Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Κορυφαία γερμανικά λιπαντικά 5W-30 από την SWD RHEINOL

Κορυφαία γερμανικά λιπαντικά 5W-30 από την SWD RHEINOL

39.817 Επισκέψεις στο άρθρο

Συνθετικό λιπαντικό χαμηλής τριβής με προηγμένη απόδοση Primus LLX 5W-30.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Το λιπαντικό  επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών Primus LLX 5W-30 αποτελεί ένα πλήρως συνθετικό λιπαντικό χαμηλής τριβής με προηγμένη απόδοση, παρέχοντας εξαιρετική προστασία κατά της φθοράς και καθαριστικές ιδιότητες. Συμβάλλει στην επέκταση της διάρκειας ζωής των συστημάτων επεξεργασίας καυσαερίων και επαναφέρει τη λειτουργία τους χωρίς προβλήματα.

Το Primus LLX SAE 5W-30 παράγεται με βάση τα υψηλής ποιότητας συστατικά PAO. Το προϊόν είναι απολύτως συμβατό με τα νεότερα φίλτρα σωματιδίων ντίζελ (DPF) και με καταλυτικούς μετατροπείς βενζινοκινητήρων. Συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις με εξαιρετική προστασία κινητήρα και βελτιώνει τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Συμβάλει στη μείωση της συσσώρευσης σωματιδίων στο φίλτρο μικροσωματιδίων (DPF) από τη χαμηλή περιεκτικότητα σε τέφρα. Παράγει χαμηλές ποσότητες θείου και φωσφόρου και συμβάλει στη μείωση των εναποθέσεων και της λάσπης με αποτελεσματικά πρόσθετα καθαρισμού, εκτεταμένα διαστήματα αποστράγγισης λαδιού και εξαιρετική απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ένα ειδικό προϊόν με ειδικά πακέτα πρόσθετων που καλύπτουν τις απαιτήσεις της GM Dexos 2 και VW 504.00/ 507.00.
 

Τύπος Λαδιού 5W-30
Συσκευασία 12 x 1L, 208L, 3 x 5L, 4 x 4L, 60L
Προδιαγραφές ACEA C3, API SN, BMW Longlife-04, GM Dexos 2, MB-Approval 229.51 (covers MB 229.31), Porsche C30, VW 504 00 / 507 00

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα προϊόντα RHEINOL.
 

Λίγα λόγια για τα λιπαντικά RHEINOL

Η Swd είναι μια από τις δυνατότερες και ραγδαία εξελισσόμενες  ανεξάρτητες εταιρείες στο χώρο του λιπαντικού, η οποία προέκυψε από την πρώην FINA Schmierstoffwerk Duisburg. Η Swd αναπτύσσει, παράγει και διανέμει υψηλής ποιότητας λιπαντικά για περισσότερα από 50 χρόνια. Το εμπορικό σήμα Swd-Rheinol υπάρχει από το 1998. Τα προϊόντα της πληρούν τα εθνικά και διεθνή πρότυπα και παρακολουθούνται προσεκτικά στο δικό τους ποιοτικό εργαστήριο. Η Swd είναι διαπιστευμένη σύμφωνα με τα DIN EN ISO 9001, ISO / TS 16949 και OHSAS 18001: 1999. Τα προϊόντα της καλύπτουν και τροφοδοτούν γνωστές εταιρείες πετρελαίου, χαλυβουργία, μηχανολογία και υπηρεσίες μεταφορών, γεωργία, δασοκομία, κατασκευές και αυτοκινητοβιομηχανία, τοπική αυτοδιοίκηση και εμπόρους ορυκτελαίου.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας αποτελούνται από 52.000 m² και βρίσκονται στο Duisburg, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Γερμανία, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης. Η Swd διαθέτει 20.000 m² από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης για το χειρισμό και την αποθήκευση υγρών επικίνδυνων για τα νερά. Η εγκατάσταση του Duisburg περιλαμβάνει:

  • Προβλήτα
  • Σιδηροδρομική σύνδεση
  • Αμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο
  • και μια εξαιρετική υποδομή εφοδιαστικής, ιδανική για γρήγορη παράδοση στον πελάτη.
Η ποιοτική αξιοπιστία, η ευελιξία και οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από τους πελάτες της για πολλά χρόνια, για αυτό και ο όμιλος Top-system αποφάσισε την έναρξη της συνεργασίας του με την SWD Rheinol το 2009.

https://top-system.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »