Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Δίκτυο φόρτισης ChargePlus της ENERES CPM για μια μοναδική εμπειρία φόρτισης

Δίκτυο φόρτισης ChargePlus της ENERES CPM για μια μοναδική εμπειρία φόρτισης

6 571 Επισκέψεις στο άρθρο

Επενδύοντας συνεχώς σε σύγχρονες τεχνολογίες, αναπτύσσοντας διαρκώς νέες υπηρεσίες και αξιοποιώντας την εξειδικευμένη εμπειρία της στην ανάπτυξη υποδομών φόρτισης, η ENERES CPM με το καινοτόμο και πρωτοποριακό δίκτυο ChargePlus προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία φόρτισης όλων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης του My market μπορείτε να φορτίσετε το όχημά σας, όσο κάνετε τα ψώνια σας.

Κοινοποίησέ το »

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης του My market μπορείτε να φορτίσετε το όχημά σας, όσο κάνετε τα ψώνια σας.


Η τρέχουσα δεκαετία θα μείνει στην ιστορία για τη ραγδαία ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, η οποία όμως έχει δημιουργήσει αυξημένες ανάγκες υποδομών για τη φόρτιση των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων. Αναγνωρίζοντας αυτή τη δυναμική και ούσα μπροστά από την εποχή της, η εταιρεία ENERES Charge Point Management (ENERES CPM) ανέπτυξε στην Ελλάδα μια καινοτόμο πρωτοβουλία για ένα, δυναμικά αναπτυσσόμενο, δίκτυο υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με την ονομασία ChargePlus. H ENERES CPM είναι ένας best-in-class ανεξάρτητος πάροχος υπηρεσιών εγκατάστασης και διαχείρισης σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης. Βασισμένη σε αξίες όπως η αξιοπιστία, ο σεβασμός, η αποτελεσματικότητα και η διαφάνεια, η εταιρεία ENERES CPM αποτελεί σημείο αναφοράς στην αγορά, με προϊόντα και λύσεις που αναγνωρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους. Η ENERES CPM με γραφεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχει μπει δυναμικά στον χώρο της ενέργειας έχοντας εκτελέσει και συμμετάσχει σε ενεργειακά έργα διεθνώς (Βαλκάνια, Ανατολική Ευρώπη, Κεντρική Ασία, Αφρική κ.α.). Επεκτάθηκε στην ηλεκτροκίνηση και δραστηριοποιούμενη ως ο πλέον καινοτόμος φορέας εγκατάστασης και διαχείρισης σημείων φόρτισης αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της πλατφόρμας διαχείρισης δικτύων φόρτισης της VIRTA για την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και επίσημο διανομέα των ALFEN, TRITIUM και HEIDELBERG στην Ελλάδα. Παράλληλα ολοκλήρωσε και την πρώτη στρατηγική μελέτη ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης και χωροθέτησης δικτύων φόρτισης για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το 2020.
 
Το δίκτυο φόρτισης ChargePlus λανσάρει τους Media Chargers, οι οποίοι συνδυάζουν μοναδικά την φόρτιση EV και την διαφήμιση σε εξωτερικούς χώρους με εκπληκτική ψηφιακή οθόνη.Το δίκτυο φόρτισης ChargePlus λανσάρει τους Media Chargers, οι οποίοι συνδυάζουν μοναδικά την φόρτιση EV και την διαφήμιση σε εξωτερικούς χώρους με εκπληκτική ψηφιακή οθόνη.

Το δίκτυο ChargePlus στα My Market: Ψωνίζεις και φορτίζεις
Η ENERES CPM με το δίκτυο ChargePlus επενδύει σημαντικά σε καινοτόμες λύσεις και συνέργειες, με στόχο να προσφέρει την πληρέστερη εμπειρία φόρτισης στους χρήστες του δικτύου, διαμορφώνοντας ένα σύγχρονο οικοσύστημα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Το ChargePlus είναι το δυναμικότερα αναπτυσσόμενο δίκτυο υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα χαρακτηριστικό που τονίστηκε από τη στρατηγική συνεργασία της ENERES CPM με τη ΜΕΤΡΟ AEBE. Το δίκτυο διαθέτει ήδη φορτιστές σε 7 πόλεις και σε πλήρη ανάπτυξη θα αποτελείται από 320 φορτιστές στους χώρους στάθμευσης σε 160 καταστήματα My market και METRO Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα.

Μια ακόμα καινοτομία του δικτύου ChargePlus στην Ελλάδα είναι το λανσάρισμα το πρώτου Media Charger. Oι Media Chargers συνδυάζουν μοναδικά την φόρτιση EV και την διαφήμιση σε εξωτερικούς χώρους υψηλής επισκεψιμότητας με εκπληκτική ψηφιακή οθόνη. Σχεδιασμένοι για να ταιριάζουν στο αστικό τοπίο, οι κομψοί Media Chargers του δικτύου ChargePlus είναι ιδανικοί σε χώρους στάθμευσης καταστημάτων, πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, εμπορικά κέντρα, λεωφόρους και γενικά όλους τους δημοφιλείς δημόσιους χώρους.Μια ακόμα καινοτομία του δικτύου ChargePlus στην Ελλάδα είναι το λανσάρισμα το πρώτου Media Charger. Oι Media Chargers συνδυάζουν μοναδικά την φόρτιση EV και την διαφήμιση σε εξωτερικούς χώρους υψηλής επισκεψιμότητας με εκπληκτική ψηφιακή οθόνη. Σχεδιασμένοι για να ταιριάζουν στο αστικό τοπίο, οι κομψοί Media Chargers του δικτύου ChargePlus είναι ιδανικοί σε χώρους στάθμευσης καταστημάτων, πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, εμπορικά κέντρα, λεωφόρους και γενικά όλους τους δημοφιλείς δημόσιους χώρους.

Οι γρήγοροι φορτιστές ΑC του δικτύου ChargePlus είναι τελευταίας τεχνολογίας, ισχύος 22 KW ενώ η πρόσβαση σε αυτούς είναι 24ωρη. Έτσι, οι πελάτες των καταστημάτων θα μπορούν να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους, ενώ κάνουν τα ψώνια τους ή κατά τις βραδινές ώρες. Οι χρήστες του δικτύου μπορούν να φορτίσουν μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής ChargePlus (powered by VIRTA), η οποία είναι διαθέσιμη σε Android/iOS και η οποία δίνει πρόσβαση στο ChargePlus, ενώ παράλληλα παρέχει πρόσβαση και σε άλλα δίκτυα φόρτισης στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω της υπηρεσίας EV Roaming με τις πλατφόρμες Hubject & Gireve. Ακόμα, μπορούν να εγγραφούν στο δίκτυο και να παραγγείλουν κάρτα φόρτισης RFID μέσω της εφαρμογής ή τη ιστοσελίδας www.chargeplus.gr

Το δίκτυο φόρτισης ChargePlus της ENERES CPM συνεχώς επεκτείνεται και καινοτομεί ενώ αποτελεί το δίκτυο με την πλέον ευχάριστη και εύκολη εμπειρία φόρτισης για τους χρήστες.

Το δίκτυο φόρτισης ChargePlus της ENERES CPM συνεχώς επεκτείνεται και καινοτομεί ενώ αποτελεί το δίκτυο με την πλέον ευχάριστη και εύκολη εμπειρία φόρτισης για τους χρήστες.


Μεγάλη γκάμα φορτιστών για κάθε ανάγκη
Η γκάμα των φορτιστών, που προσφέρει η ERENES CPM, μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. Οι άνθρωποι της ENERES CPM & του δικτύου chargeplus είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν στην επιλογή του καταλληλότερου έξυπνου φορτιστή Η/Ο, που ταιριάζει στις ανάγκες και στο μοντέλο του αυτοκινήτου ή του στόλου αυτοκινήτων των πελατών, προσφέροντας ασφάλεια, ποιότητα φόρτισης και μοναδική ευκολία χρήσης, αλλά και να αναλάβουν εξολοκλήρου τις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης, μελέτης και εγκατάστασης και φυσικά διαχείρισης και συντήρησης. Ο ΑC φορτιστής Eve Single Pro Line διαθέτει μία έξοδο με ισχύ φόρτισης από 3,7 έως 22 kW και προτείνεται για επαγγελματική χρήση και δημόσιους χώρους. Το ίδιο και ο Eve Double Pro Line, που όμως έχει διπλή έξοδο και έχει ισχύ φόρτισης 11-22 kW σε κάθε έξοδο. Για οικιακή χρήση προτείνεται το Heidelberg Wallbox Europa με ισχύ φόρτισης από 3,7 – 11 kW.
 
Κατεβάζοντας την εφαρμογή Chargeplus μπορείτε να βρείτε τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή Chargeplus μπορείτε να βρείτε τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης.


Για εμπορική χρήση ταχυφόρτισης και μεγάλα οχήματα, η ERENES CPM προτείνει τους DC ταχυφορτιστές της Tritium στα 50, 75 και 175 kW.

Κοινοποίησέ το »