από κάθε ταξίδι
-Ευθυγράμμιση τροχών & σταθερή πίεση ελαστικών
-Διατηρούμε καθαρά τα ελαστικά και τους τροχούς
-Τακτική περιστροφή ελαστικών & συνετή οδήγηση

ILEP
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Η καλή κατάσταση των ελαστικών, ως γνωστόν, δεν είναι προαιρετική. Είναι επιτακτική. Είτε είσαι ο οδηγός του επαγγελματικού είτε είσαι ο διαχειριστής του στόλου, το μόνο βέβαιο είναι πως αναγνωρίζεις τα σημάδια που σου δείχνουν πως τα ελαστικά σου δε βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Θες γιατί αντιμετωπίζεις κραδασμούς στο δρόμο; Θες γιατί το όχημα «τραβάει» προς τη μια πλευρά; Θες γιατί η πρόσφυση – σε βρεγμένο ή στεγνό – δεν είναι η ενδεδειγμένη; Το μόνο βέβαιο είναι πως η σωστή και τακτική συντήρηση των ελαστικών κρίνεται απαραίτητη, εφόσον θέλουμε να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα του οδηγού και των υπόλοιπων οδηγών του οδικού δικτύου – αλλά και του ίδιου του φορτίου μας.
Κατά αυτόν τον τρόπο, εξάλλου, μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι και σε άλλους τομείς που σχετίζονται αποκλειστικά με το ελαστικό όπως η επέκταση της διάρκειας ζωής του, η εξοικονόμηση καυσίμου, αλλά και οι επιδόσεις άλλων παραγόντων όπως τα συστήματα ανάρτησης ή τα φρένα που μπορεί να υπολειτουργούν ή ακόμα και να υπόκεινται σε συστηματική καταπόνηση, όταν τα ελαστικά δεν αποδίδουν κατά το δοκούν.    
Εντούτοις, πέρα από αυτό, υπάρχουν και κάποιοι απαράβατοι κανόνες που καλό είναι να εφαρμόζονται.
 

Τα τσεκάρουμε πριν από κάθε ταξίδι

Κοινώς, πριν από κάθε διαδρομή, τσεκάρουμε τη φθορά του πέλματος και την πίεση των ελαστικών, προκειμένου να επαληθεύσουμε ιδίοις όμμασι πως δε θα βρεθούμε – στο μέτρο του δυνατού – αντιμέτωποι με ανεπιθύμητες καταστάσεις στο δρόμο.  
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΖΑΝΤΕΣ