ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Τιμές Επαγγελματικών Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πρώτη επαφή

ΔΙΑΦΟΡΑ
Τα νέα ελαφρά επαγγελματικά της Nissan
Τα καλύτερα έπονται…
Διαβάστηκε από 11717 αναγνώστες
Το νέο Cabstar αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της Nissan στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών.
Λίγα χρόνια μετά από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε η Nissan, όλα δείχνουν πως έχει καταφέρει να ορθοποδήσει και μεγάλο ρόλο σε αυτή την προσπάθεια διαδραμάτισαν τα ελαφρά επαγγελματικά της οχήματα. Λαμβάνοντας υπ' όψιν όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνει κανείς, πως η παρουσίαση των νέων μοντέλων της στην Ισπανία ήταν μείζονος σημασίας για την ιαπωνική εταιρεία.
Σύμφωνα με τον Carlos Ghosn, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nissan Motor Co., Ltd, ο κλάδος των επαγγελματικών οχημάτων της ιαπωνικής εταιρείας αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της και ένα από τα "κλειδιά" για την περαιτέρω ανάπτυξή της σε παγκόσμιο επίπεδο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι η Nissan προσδοκά σε αύξηση του κέρδους της από τα ελαφρά επαγγελματικά στο 8% για το 2007 (διπλασιασμός των εσόδων της σε σχέση με το 2004), ενώ είχε θέσει ως στόχο τις 434.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για το ίδιο έτος (ποσοστιαία αύξηση 40% σε σχέση με το 2004). Ωστόσο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι στόχοι αυτοί θα επιτευχθούν νωρίτερα και συγκεκριμένα μέσα στο έτος που διανύουμε. Το νέο Cabstar, που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στην Ισπανία, σαφώς και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών, ωστόσο είναι και το πρώτο από μια νέα γενιά προϊόντων, που αναμένεται να συμβάλει στην υλοποίηση των στόχων της ιαπωνικής εταιρείας, που σε ό,τι αφορά στην ευρωπαϊκή αγορά, προβλέπει το διπλασιασμό των πωλήσεών της (100.000 μονάδες) έως το 2009, σε σχέση με τις 51.000 μονάδες για το 2005.
Σημαντικά νέα και ανανεωμένα
μοντέλα Πέραν του νέου Cabstar, που διατίθεται με νέας σχεδίασης και μεγαλύτερων διαστάσεων καμπίνα, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε και το ανανεωμένο Atleon που, όπως και το Cabstar, κινείται από νέους Euro 4 κινητήρες. Ανανεωμένο είναι φυσικά και το Nissan Primastar αλλά και το Interstar (που δεν εισάγεται στην ελληνική αγορά), ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε και τον εκπρόσωπο της Nissan στην κατηγορία των vanette, Kubistar, και, φυσικά, το κορυφαίο σε πωλήσεις στα ελαφρά επαγγελματικά της χώρας μας, Nissan Navara.

 
 Τα νέα ελαφρά επαγγελματικά της Nissan
Nissan Cabstar
Ανανέωση για το Nissan Atleon
Το νέο πρόσωπο του Nissan Primastar