Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εργονομικό και με υλικά καλής ποιότητας, το εσωτερικό του νέου Daily Tourys διακρίνεται για την κομψή αισθητική της σχεδίασης του.

Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος και φέρει μια κεντρική οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.

Την ίδια στιγμή, το μικρό σε διαστάσεις τιμόνι, φέρει ενσωματωμένα χειριστήρια για διάφορες λειτουργίες του οχήματος.

Μεταξύ των στοιχειών που εδράζονται στην κεντρική κονσόλα είναι και η βάση για το ασύρματο μικρόφωνο που συνδέεται άμεσα με το σύστημα πολυμέσων του οχήματος.

Στο εσωτερικό της πόρτας του οδηγού έχουν προβλεφθεί μεγάλοι και εύχρηστοι αποθηκευτικοί χώροι.

Το κάθισμα του οδηγού είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, με σύστημα ανάρτησης αλλά και θέρμανσης.

Το κάθισμα του οδηγού είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, με σύστημα ανάρτησης αλλά και θέρμανσης.

Mεγάλοι και εύχρηστοι αποθηκευτικοί χώροι έχουν προβλεφθεί και για το πάνω μέρος του ταμπλό.

Αρτιο κατασκευαστικά περιβάλλον εργασίας με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους

10.572 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2021)

Πέραν της περιστρεφόμενης –ηλεκτρικά ελεγχόμενης- πλευρικής θύρας για τους επιβάτες, ο οδηγός έχει στη διάθεση του μια ανεξάρτητη πλευρική πόρτα με τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους για την πρόσβαση στο εσωτερικό του οχήματος.
Το πλήρως ρυθμιζόμενο κάθισμα του φέρει μεταξύ άλλων υποβραχιόνιο, ρύθμιση ανάρτησης αναλόγως του βάρους του και σύστημα θέρμανσης, προσωπικό σύστημα κλιματισμού, ενώ ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα γενιά του Iveco Daily είναι η εξαιρετική εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων.
Ο ευκρινής και με ειδική ανακλαστική επίστρωση, πίνακας οργάνων παρέχει άμεσα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για διάφορες λειτουργίες του οχήματος ενώ το τιμόνι με διάμετρο 390 χλστ. φέρει πολλαπλά ενσωματωμένα χειριστήρια.
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως στη διάθεση του χειριστή του οχήματος βρίσκεται το προηγμένο σύστημα πολυμέσων «Iveconnect», θύρες σύνδεσης με διάφορες εξωτερικές πηγές δεδομένων (Bluetooth, UBS, AUX) καθώς και πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι τόσο στο πάνω όσο και το κάτω μέρος του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας, ακόμη και με ψύξη. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)