Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Συντήρηση PRO diesel οχημάτων. Η βίβλος.

Συντήρηση PRO diesel οχημάτων. Η βίβλος.

Επαγγελματικά οχήματα και πετρελαιοκινητήρες. «Σηκώνουν» καλύτερα το αυξημένο βάρος των επαγγελματικών ενώ προσφέρουν καλή οικονομία, ιδιαιτέρως στον αυτοκινητόδρομο. Για να δούμε ορισμένα tips για την καλή συντήρηση τους.

ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Μπορεί οι κινητήρες diesel να μετρούν μέρες (σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς όρους για μείωση των ρύπων από τα αυτοκίνητα) και τους αρμόδιους θεσμούς να σκέφτονται μέτρα  που θα κάνουν πιο δύσκολη τη ζωή όσων οδηγούν πετρελαιοκίνητα (όπως αυξημένα διόδια,  πιο ακριβούς φόρους, απαγόρευση εισόδου σε ορισμένες αστικές ζώνες και επικειμένη απόσυρση όλων των οχημάτων που χρησιμοποιούν diesel), ωστόσο στην Ελλάδα –και κυρίως στην κατηγορία των επαγγελματικών- το πετρέλαιο καλά κρατεί.

Περίπου το 60% των καινούριων αυτοκινήτων που βγήκαν στους ελληνικούς δρόμους την τελευταία 10ετία, αξιοποιούν το πετρέλαιο ως τη βασική πηγή ενέργειας για την κίνηση τους.

Ωστόσο, πριν φτάσουμε στο επικείμενο πρόβλημα της απόσυρσης των diesel κινητήρων, οι οδηγοί pro οχημάτων που αξιοποιούν  diesel έχουν ένα πιο βραχυπρόθεσμο ζήτημα να αντιμετωπίσουν:  Τη συντήρηση των diesel κινητήρων.

Αν προκύψει ένα σοβαρό ζήτημα σε ένα σύστημα κίνησης που χρησιμοποιεί πετρέλαιο, το κόστος επιδιόρθωσης και αντικατάστασης  ξεφεύγει σε σχέση με τη βενζίνη και δημιουργεί αρκετά έξοδα στον κάτοχο.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα σημεία τα οποία, ως οδηγοί πετρελαιοκίνητων, μπορούμε να ακολουθήσουμε και να εξασφαλίσουμε πως  το αυτοκίνητο μας δεν θα παρουσιάσει κάποιο από τα κοινά  ζητήματα που συναντάμε στην  κατηγορία.

Για να δούμε, πιο αναλυτικά, τι πρέπει να προσέχουμε για να εξασφαλίσουμε το saving money στοιχείο των diesel, χωρίς να χρειαστεί να δώσουμε όσα γλυτώσαμε σε κατανάλωση, στο συνεργείο.

Κοινοποίησέ το »

Σελίδα 2Προσοχή στο σύστημα ψύξης
Σελίδα 3Ιδιαίτερη μέριμνα και στην τουρμπίνα!
Σελίδα 4Κακής ποιότητας diesel μπορεί να σου κοστίσει πολλά χρήματα
Σελίδα 5Τακτικοί έλεγχοι στα μπέκ του κινητήρα
Σελίδα 6Τι γίνεται με την αντλία καυσίμου