Παρουσίαση

Λεωφορεία
Το Mercedes-Benz Sprinter Transfer 45 της EvoBus Ελλάς
Διαβάστηκε από 4371 αναγνώστες
Γερμανός ψυχή τε και σώματι… …καθώς το Sprinter Transfer 45 της EvoBus Ελλάς είναι ένα Mini-Bus, το οποίο φέρει 100% τη σφραγίδα (κατά κόσμον το "αστέρι") της Mercedes-Benz, χωρίς παρεμβάσεις -αισθητικές ή μηχανικές- από διαφορετικούς κατασκευαστές.
To Sprinter Transfer 45 χαρακτηρίζεται από την ευχάριστη και διαχρονική σχεδίασή του και αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία στα οποία οφείλει τη γενικότερη δημοφιλία του.
Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι τόσο το βασικό όχημα, όσο και η υπερ-κατασκευή και τα εξαρτήματα είναι σχεδιασμένα και προέρχονται μόνο από τη γερμανική εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη και συντήρηση του οχήματος καθ´ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Η "οικογένεια" του Sprinter διακρίνεται για την ευελιξία και την πληθώρα επιλογών την οποία προσφέρει και όπως γίνεται κατανοητό από το συγκεκριμένο "κανόνα", δε θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε το Mercedes-Benz Sprinter Transfer 45, το οποίο είχαμε τη δυνατότητα να φωτογραφίσουμε με φόντο το Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, αφού πρώτα διασχίσαμε το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το Sprinter Transfer διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία εκδόσεων από 12 έως 22 επιβάτες και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες χρήσης, συνδυάζοντας ταυτόχρονα μοναδική ευελιξία, ποιότητα και αξιοπιστία. Το μοντέλο της παρουσίασης είναι το Sprinter Transfer 45, το οποίο έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 18+1+1 επιβατών. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του αποτελεί το γεγονός, ότι είναι εξοπλισμένο με ειδική ράμπα για ΑΜΕΑ, η οποία βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματος και είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη. Παράλληλα διαθέτει κινητήρα Euro 5, τύπου OM 651, απόδοσης 95 kW, αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων, ABS, ASR, ADAPTIVE ESP®, Brake Assist (BA), καθώς και Start-off Assist, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δύο πανομοιότυπα Mini-Buses θα παραδοθούν σύντομα στο ΚΤΕΛ Αργολίδας για τη μεταφορά επιβατών.
Αποκλειστικός εισαγωγέας:
EvoBus Ελλάς Α.Ε.Β.Ε.
Αρχιμήδους 27, Τ.Θ. 413 19400, Κορωπί Αττικής Τηλέφωνο: 210-6687203 Fax: 210-6687022 Website: http://www.evobus.gr

 
 Το Mercedes-Benz Sprinter Transfer 45 της EvoBus Ελλάς
Ποιότητα, άνεση και ασφάλεια
Ισχυροί - οικονομικοί κινητήρες, φιλικότητα προς το περιβάλλον