Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ειδικοί στα ανταλλακτικά για φορτηγά VOLVO
Ειδικοί στα ανταλλακτικά για φορτηγά VOLVO
  • Ειδικοί στα ανταλλακτικά για φορτηγά VOLVO
  • Ειδικοί στα ανταλλακτικά για φορτηγά VOLVO

Ειδικοί στα ανταλλακτικά για φορτηγά VOLVO

24 166 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην εταιρεία Στεργίδης θα βρείτε χιλιάδες ανταλλακτικά για φορτηγά Volvo, φτιαγμένα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

Η Στεργίδης βρίσκετε πάνω από 30 χρόνια στον χώρου του ανταλλακτικού για φορτηγά Vοlvo & Renault,δίπλα σε κάθε εμπορικό συνεργάτη αλλά και κάθε επαγγελματία με συνέπεια και αξιοπιστία. Η συνεργασία με τα πιο σημαντικά εργοστάσια ανταλλακτικών παγκοσμίως, η τεχνογνωσία και η εμπειρία χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και σύγχρονα μέσα έκανε την κάλυψη κάθε ανάγκης εφικτή .

Κοινοποίησέ το »


Η εταιρεία συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών για φορτηγά Volvo.Η μακροχρόνια συνεργασία με αυτές τις εταιρείες όπως: Bosch, Diesel Technic, Slp, Dayco, Euroricambi, Lemforder, ZFGroup, Dinex, Omp, Vernet, Wabco, Knorr, Bremse, Titanx, DanaGroup, Sachs, Delpi, Hella, Mekra, Meritor, Sanden, Timken, Trucklite, Vignal και πολλές άλλες,είχε σαν αποτέλεσμα την μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και οικονομικών aftermarket ανταλλακτικών Volvo καθώς και τη δημιουργία μεγάλων προσφορών.

Θα βρείτε και το AdBlue της BRENNTAG

Στις εγκαταστάσεις της Στεργίδης θα βρείτε και το AdBlue της Brenntag Βελίγου,προμηθευτής της Volvo Trucks καθώς και των περισσοτέρων αυτοκινητοβιομηχανιών. Παραδίδονται σε συσκευασίες των 10 lt, 210 lt & 1000 lt. Έτοιμα πακεταρισμένα και σφραγισμένα από το εργοστάσιο.

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ